- 15 Kasım 2021
- 59
- 12
- 38
- 36
- Konu Sahibi Donutlatte
-
Yaştan dolayı evli saniyor olabilirler.Merhaba. Bugun isyerinde konu konuyu açtı ev alma falan. Evli bir erkek arkadaş siz ev aldınız mı dedi ailemle yaşıyorum dedim. Ben sizi es tayini hatirliyordum. Evli gibisin dedi. Ben ne demek o falan dedim agirbaslisin ben evli zannediyordum dedi. Birlikte çalıştığım bir üstüm yine evli bir erkek arkadaşta iki gün önce senden korkuyorum çekiniyorum dedi neden deyince bir açıklama yapmadı. Bana hanim der oda arkadaslarima ismiyle hitap eder.Bu arkadaslar art niyetli asla degiller onun icin soylemedim sadece cevreden nasil gorundugumle ilgili fikir olsun.Oda arkadaşlarımla yasitiz onlarda bekar kızlar ve beni sessiz ağır buluyorlar. Ben 33 yaşındayım ama hiç erkek arkadaşım olmadı,teklif edende yok. Tüm bunları birlestirince ne kadar sert duruyor olabilirimki diyorum.
Degil mi ben de evlendikten sonra daha rahatım nedense. Eskinmesafelibyapim gitti daha cok gulerim muhabbete karisirim falan. Yaştan dolayı oyle ongormuslerdir sonra lafı cevirmişlerdir bence.Evli olunca noluyor ki? Ben de evliyim kahkahalarim işyerini çinlatir, her türlü muhabbet de döndürürüm evliyiz diye karakterimiz degismiyor. kişilere göre tavrımız da değişiyor
Cana yakın samimi davransanızda bu sefer cilveli derlerMerhaba. Bugun isyerinde konu konuyu açtı ev alma falan. Evli bir erkek arkadaş siz ev aldınız mı dedi ailemle yaşıyorum dedim. Ben sizi es tayini hatirliyordum. Evli gibisin dedi. Ben ne demek o falan dedim agirbaslisin ben evli zannediyordum dedi. Birlikte çalıştığım bir üstüm yine evli bir erkek arkadaşta iki gün önce senden korkuyorum çekiniyorum dedi neden deyince bir açıklama yapmadı. Bana hanim der oda arkadaslarima ismiyle hitap eder.Bu arkadaslar art niyetli asla degiller onun icin soylemedim sadece cevreden nasil gorundugumle ilgili fikir olsun.Oda arkadaşlarımla yasitiz onlarda bekar kızlar ve beni sessiz ağır buluyorlar. Ben 33 yaşındayım ama hiç erkek arkadaşım olmadı,teklif edende yok. Tüm bunları birlestirince ne kadar sert duruyor olabilirimki diyorum.
Hayırlısı kankaMerhaba. Bugun isyerinde konu konuyu açtı ev alma falan. Evli bir erkek arkadaş siz ev aldınız mı dedi ailemle yaşıyorum dedim. Ben sizi es tayini hatirliyordum. Evli gibisin dedi. Ben ne demek o falan dedim agirbaslisin ben evli zannediyordum dedi. Birlikte çalıştığım bir üstüm yine evli bir erkek arkadaşta iki gün önce senden korkuyorum çekiniyorum dedi neden deyince bir açıklama yapmadı. Bana hanim der oda arkadaslarima ismiyle hitap eder.Bu arkadaslar art niyetli asla degiller onun icin soylemedim sadece cevreden nasil gorundugumle ilgili fikir olsun.Oda arkadaşlarımla yasitiz onlarda bekar kızlar ve beni sessiz ağır buluyorlar. Ben 33 yaşındayım ama hiç erkek arkadaşım olmadı,teklif edende yok. Tüm bunları birlestirince ne kadar sert duruyor olabilirimki diyorum.
Ay ben evlenince açıldım sacildimİnsanlar evlenince giyim tarzlarından davranışlarına,sohbetlerinden saç modellerine kadar değişiyorlar,kendilerince daha “oturaklı” olunması gerektiğini düşünüyorlar bence. Siz de öyle görünüyor olabilirsiniz,kafaya takılacak bir şey değil
Doğru demişler bekarlar çünkü sürekli fingirderler, tüm kadınlar koca arıyor çünkü. Size bunu diyen kimse cevabını veremediniz mi ya?
Cümleyi öyle anlaşılır şekilde kurduğundan oOlabilir bazen oluyor böyle şeyler
Bana da mesela bir dükkana nikahta giyilecek bir elbise istiyorum, demiştim.
Kadın beni evlenecek sandı
Halbuki ben 6 senelik evliyim.
üniversite bittikten 10 sene sonra "o kadar sert olmasaydın şimdi başka bir hatatımız olurdu" temalı mektup almaktan iyidir.Aynen öyle. Olmadığım biri gibi davranacak halim yok. Biri de mesela benden hoşlanıyormuş. “Neden baştan söylemedin” dediğimde “cesaret vermedin ki, ben kendi kendime ancak şimdi açılabildim işte” demişti.
Peki lise bitip üniversiteye başladığım yıl elemanın içip ben hep seni sevdim ama söyleyemedim diye araması… 10 yılı bulmaz ama bir üç yılı varüniversite bittikten 10 sene sonra "o kadar sert olmasaydın şimdi başka bir hatatımız olurdu" temalı mektup almaktan iyidir.
ki ben aslında konuşkan filanım ama okul zamanı artık ne kadar soğukmuşsam
kız lisesinde okuduğum için içip içip ben seni sevdim diye arayacak lise arkadaşı...abooov.Peki lise bitip üniversiteye başladığım yıl elemanın içip ben hep seni sevdim ama söyleyemedim diye araması… 10 yılı bulmaz ama bir üç yılı varon yıl da çokmuş yaa
Karma lisede okusaydın sana da yapan olurdu büyük ihtimallekız lisesinde okuduğum için içip içip ben seni sevdim diye arayacak lise arkadaşı...abooov.
yalnız, ne arabesk hayatlar
bir de benim bildiğim devlet dairelerinde bekar kadınları iyi bilirler @ konu sahibi...
yaşadığınız şeye şaşırdım açıkçası
İşte de başıma gelmişti aynısı birkaç kezCümleyi öyle anlaşılır şekilde kurduğundan o
Hanimefendinin durumuyla senin ki farkli
Bunu bana diyen de 35 yaşında 2-3 yıllık evliYaslilara gore hanim edepli oturmasini kalkmasini bilen agir basli kimselere evli gibisin denilir.
Genclere gore sessiz kendi halinde pek arkadas canlisi durmuyor bisey desek tersleyebilir anlamlinda anlasiliyor evli gibisin tabiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?