Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? Söyleyin bende bileyim? Dediklerim yalnis anlasilir seyler mi? Yalnis mi anladi? Ben bunlari icimde yasamak istedigimi belirttim. Yaptigim bir sey yok
‘Yalnış’ yazan, yanlış yazmayı bile bilmeyen, de da ayırmayı bile bilmeyen birinin hakime olma yolunda olması çok üzücü!

‘Yalnış’ yazan, yanlış yazmayı bile bilmeyen, de da ayırmayı bile bilmeyen birinin hakime olma yolunda olması çok üzücü!
Hakim olmaz bu arkadaş,büyük ihtimalle ilkokul bitirmiş aşk hikayesi yazmaya çalışan biri. İşi gücü olan meşgul insan niye böyle boş şeylerle uğraşsın ki?

sizinkisi gençlik heyecanı. kimisine 16 yaşında olur, siz zor beğendiğiniz için size daha geç olmuş. kapatın bu konuyu ve işinize odaklanın. mesleğiniz kutsal bir meslek böyle forumlarda mesleğinizi küçük düşürüyorsunuz.

ayrıca o adam işten her çıktığında evine karısına gidiyor, muhtemelen kendisi gibi ellili yaşlarda ama yaşını göstermeyen varlıklı huzurlu bir eşi var. kaliteli erkekler kendinden toy, kariyerinin başındaki kadınlara bakmazlar. eğer bu kişi size kur yaparsa bu onun da kişiliği hakkında bir şeyler söyler. öyle biriyle birlikte olmayı da siz istemezsiniz diye düşünüyorum.

Adamı takdir ettim,mesafeyi korumaya çalışıyor.

Bazen insan olarak duygularımıza hakim olamayabiliriz, normal olmayan ilişkilerde hemen uzaklaşmalı,asla adım atmamalısınız.Uzak durun ve aklınızdan çıkarın.

Odamda Tarkan posteri ve resimleri doluydu. Her gün ona mektup yazar ve bunu biriktirirdim. Annem, odamdan bir şey atacağı zaman gerekli bir şey olabilir diye okur öyle atardı.

Benim mektubun bir tanesi yere düşmüş ve annem okumuştu. Okuldan gelince gayet üzgün bir ifade konuşmak istedi ve bana " Bak kızım daha yaşın çok küçük birinden hoşlanmanı kabul edebilirim ama şu an evlenmek, kaçmak bunları aklına getirmez dersine odaklan ve meslek edinince istediğinle evlen" dedi.

Ben de anlamadım, ne diyorsun? Falan dedim yerde mektubunu buldum gerekli bir şeydir diye okuyayım dedim. Çocuğa hayallerinden, başka şehirden ve evlenmekten bahsetmişsin" dedi

Orda nasıl bir kahkaha attıysam mahalle duymuştur Aynı ben de öyle kafamda kurmuştum. Tarkan kim? Ben kim? ama o dönem Tarkan'ı poster bana neler söylüyordu neler

Ama tek fark ben ergendim

hhahahahah çok güldüm ama öyle demeyin Tarkan hayranıyla evlendi imkansız değilmiş demek ki

Kesinlikle katiliyorum. Aklimdakileri kelime kelime yazmissiniz. Niyet belli benden hoslaniyorsa sevgili(metres) oluruz diye dusunuyor sanirim.
İnsanlar bu durumu nasil kabul ediyor sasirip kaliyorum

