- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.401
- 798
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
şöyle bişey de yapabilirsin, bazı lokantalar eve servis yapıyoDimi yaa,ama nerdee,kv kp sadece sorun sikinti,insanin kendi sikintisi kendine yetiyor bide bunlar cikiyor.
aynı apartmanda oturmak sıkıntı bence
şöyle bişey de yapabilirsin, bazı lokantalar eve servis yapıyo
baba oğul versinler sipariş en fazla 20 30 lira tutar diye tahmin ediyorum hamsi falan yeseler
evde uğraştığına değmez
kaç yaşındalar, hep yediler mi balık ?
makarnaya, püreye herşeye karıştırp denedim
somondan nefret ediyo, sarıkanattan nefret ediyo, hamsiden hiç hoşlanmıyo, bu liste böyle uzar gider
filetodan çıtır pane harcıyla deniycem bi de
orası aile apartmanı mı ?Mecburen,ah olsa bi evim arkama bakmadan kacarim.
e ne oldu böyle hepsi çöpe gitti, sanki böyle daha iyi, 5 liranın hesabını yapan insanlara gıcık oluyorumSoyledim cnm az ilerde kiloyla aliyosun 5 lira fazla verip kizartiriyosun,ama yok verirlermi cok paraymis,ne geregi varmis.
Aynen oyle oldu,bende, bide o kadar zenginki kp,oturdugu yerden kira akiyo eline,ama gel gor harciyamadiktan sonra neye yararki.olan bana esime oluyo,derdimiz zaten buyuk 4 ay once erken dogumla 5 yil hasretle bekledigim ikizlerimi kaybettim,kendime gelemiyorum birde bunlarin abuk subuk istekleri bitmiyor.e ne oldu böyle hepsi çöpe gitti, sanki böyle daha iyi, 5 liranın hesabını yapan insanlara gıcık oluyorum
İclerini temizleyip ikisini birbirine yapistirip misir ununa batip yagli kagida diziyorum uzerinede siviyag gezdiriyorum her siraya hoop firina on dakkada citir citir mis ayni tava gibi oluyo hem tek seferde pisiyo hemde koku az oluyo...yani konuyla kel alaka ama unladğın balığı tavada yağda kızartman lazım dye biliyorum ben
hamsi zaten ızgara olmaz ki, ya fırnda buğulama yaparsın, soğanlı domatesli biberli
ya da tavada kızartma,
başka bilen varsa hamsi nasıl yapılır bi sölesin
Evet,kv ,ben,kv nin eltisi kitacilar hep beraber oturuyoruz malesef.orası aile apartmanı mı ?
Aynen oyle oldu,bende, bide o kadar zenginki kp,oturdugu yerden kira akiyo eline,ama gel gor harciyamadiktan sonra neye yararki.olan bana esime oluyo,derdimiz zaten buyuk 4 ay once erken dogumla 5 yil hasretle bekledigim ikizlerimi kaybettim,kendime gelemiyorum birde bunlarin abuk subuk istekleri bitmiyor.
of çok üzüldüm, tüp bebek miydi ?
of çok üzüldüm, tüp bebek miydi ?
benim kızm da tüp bebek, bizde de sorun eşimden kaynaklıydı,Evet malese,esimden kaynakli buyuk bir sorun var,zor ser hamile kalmistim ilk defa,6.ayima girdigimde dogum oldu kaybettim bebeklerimi.
