Evli Eski Sevgilimle Konuşmalarımızı Eşine Atayım mı?

Küfretme sebebim yardım istiyor bahanesiyle mesaj atıp gerçek kimliğini sonra söylemesi.Evlisin büyü dedim evliysem ne olmuş yine sana kalp gönderirim bu engel değil ki deyince orda patladım.Eşine söyleyeceğim diye engelledim görüldü olunca.
Yüzsüz utanmaz.
Bir de baba değil mi bu ahlaksız?

Yüzsüz utanmaz.
Bir de baba değil mi bu ahlaksız?
En çok da ona yanıyorum.Zaten lisedeyken birlikteydik çocuktuk ve çok kısa sürdü.Sonra o okumadı hemen evlenmiş daha kendi büyümeden çocuğu olmuş.

Dün Instagramda mesaj aldım hesap farklıydı üniversite ile ilgili mesajdı abla ben sizin üniversiteye geçmek istiyorum,nasıl falan neyse oltaya düşüp cevap verdim sonra ben...... ne kadar çok kilo vermişsin tatlı olmuşsun deyince küfredip engelledim.Sorum şu ki karısının sosyal medya hesabını biliyorum.Göndersem mi konuşmaları bir kere de kendi hesaplarından istek atınca kabul etmeyip engellemiştim.O zaman hesabım gizliydi tabi merak edip baktım evlenmiş bir de oğlu olmuş.Oğluna acıyorum ama karısına da üzülüyorum bekarken onun bir iki kötü davranışını yakalamıştım.
Yerinizde olsam atardim ona karisi inansin inanmasin bu onun sorunu.

Hiç üşenmiyor bir de başka hesap açıyor bir de öyle kibar yazılmış ki mesaj adeta gel seni oltaya düşüreyim diyor.Bende cevap vereyim dedim sonuçta yardım istiyor diye.Karısının karakterini bilmiyorum ama atacağım.Umarım affetmez.

Böyle şeyler okudukça evlilikten soğuyor insan... Zaımannda iyi kurtulmuşsunuz.🙌🏻

Yerinizde olsam atardim ona karisi inansin inanmasin bu onun sorunu.
Ortadaki çocuğa üzülüyorum en çok kadına uygun dille anlatmayı düşünüyorum.Kemalim Yapmazcıysa da kendi bilir.Kendini kullandırmasın kadın keşke çocuk yapmasalardı bu gibi durumlarda en çok çocuğa üzülüyorum.

Şuan bir kadından eşim hakkında öyle bir mesaj alsam. İlk önce eşime sorarım inkar ederse, takip ederim. Bir şey bulamazsam kadına dava açardım. Gerçeğe bu şekilde ulaşırsam kadına büyük bir borcum olur ve ömrüm boyunca her ihtiyacında yardımcı olurdum.

Size sulandığına dair elle tutulur ispatınız varsa, tek isteğiniz kadının kurtulması ise (işin içinde duygularınız-kıskançlığınız yoksa) gönderin.

Böyle şeyler okudukça evlilikten soğuyor insan... Zaımannda iyi kurtulmuşsunuz.🙌🏻
Kadını uyaracaktım da aman bana ne dedim.Lisede sevgiliydik yanlış anlaşılmasın sevgim yok biz ayrılınca arkadaşımla konuşmaya başladı.Bende bitirdim arkadaşlığımı.Böyle karaktersiz bir erkek.

Ortadaki çocuğa üzülüyorum en çok kadına uygun dille anlatmayı düşünüyorum.Kemalim Yapmazcıysa da kendi bilir.Kendini kullandırmasın kadın keşke çocuk yapmasalardı bu gibi durumlarda en çok çocuğa üzülüyorum.
Cok haklisiniz ama o cocuk oyle bir baba ile yetisecegine annesiyle yetissin daha iyi. Cocuklar tahminimizden daha gucluler. Karisi belkide esinin s...z biri oldugunu hic bilmiyor.