N nerminis konu sahibinin diger hesabi falan misiniz hangi dusunceyle yorumuma begenmedim attiniz? Evli adama asik olmayi desteklememiz mi gerekiyordu?
Yoo ben de karsiyim. En son yine biriyle gorusurken evli oldugunu ogrendim ve cok uzgunum. Hemen bitirdim o an daha. Yani o kadar ahlaksiz, terbiyesiz koca var ki piyasada, kadinlarin da ruhu duymuyor ustelik. Su lafinizi sacma buldugum icin dislikeladim. "Insanlarin yillarca emek verdigi iliskilerden uzak durun". Ne munasebet?! Bekar kadin veya erkek her seyde ozgurdur. Madem yillarin emegi var ve onemli o zaman endiseye de gerek yok. Emege sahip cikacak kisi evli taraf. Buradaki mesafe koymus tamam. Ama kizin israrci yapisi insanlari rahatsiz etmis cunku aslinda tum evli kadinlar ya da cogu diyeyim aldatmanin kocalarinin aklinin bi kosesinde oldugunu biliyor. Ama nedense sucu hep bekar, kimseye karsi (bu ilgilendikleri kisilerin karilarini da kapsiyor) bir sorumlulugu olmayan kadinlarda ariyorlar. Nedir bu evlilerin bu tavri anlayamiyorum. Bi yandan da iste anliyorum. Mesela gorustugum kisinin esini bir gorseniz ne mutluluk pozlari atmis. Ama ahlaksiz kocasi beni kandirmaya calismakla mesguldu bos zamanlarinda..

İşte en çok üzüldüğüm karakter.lisans yüksek lisans master sınav başarısı falan filan derken ahlaki olarak eğitilememiş bir nesil.yaptığından pişman değil, acaba bana duygusu var mı diye merakta.evet aldatmama yükümlülüğü evli olandadır fakat evli biriyle birlikte olmak istemekte aynı ahlaki düşüklüktedir bence.

Yani soylediginiz seyin bu konuyla hicbir alakasi yok. Bir kere adam gayet mesafeli resmi davranan isini yapan biri belli. Eger bir iliskileri olsaydi ilk suclayacagim taraf erkek olur merak etmeyin. Ama bir kadin da karsi tarafin evli oldugunu bile bile devam ediyorsa ikisi tamamen ayni derecede sucludur. Biri bekar oldugu icin daha masum olamaz. Bunu o tarafa bu tarafa cekmeye egip bukmeye ne gerek var? Siz bitirmissiniz tebrik ederim ama ben konu sahibinin adamdan bisey gordugu anda seve seve ona gidecegi mesajini aldim anlatim seklinden zaten konuyu acmasi bile kendini mesrulastirma cabasi tamamen.

Iste demek istedigim birakin kossun. Ben bitirdim aninda engelledim her yerden ayrica. Kendime saygimdan yaptim bunu. Uzuntum de zaten vah vah iliskim bitti diye degil, ben nasi bu duruma dustum diyeydi. Yoksa adamin ne karisi ne cocugu (cocugu da varmis evet) umrumda degildi, olamaz da. Banane cunku. Ben kendime yakistirsaydim boyle bir iliskiyi devam ederdim ama. Bu kiz da troll ya da degil masum bence bu acidan baktigimizda. Evet adami suclardiniz ama kizi da suclayacaktiniz o durumda. Kizin sorumlulugu yok. Onun sorumlulugu sadece kendine. Umarim anlatabilmisimdir. Tartisma olsun diye dislikelamadim yani :) Sevgiler.

Yok artık. Bu düşüncenize asla katılmıyorum. Adam yüz verirse direk o suçlu zaten. Ama vermediği halde pesinde koşana da koşarsan koş diyemeyeceğim. Oldu artık bekar ve kendine yakıştırıyor diye ret yedigi halde evli adama yanaşmaya çalışsın dursun. Bizde bekar yapar yaaa mi diyelim. Mahalle kavgasına çevirip gidip saçını başını mi yolalim böylesinin yoksa taciz davasıyla mi uğraşalım. Ki bu rahatliktaki bir kadın her türlü iftiraya da müsaittir. Bekar onun sorumlulugunda degil diye de her şeyi mübah görmeyelim bir zahmet.

O zaman evli bir kadın hayır dediği halde pesinde gezen, ısrarcı olan bir adama bekardır yapar onun bir sorumluluğu yoktur gibi bir şey mi? O kadının kocası da koşarsa koşsun pesinde ya onun sorumluluğu yok bana karşı karım sorumlu mu desin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…