- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Onunki ev de seninki ahir mi. Gitsin cani isteyen otursun disarda yesin mis gibi yapiyor restoranlar.
fırında yapınca çok kokmuyor sanki. keşke gönlünü kırmasaydınız kızartma olarak düşünmeseydiniz de fırınlasaydınız.
Hamsi alip gelmisler,aynen dedigim gibi yaptim butun kilciklarini temizledim unladim yagli kagida serdim yan yana,hic guzel olmadi yineBu arada tavsiye hangi baligi pisirecekseniz yagli firin kagidina sarin icine sogan mi patates mi ne eklemek istiyorsaniz oyle pisirin hic koku olmuyo
ne desem bilemedim kiTmm zaten firinladim,ama kv gitmis adama yetistirmis duyduklarini ya bu nasil insan,hem kendi yapmiyo hem beni kotuluyo adamda kizmis atin cope istemiyorum diyo cocuk gibi,bu arada kv dede firinliyabilir ama yok kokar evi o sevmiyomus,napiyim bende mecburmuyum isteyen kendisi,kendi evinde karisina ysptiramiyo benim basima geliyorlar.
hamsi ya tavada olur ya buğulamaHamsi alip gelmisler,aynen dedigim gibi yaptim butun kilciklarini temizledim unladim yagli kagida serdim yan yana,hic guzel olmadi yine
Borek aciyorum su baligu beceremiyirum.
hamsi ya tavada olur ya buğulama
sen nasıl yaptın ?
canım çekti ayyİclerini cikarip unladim yanyana yagli kagit koydugum tepsiye dizdim firinda pisirdim,edim ustleri iyice kizarsin dedi,kizarttim citir citir oldu et diye bisiy yok ama.
yani konuyla kel alaka ama unladğın balığı tavada yağda kızartman lazım dye biliyorum benİclerini cikarip unladim yanyana yagli kagit koydugum tepsiye dizdim firinda pisirdim,edim ustleri iyice kizarsin dedi,kizarttim citir citir oldu et diye bisiy yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?