Evli hanimlar bi akil verin..

Dimi yaa,ama nerdee,kv kp sadece sorun sikinti,insanin kendi sikintisi kendine yetiyor bide bunlar cikiyor.
şöyle bişey de yapabilirsin, bazı lokantalar eve servis yapıyo
baba oğul versinler sipariş en fazla 20 30 lira tutar diye tahmin ediyorum hamsi falan yeseler
evde uğraştığına değmez

şöyle bişey de yapabilirsin, bazı lokantalar eve servis yapıyo
baba oğul versinler sipariş en fazla 20 30 lira tutar diye tahmin ediyorum hamsi falan yeseler
evde uğraştığına değmez

Soyledim cnm az ilerde kiloyla aliyosun 5 lira fazla verip kizartiriyosun,ama yok verirlermi cok paraymis,ne geregi varmis.

biri 9 diğeri 5 yaşında.. hep yediler evet ama öyle doyana kadar değil tabi.. küçük daha problemli yeme konusunda onuda bak abin yiycek falan diye 3-5 lokma daha yedirebiliyorum :))

Ben yaziyi okurken ne guzel eşi sorun çikarmamis baligi goturmus diye dusunurken yazini d3vaminda esinizin size k8zdigini okudum.. ben olsam yapmqzdim baligi yiyc3ks3n catida yap yer derdim.. hemkalp kiriyorlar hem yemegini yiyorlar birde yemegi yapmaya mecbur birakiyorlar, sinir bozucuuu

e ne oldu böyle hepsi çöpe gitti, sanki böyle daha iyi, 5 liranın hesabını yapan insanlara gıcık oluyorum
Aynen oyle oldu,bende, bide o kadar zenginki kp,oturdugu yerden kira akiyo eline,ama gel gor harciyamadiktan sonra neye yararki.olan bana esime oluyo,derdimiz zaten buyuk 4 ay once erken dogumla 5 yil hasretle bekledigim ikizlerimi kaybettim,kendime gelemiyorum birde bunlarin abuk subuk istekleri bitmiyor.

İclerini temizleyip ikisini birbirine yapistirip misir ununa batip yagli kagida diziyorum uzerinede siviyag gezdiriyorum her siraya hoop firina on dakkada citir citir mis ayni tava gibi oluyo hem tek seferde pisiyo hemde koku az oluyo...
Birde konu sahibi arkadas insan sevmedigi yemegi yapmayida beceremez pek.ben mesela sutlac hic sevmem yaparim ama beceremem...

of çok üzüldüm, tüp bebek miydi ?

Evet malese,esimden kaynakli buyuk bir sorun var,zor ser hamile kalmistim ilk defa,6.ayima girdigimde dogum oldu kaybettim bebeklerimi.
benim kızm da tüp bebek, bizde de sorun eşimden kaynaklıydı,
bi kere olduysa bi daha olmaması mümkün değil
sen yeter ki moralini yüksek tut ve inan
en önemli şey moral bu işte
boşver balığı malığı sen

Ya ne olacak sanki bi.pisirseniz yabancı olsa bile eger isterse pisirirdim ben yani bazen o kadar sorun yapiyorsunuz ki herşeyi iste kv kp hic konusmayacagiz onun dediği hic birseyi yapmayacagiz kendinize sart kosuyorsunuz sizin oglunuz olsa gelininiz boyle yapsa zorunuza gitmez mi sanki cok büyük birsey istemis gibi sorun yapmışsınız

Ah canim ya beni en iyi sen anlarsin,zor ser bebeklerim olmus tam kucagim alip sevip oksamayi hayal ederken olu bedenlerini aldim kucagima,zaten icin yaniyor,ustune esimi isden cikarttilar zaten hayat zor,birde bu insanlar zorlastiriyor,ya neydi benim gunahim bu insanlarin yanindayim cektigim bir degil iki degil cok bunaldim hergun bebeklerim icin agliyorum zaten.

Keske bir oglum olsa buyuse evlense gelinimi bas taci yapicam yemiycem yiycem giymiycem giydiricem,yeterki olsa,onlar ii olsun bana balik pisirmesin istemem.

Balkonda piknik tüpün bulunsun
orada pişir ayrıca pişirip kv,kp davet etmen gerekecekti yaşlılar seni idare etmez hep sen onları idare edeceksin , sıkıntı bitmez altüst olunca , birde yaşlıların beslenmeleri çok farklı çünkü yaşlandıkça tad alma duyguları kayıba uğruruyor

Gülgonca ağlama bak gece gece bunları düşünme lütfen
sen hep ileriye bakıcaksın bundan sonra
bi kere hamile kalmışsın hem de ikizlere
demek ki ümitsiz bi durumda değilsin
kendini hazır hissettiğinde yeniden deniyceksin inşallah
bebeklerin zaten cennette, en güzel yerde
bundan sonrası daha güzel olucak inan lütfen

Balıkçılar pişirip veriyor artık. İlet eşine. Şahsen ben olsam yapardım hiç sorun etmem böyle şeyleri haftanın 5 günü balık olsun yerim yaparım

Keske bir oglum olsa buyuse evlense gelinimi bas taci yapicam yemiycem yiycem giymiycem giydiricem,yeterki olsa,onlar ii olsun bana balik pisirmesin istemem.
Herseyin hayirlisini isteyin ins olur yani demek istedigim kimsenin kalbi kirilmazdi bide hesap sorar gibi yukariya cikip yaptigimi begenmiyorsunuz demissin ne bileyim bana değişik geldi düşünceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…