Evli hanimlar bi akil verin..

Bende oyle biliyorum,firina hamsi girmez diyorum buyuk balik alsaydiniz dedim hamsi diye tutturdu babam diyor,attim bende firina kazik gibi oldu zaten hepsini cope attik,babasida gelmedi zatenzehir ettiler aksami yaa.

Siz bildiginiz gibi pisirip verseydiniz. Kpniz siz baliklari kurutuyosunuz diye zaten belli bir sure sonra size hic.pisirtmez.
Kocanizda kotu niyet yok napsin babasinin cani istemis almis getirmis.

İsde aynen oyle oldu,pazardan aramis beni aksama catida balik yapcaz diye,iyi tmm dedm,bi geldi verdi elime baligi bu ne dedim(bu arada ustten kv bizi dinliyomus)
Sen yap dedi mangal gec olur bekliyemem dedim babama dedi,bende,ben niye yapiyorum,ben istemedim baligi dedim zaten benim yaptigimi baban begenmiyo dedim tmm yapma dedi aldi elimden annesine goturdu oda adami doldurmus,bende tmm dedim babasini aradi yok ben istemiyorum demis bende ciktim ayagina yapicam ama begenmiyosun sen baska seviyosun oglun baska dedim yapim firina atiyim dedim tmm dedi sofrayi hazirladim gelmedi,esimde kuplere bindi.

Siz bildiginiz gibi pisirip verseydiniz. Kpniz siz baliklari kurutuyosunuz diye zaten belli bir sure sonra size hic.pisirtmez.
Kocanizda kotu niyet yok napsin babasinin cani istemis almis getirmis.

Ya bide kendi karisi yapmiyo ben niye yapiyorum diye kizdim o olmasa hadi neyse,doyuracagi bi kocasi var adam balik diye oluyo kadin ayy ben sevmem ben tapmam bilmem ne,ben niye yapiyirum o zaman enayimiyim ben diyirum,zaten aramiz bozuk konusmuyorum.

tavaya yağlı kağıdı serin balıklarıda mısır unlu kızartır gibi içine yerleştirin isterseniz soğan dilimleri falanda koyabilirsiniz.. kağıdı kapatıp üstünü kapakla kapatın buğulama gibi oluyor hiç kokusuz..

ay çıkıp dışarda yesin o da hakkaten
ne ev kokar, ne kaynana sıkıntı yapar ne sizin huzurunuz kaçar

Oyle sevmiyolar kp hafif kizarmis esim ustu tamamen citir istiyor,kv dede evine sokmuyor baligi kabakta benim basima patliyor.

unlamadan koyucam ama di mi ?
allam kafayı yemekle bozmuş, orta yaş üstü gün teyzelerine döndüm

unlamadan koyucam ama di mi ?
allam kafayı yemekle bozmuş, orta yaş üstü gün teyzelerine döndüm

hahah :)) yok yok unlamadan.. unlayınca anca kızartılır balık..
her türlü balığı bu şekilde yapabilirsiniz .. hamsi çabuk pişiyor ama dikkat edin yanmasın.. somon falanda oluyor bu şekilde çocuklar için..
çuprayı falanda fırın poşetinde yapıyorum soğan ve patatesle iri iri doğrayıp o şekilde de seviyor benim sıpalar..

kaç yaşındalar, hep yediler mi balık ?
makarnaya, püreye herşeye karıştırp denedim
somondan nefret ediyo, sarıkanattan nefret ediyo, hamsiden hiç hoşlanmıyo, bu liste böyle uzar gider
filetodan çıtır pane harcıyla deniycem bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…