Evli hanimlar bi akil verin..

Şuna samimi cevap bekliyorum aynı sekilde baban eline tutustursa yap akşam annenle yemeğe gelicez dese ben enayimiyim götür annem evinde pisirsin evini kokutsun dermiydin? Ve bu durumda eşin ben balık sevmiyorum götürsün baban kendi evinde yapsın deseydi ne hissederdin?

Gelen misafir degil,ust katta oturan esimin ailesi hergun gorusuluyo zaten,aramiz bozuk normalde kv kple,arkamdan konusup esimi dolduruyolar sizde benim durumumda olsaydiniz guler yuzle pisirirmiydimiz?

Gelen misafir degil,ust katta oturan esimin ailesi hergun gorusuluyo zaten,aramiz bozuk normalde kv kple,arkamdan konusup esimi dolduruyolar sizde benim durumumda olsaydiniz guler yuzle pisirirmiydimiz?

bende kayınvalidemlerle aynı binada daha sonrada aynı evde yaşadım eşimin kötü alışkanlıkları dolayısıyla bitti evliliğim ve aileside bu kötü alışkanlıklara evladımzı kapıyamı koyacağız diye destek verdi..

biz boşandık evet ama hala arkamdan iyi konuşuyorlar akrabaları aileme teşekkür ediyorlar..

ve ben 8 yıl bu duruma katlandım evimde bir lokma ekmek olmadığı için mecburen kayınvalideme gittim çocuğumun bezi bitince kayınbabama gittim.. birde bana küserlerdi o zamanda aç kalırdım...

el öpmekle dudak aşınmaz bir yuva kolay kurulmuyor.. baba evine dönmek ne demek anlatsam roman olur.
dediğinizi yaptırın siz haklısınız ama mazlum olun sessiz sakin sorun çıkarmayan huzur veren eş olun ama alttan alttanda istediğiniz kıvama getirebilirsiniz eşinizi..

böylelikle eşinizlede aranız bozulmaz..
sevgiler

mevlanın bir sözü var..

köpek seni ıssırdı diye sende gidip köpeğimi ıssıracaksın..
herkes yaptığı kötülüğün bedelini öder allah verir zaten cezasını..

sen yuvana sahip çık hayati önem taşımayan sebeplerle evliliklerinizi yıpratmayın..
ağız dolusu BOŞAN demek çok kolay ama boşanıp kurtulunmuyor.. mücadele çok çetin devam ediyor.

üç günlük dünya.. balığın kokusu silersin havalandırırsın geçer ama gönüller kırılınca eskisi gibi olmuyor..
aslında icittikçe inciniyor insan..

sadece içimden geldi yazdım.. inşallah herşey düzelir

Aynen soluyorum,benim babam asla yapmaz,helede balik kokusundan bile nefret ettigimi bilir. 6 Ayda bir gelir zaten.

İnsaAllah canim,benimde icim cok kirik onlara karsi hic bir sey yapmak istemiyorum,onlar bildigin iyi insani bile cileden cikaran insanlar,senin acinmi var psikolojin mi bozuk hic dusunmeyip dahada yuklenen insanlar.

Hem benim evim kokmasın diyen kayınvalide, hem emrivaki yapan eş, hem yaptığınız balığı beğenmeyen kayınpeder... Balığı güzelce pişirip güleryüzle servis etmek için sebebiniz yok ki... Bunu eşinize sakince söylerseniz belki empati yapar, anlar.

Agziniz bal yesin:)
Bunu anlayacak kimse yok malesef,huysuz kocasinin soz geciremedegi,problemli insan oldum ciktim baligi tamam yapiyim demedegim icin.

Bunu anlayacak kimse yok malesef,huysuz kocasinin soz geciremedegi,problemli insan oldum ciktim baligi tamam yapiyim demedegim icin.
Eşinizle yumuşak sakin bir tonla konuşmayı denediniz mi? Evet ben gelinim belki bu yüzden beklentileri var ama bazen benim de takdir edilmeye değer görmeye ihtiyacım var vs gibi. Saat ücretli yardımcı değilsiniz o ailenin bir ferdisiniz. Eşiniz bilmiyorsa öğretmeli, biliyorsa hatırlatmalısınız.

4, member: 713726"]Aynen soluyorum,benim babam asla yapmaz,helede balik kokusundan bile nefret ettigimi bilir. 6 Ayda bir gelir zaten.[/QUOTE]

Sonuna kadar hakliyken uslubundan dolayi haksiz duruma düşmüşsun ona dikkatini çekmek istedim

4, member: 713726"]Aynen soluyorum,benim babam asla yapmaz,helede balik kokusundan bile nefret ettigimi bilir. 6 Ayda bir gelir zaten.

Sonuna kadar hakliyken uslubundan dolayi haksiz duruma düşmüşsun ona dikkatini çekmek istedim[/QUOTE]

Hangi uslubum,anlyamadim?

Esim bana hak veriyo zaten,bosver kapat konuyu unut gitsin diyor,ustunde durmaz fazla,babasi gelmeyince kopurdu bi anda.

Tamamda, kayınpeder gelin yapsın dememiş ki, çatıda yapalım demiş. Ama arkadaşın eşi ısrarla balığı alıp eşinin yapması için eve getirmiş. Burada suçlu tamamen eştir.

Hanımefendi ben konuyu yanlış mı okudum. Balığı pişirsin diye kayınpederiniz söylememiş ki, kayınpederiniz başka yerde yapmak istemiş. Eve getiren eşiniz olmuş. Sizin bu konudaki sorununuz asıl eşinizle olmalı.

Tamamda, kayınpeder gelin yapsın dememiş ki, çatıda yapalım demiş. Ama arkadaşın eşi ısrarla balığı alıp eşinin yapması için eve getirmiş. Burada suçlu tamamen eştir.
Emrivaki yapan eş diye yazdım zaten?

İşte buda sizin yazdığınız yazı. Kırmızılı yeri ben mi yanlış anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…