Şuan bir kadından eşim hakkında öyle bir mesaj alsam. İlk önce eşime sorarım inkar ederse, takip ederim. Bir şey bulamazsam kadına dava açardım. Gerçeğe bu şekilde ulaşırsam kadına büyük bir borcum olur ve ömrüm boyunca her ihtiyacında yardımcı olurdum.

Size sulandığına dair elle tutulur ispatınız varsa, tek isteğiniz kadının kurtulması ise (işin içinde duygularınız-kıskançlığınız yoksa) gönderin.
IP adresinden anlaşılır değil mi?VPN kullansa dahi.Benim alnım ak sadece küfretmesem iyiydi.

Aynısı benimde başıma geldi. Eski sevgilim evlendi mesajlar attı engelledim. Karina söylerim bir daha yazarsan dedim ve geçen aylarda başka numaradan yine aradi. Ama ben söylemedim. Belki hata ama ne bileyim bende çok kötü aldatilma yaşadığım için inanılmaz üzüntü ve depresyon geçirmiştim. Eşi kendisi bulsun benden kimse duymasin kafasındayım. Sevgili olsalar göndermek daha kolay da evli olunca elim gitmiyor. Duygusal davranıyorum ama kötü yapıyorum sanırım.
Yine de ben göndermeyin derim. Eğer çok fazla rahatsız ederse gönderirsiniz.

Cok haklisiniz ama o cocuk oyle bir baba ile yetisecegine annesiyle yetissin daha iyi. Cocuklar tahminimizden daha gucluler. Karisi belkide esinin s...z biri oldugunu hic bilmiyor.
Araştırma yoluna da gitmedim ama bir kez bakınca mutlu gözüküyorlardı.

Aynısı benimde başıma geldi. Eski sevgilim evlendi mesajlar attı engelledim. Karina söylerim bir daha yazarsan dedim ve geçen aylarda başka numaradan yine aradi. Ama ben söylemedim. Belki hata ama ne bileyim bende çok kötü aldatilma yaşadığım için inanılmaz üzüntü ve depresyon geçirmiştim. Eşi kendisi bulsun benden kimse duymasin kafasındayım. Sevgili olsalar göndermek daha kolay da evli olunca elim gitmiyor. Duygusal davranıyorum ama kötü yapıyorum sanırım.
Yine de ben göndermeyin derim. Eğer çok fazla rahatsız ederse gönderirsiniz.
Allahtan numaradan rahatsız etmiyor değiştirmiştim son 4 hanesini.

Allahtan numaradan rahatsız etmiyor değiştirmiştim son 4 hanesini.
Bence tekrar sosyal medya hesaplarından yazarsa söylersiniz. Boşverin. Karısının karşısına çıkarsın Allah ki çıkarmadığınida bilemiyoruz. Belki affediyordur. Yani ben evli olunca bir tık duygusal davranıyorum. Sevgilisi olsa gonderirim gider ama evli olunca bilemiyorum. Doğruluğu tartışılır tabi ama bosverin derim şimdilik o topa girmeyin

Bence tekrar sosyal medya hesaplarından yazarsa söylersiniz. Boşverin. Karısının karşısına çıkarsın Allah ki çıkarmadığınida bilemiyoruz. Belki affediyordur. Yani ben evli olunca bir tık duygusal davranıyorum. Sevgilisi olsa gonderirim gider ama evli olunca bilemiyorum. Doğruluğu tartışılır tabi ama bosverin derim şimdilik o topa girmeyin
Mesaj almayı kapatmayı düşünüyorum.Facebooktan zaten istek atamaz listem gizli ve ortak arkadaşlarımız yok.

Karısına msjları atıp, eşiniz eski sevgilim ama ara ara beni bu sekilde farklı hesaplardan rahatsız ediyor, lütfen rahatsız edilmek istemiyorum, defalarca soylediğim halde eşiniz çok ısrarcı, bi hayat düzenim var niye bu sekilde rahatsız edildiğimi anlamıyorumc bilginiz olsun derdim...

Back
X