- 18 Ağustos 2022
- 1.438
- 2.649
- 63
- 30
- Konu Sahibi Moonlighht
-
‘Yalnış’ yazan, yanlış yazmayı bile bilmeyen, de da ayırmayı bile bilmeyen birinin hakime olma yolunda olması çok üzücü!Neden? Söyleyin bende bileyim? Dediklerim yalnis anlasilir seyler mi? Yalnis mi anladi? Ben bunlari icimde yasamak istedigimi belirttim. Yaptigim bir sey yok
Hakim olmaz bu arkadaş,büyük ihtimalle ilkokul bitirmiş aşk hikayesi yazmaya çalışan biri. İşi gücü olan meşgul insan niye böyle boş şeylerle uğraşsın ki?‘Yalnış’ yazan, yanlış yazmayı bile bilmeyen, de da ayırmayı bile bilmeyen birinin hakime olma yolunda olması çok üzücü!
hhahahahah çok güldüm ama öyle demeyin Tarkan hayranıyla evlendi imkansız değilmiş demek kiOdamda Tarkan posteri ve resimleri doluydu. Her gün ona mektup yazar ve bunu biriktirirdim. Annem, odamdan bir şey atacağı zaman gerekli bir şey olabilir diye okur öyle atardı.
Benim mektubun bir tanesi yere düşmüş ve annem okumuştu. Okuldan gelince gayet üzgün bir ifade konuşmak istedi ve bana " Bak kızım daha yaşın çok küçük birinden hoşlanmanı kabul edebilirim ama şu an evlenmek, kaçmak bunları aklına getirmez dersine odaklan ve meslek edinince istediğinle evlen" dedi.
Ben de anlamadım, ne diyorsun? Falan dedimyerde mektubunu buldum gerekli bir şeydir diye okuyayım dedim. Çocuğa hayallerinden, başka şehirden ve evlenmekten bahsetmişsin" dedi
Orda nasıl bir kahkaha attıysam mahalle duymuşturAynı ben de öyle kafamda kurmuştum. Tarkan kim? Ben kim? ama o dönem Tarkan'ı poster bana neler söylüyordu neler
Ama tek fark ben ergendim
O da doğruhhahahahah çok güldüm ama öyle demeyin Tarkan hayranıyla evlendi imkansız değilmiş demek ki
Kesinlikle katiliyorum. Aklimdakileri kelime kelime yazmissiniz. Niyet belli benden hoslaniyorsa sevgili(metres) oluruz diye dusunuyor sanirim.Başlıktan bile belli niyetin de.
Statüsü yüksek olduğu için hayranlık duyuyorsun. Bunun sonunda ne bekliyorsun?
İlgisi var mı yok mu sorma amacın ne? Varsa metres mi olacaksın?
Hakimlik statüsünde bir adam karısını boşayıp senle evlenir mi? Direkt adamın işyeri adliye, dedikodu malzemesi yapar mı kendini?
Aklını başına al.
Yoo ben de karsiyim. En son yine biriyle gorusurken evli oldugunu ogrendim ve cok uzgunum. Hemen bitirdim o an daha. Yani o kadar ahlaksiz, terbiyesiz koca var ki piyasada, kadinlarin da ruhu duymuyor ustelik. Su lafinizi sacma buldugum icin dislikeladim. "Insanlarin yillarca emek verdigi iliskilerden uzak durun". Ne munasebet?! Bekar kadin veya erkek her seyde ozgurdur. Madem yillarin emegi var ve onemli o zaman endiseye de gerek yok. Emege sahip cikacak kisi evli taraf. Buradaki mesafe koymus tamam. Ama kizin israrci yapisi insanlari rahatsiz etmis cunku aslinda tum evli kadinlar ya da cogu diyeyim aldatmanin kocalarinin aklinin bi kosesinde oldugunu biliyor. Ama nedense sucu hep bekar, kimseye karsi (bu ilgilendikleri kisilerin karilarini da kapsiyor) bir sorumlulugu olmayan kadinlarda ariyorlar. Nedir bu evlilerin bu tavri anlayamiyorum. Bi yandan da iste anliyorum. Mesela gorustugum kisinin esini bir gorseniz ne mutluluk pozlari atmis. Ama ahlaksiz kocasi beni kandirmaya calismakla mesguldu bos zamanlarinda..
