Evli Eski Sevgilimle Konuşmalarımızı Eşine Atayım mı?

bence atma sonra sen kötü olursun onlar yine iyi olur.benim başıma geldi benzer.arkadaşımın nişanlısı sürekli kızı başka başka kızlarla aldatıyordu sanalda(belki gerçektede yapıyordur orasını bilmem).aradan 1 yıl falan geçti kadın yakaladı çünkü yazdığı çocuk yaşta kız mesaj atmış nişanlın bana cinsel içerikli mesajlar attı diye.oda gitmiş adamın hesaplarına bakmış bir sürü cinsel içerikli sohbet farklı farklı kadınlarla.sonra kendisi bana sordu bunlardan haberin var mı diye?biliyordum ama inanmazdın diye söylemedim dedim(daha önce ağzını aradım ama inanmayacağı belliydi bende birşey demedim).kadın haklısın ben inanmazdım dedi.sonra ne oldu 1 ay ayrı kaldılar adamla barıştı.ikiside beni ve sevgilimi,ortak arkadaşlarımızı engelledi.yani sanki biz bunların arasını bozduk artık neyin kafasındalarsa.sonra ne oldu bilmiyorum peşlerine hiç düşmedim.ne halleri varsa görsünler kadın uyanık olursa zaten er yada geç yakalıyor ama her kadın gururlu değil bazıları ezik ruhlu affediyorlar.

Konunuz da adını söylediğini yazmamışsınız sadece kilo vermişsin tatlı olmuşsun yazmış ayrıca madem daha öncede istek yolladı kabul etmediniz hesabınız neden herkese açık? maşallah siz de evli olduğunu karısının sosyal medyasına çocuğuna kadar biliyorsunuz merak edip bu olaydan sonra baktım falan demeyin daha önce bakmışsınız belli ki.

Yok karısına söyleyeceğim de bekarken kötü birşeyi olmuştu da karısına acıyormuşsun da kıskançlık olmasın o sizdeki.. Karısına demeniz aralarının açılmasını istediğiniz anlamına gelir. Engellemişsiniz hesaplarını da gizli yapın daha ne? bulaşmayın aile ilişkilerine. Ne yapar eder ikna eder zaten öyleyse de

Dün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.
Söyle bence sana yazıyor başkasında yazar 😬

Iyi de mesaji yollayacaksin adam biri benim adima oyle mesaj atmis ya da o kiz hala pesimde boyle kendinr sahte mesaj attirip aramizi bozmaya calisiyor derse ne olacak? Bence ispat etmeniz zor. Hic bulasmayin derim.

Ekran görüntüsü alıp önceki konuşmalarla birlikte, eşine gönderin derim. O kadın zaten bunun bi şeylerini görmüştür sizin gibi. Ama bilmek her kadının hakkı diye düşünüyorum. Sonuçta sizin verdiğiniz cevapları da görecek.Bir kadın olarak sizin bilmenizi istedim çünkü ben bilmek isterdim. Yazın yeterli.

Güncelleme
Bu arada hesabımın herkese açık olması gayet normal.Ve kendi isteğim kadınım diye bazı şeylerden gizlenecek değilim.O da istek atmasın baksam da meraktan baktım evli olduğunu görünce zaten engelledim.Karısına dua ediyorum kalp gözü açılsın diye muhafazakar bir kadın gibi görünüyor.Ben zıt karakterliyim.Huyunu da bilmediğimden dualarımla başbaşa bıraktım kadını.Umarım görür.Eski sevgilim bir daha yazarsa karısına göndermekle korkutacağım gözünü.İyi akşamlar.

Back
X