Ya ne olacak sanki bi.pisirseniz yabancı olsa bile eger isterse pisirirdim ben yani bazen o kadar sorun yapiyorsunuz ki herşeyi iste kv kp hic konusmayacagiz onun dediği hic birseyi yapmayacagiz kendinize sart kosuyorsunuz sizin oglunuz olsa gelininiz boyle yapsa zorunuza gitmez mi sanki cok büyük birsey istemis gibi sorun yapmışsınızYa bide kendi karisi yapmiyo ben niye yapiyorum diye kizdim o olmasa hadi neyse,doyuracagi bi kocasi var adam balik diye oluyo kadin ayy ben sevmem ben tapmam bilmem ne,ben niye yapiyirum o zaman enayimiyim ben diyirum,zaten aramiz bozuk konusmuyorum.
benim kızm da tüp bebek, bizde de sorun eşimden kaynaklıydı,
bi kere olduysa bi daha olmaması mümkün değil
sen yeter ki moralini yüksek tut ve inan
en önemli şey moral bu işte
boşver balığı malığı sen
Ya ne olacak sanki bi.pisirseniz yabancı olsa bile eger isterse pisirirdim ben yani bazen o kadar sorun yapiyorsunuz ki herşeyi iste kv kp hic konusmayacagiz onun dediği hic birseyi yapmayacagiz kendinize sart kosuyorsunuz sizin oglunuz olsa gelininiz boyle yapsa zorunuza gitmez mi sanki cok büyük birsey istemis gibi sorun yapmışsınız
Gülgonca ağlama bak gece gece bunları düşünme lütfenAh canim ya beni en iyi sen anlarsin,zor ser bebeklerim olmus tam kucagim alip sevip oksamayi hayal ederken olu bedenlerini aldim kucagima,zaten icin yaniyor,ustune esimi isden cikarttilar zaten hayat zor,birde bu insanlar zorlastiriyor,ya neydi benim gunahim bu insanlarin yanindayim cektigim bir degil iki degil cok bunaldim hergun bebeklerim icin agliyorum zaten.
Balıkçılar pişirip veriyor artık. İlet eşine. Şahsen ben olsam yapardım hiç sorun etmem böyle şeyleri haftanın 5 günü balık olsun yerim yaparımCok uzun yazdim ozur dilerim kizlar..
Kv kp lere aram bozuk,dun kandil diye ciktim insanlik bende kalsin diye,oturduk gel konusmadim ben,bugunde esimin babasi israrla balik alip pisirelim demis,oda tmm demis,catidada kuzinede yapalim demis kp,esimde yok onu bekliyemem gec olur firinda pisiririz demis,geldi eve 2 kilo tutusturdu elime bune dedim balik dedi bende buraya niye getirdin dedim hani disarda yapicaktiniz ne oldu dedim.
Evde yapcaz sen yap dedi,dedimki senden balik istiyen olmadi baban istiyosa gotur annene ver o yapsin dedim,benim yaptigimi kp begenmiyo bu arada gecen yspmistim esim 1 tabak goturmustu cok kizarmis demis,esimde cok kizarmis seviyo,bende defimki zaten baban begenmiyo benim yaptigimi esimde kizdi aldi goturdu baliklari yukari annesine birakmis.
Oda duymus konustuklarimizi kp solemis,aticam cope istemiyorum demis,esimde onada kizmis indi asaga bana bagirdi.
Ciktim yukari ne oldu dedim kp ere dedim yapiyorum sen ole sevmiyomussun,beceremiyorim balik yapmasini dedim atiyim firina pisiriyim dedim tmm dedi istemiye istemiye,yaptim herseyi hazirladim gelmedi,burda k.evimde yiycm demis esim goturdu kapidan verdi..
(Kv eve balik sokmuyo mutvagi yaglanirmis kokusu cikmiyomus evden onun icin ihale bana kaliyo)bende yeni mutvak yaptirdim baligida sevmem cok nadir yaparim simdi ben mi haksizim ya esim bana kiziyo senin yuzunden diye bi akil verin gozunuzu seviyim
Herseyin hayirlisini isteyin ins olur yani demek istedigim kimsenin kalbi kirilmazdi bide hesap sorar gibi yukariya cikip yaptigimi begenmiyorsunuz demissin ne bileyim bana değişik geldi düşüncenizKeske bir oglum olsa buyuse evlense gelinimi bas taci yapicam yemiycem yiycem giymiycem giydiricem,yeterki olsa,onlar ii olsun bana balik pisirmesin istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?