Yoo ben de karsiyim. En son yine biriyle gorusurken evli oldugunu ogrendim ve cok uzgunum. Hemen bitirdim o an daha. Yani o kadar ahlaksiz, terbiyesiz koca var ki piyasada, kadinlarin da ruhu duymuyor ustelik. Su lafinizi sacma buldugum icin dislikeladim. "Insanlarin yillarca emek verdigi iliskilerden uzak durun". Ne munasebet?! Bekar kadin veya erkek her seyde ozgurdur. Madem yillarin emegi var ve onemli o zaman endiseye de gerek yok. Emege sahip cikacak kisi evli taraf. Buradaki mesafe koymus tamam. Ama kizin israrci yapisi insanlari rahatsiz etmis cunku aslinda tum evli kadinlar ya da cogu diyeyim aldatmanin kocalarinin aklinin bi kosesinde oldugunu biliyor. Ama nedense sucu hep bekar, kimseye karsi (bu ilgilendikleri kisilerin karilarini da kapsiyor) bir sorumlulugu olmayan kadinlarda ariyorlar. Nedir bu evlilerin bu tavri anlayamiyorum. Bi yandan da iste anliyorum. Mesela gorustugum kisinin esini bir gorseniz ne mutluluk pozlari atmis. Ama ahlaksiz kocasi beni kandirmaya calismakla mesguldu bos zamanlarinda..
Iste demek istedigim birakin kossun. Ben bitirdim aninda engelledim her yerden ayrica. Kendime saygimdan yaptim bunu. Uzuntum de zaten vah vah iliskim bitti diye degil, ben nasi bu duruma dustum diyeydi. Yoksa adamin ne karisi ne cocugu (cocugu da varmis evet) umrumda degildi, olamaz da. Banane cunku. Ben kendime yakistirsaydim boyle bir iliskiyi devam ederdim ama. Bu kiz da troll ya da degil masum bence bu acidan baktigimizda. Evet adami suclardiniz ama kizi da suclayacaktiniz o durumda. Kizin sorumlulugu yok. Onun sorumlulugu sadece kendine. Umarim anlatabilmisimdir. Tartisma olsun diye dislikelamadim yani :) Sevgiler.Yani soylediginiz seyin bu konuyla hicbir alakasi yok. Bir kere adam gayet mesafeli resmi davranan isini yapan biri belli. Eger bir iliskileri olsaydi ilk suclayacagim taraf erkek olur merak etmeyin. Ama bir kadin da karsi tarafin evli oldugunu bile bile devam ediyorsa ikisi tamamen ayni derecede sucludur. Biri bekar oldugu icin daha masum olamaz. Bunu o tarafa bu tarafa cekmeye egip bukmeye ne gerek var? Siz bitirmissiniz tebrik ederim ama ben konu sahibinin adamdan bisey gordugu anda seve seve ona gidecegi mesajini aldim anlatim seklinden zaten konuyu acmasi bile kendini mesrulastirma cabasi tamamen.
Yok artık. Bu düşüncenize asla katılmıyorum. Adam yüz verirse direk o suçlu zaten. Ama vermediği halde pesinde koşana da koşarsan koş diyemeyeceğim. Oldu artık bekar ve kendine yakıştırıyor diye ret yedigi halde evli adama yanaşmaya çalışsın dursun. Bizde bekar yapar yaaa mi diyelim. Mahalle kavgasına çevirip gidip saçını başını mi yolalim böylesinin yoksa taciz davasıyla mi uğraşalım. Ki bu rahatliktaki bir kadın her türlü iftiraya da müsaittir. Bekar onun sorumlulugunda degil diye de her şeyi mübah görmeyelim bir zahmet.Iste demek istedigim birakin kossun. Ben bitirdim aninda engelledim her yerden ayrica. Kendime saygimdan yaptim bunu. Uzuntum de zaten vah vah iliskim bitti diye degil, ben nasi bu duruma dustum diyeydi. Yoksa adamin ne karisi ne cocugu (cocugu da varmis evet) umrumda degildi, olamaz da. Banane cunku. Ben kendime yakistirsaydim boyle bir iliskiyi devam ederdim ama. Bu kiz da troll ya da degil masum bence bu acidan baktigimizda. Evet adami suclardiniz ama kizi da suclayacaktiniz o durumda. Kizin sorumlulugu yok. Onun sorumlulugu sadece kendine. Umarim anlatabilmisimdir. Tartisma olsun diye dislikelamadim yani :) Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?