- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
yani konuyla kel alaka ama unladğın balığı tavada yağda kızartman lazım dye biliyorum ben
hamsi zaten ızgara olmaz ki, ya fırnda buğulama yaparsın, soğanlı domatesli biberli
ya da tavada kızartma,
başka bilen varsa hamsi nasıl yapılır bi sölesin
ayrıca annene sor, aç nete bak, nasıl pişirilir diye
ille pişirmek istemiyosan da onun ki ev ise burası da ev de, ya hiç başlama o işe
ya da yapıcaksan güzellikle yap, adamın gönlünü al yani
ama ben olsam kaynanam kıyıp mutfağına yapmıyosa, bana böyle emrivaki yapılmasına uyuz olurdum
bunu da eşime söylerdim, bak sen mahcup olma diye yapıyorum ama bana bi daha böyle gelme diye
Hamsi alip gelmisler,aynen dedigim gibi yaptim butun kilciklarini temizledim unladim yagli kagida serdim yan yana,hic guzel olmadi yine
Borek aciyorum su baligu beceremiyirum.
Siz bildiginiz gibi pisirip verseydiniz. Kpniz siz baliklari kurutuyosunuz diye zaten belli bir sure sonra size hic.pisirtmez.
Kocanizda kotu niyet yok napsin babasinin cani istemis almis getirmis.
unlamasa da yağlı kağıtta ızgara hamsi olmaz ki, olur mu ?unlamayın yağlı kağıtta yapacağınız zaman..
yani konuyla kel alaka ama unladğın balığı tavada yağda kızartman lazım dye biliyorum ben
hamsi zaten ızgara olmaz ki, ya fırnda buğulama yaparsın, soğanlı domatesli biberli
ya da tavada kızartma,
başka bilen varsa hamsi nasıl yapılır bi sölesin
Tamam:)unlamayın yağlı kağıtta yapacağınız zaman..
unlamasa da yağlı kağıtta ızgara hamsi olmaz ki, olur mu ?
ben bu aralar kafayı balıkla bozdum da
kızıma balık yedirmeye çalışıyorum, denemediğim yol kalmadı
ay çıkıp dışarda yesin o da hakkatenYa bide kendi karisi yapmiyo ben niye yapiyorum diye kizdim o olmasa hadi neyse,doyuracagi bi kocasi var adam balik diye oluyo kadin ayy ben sevmem ben tapmam bilmem ne,ben niye yapiyirum o zaman enayimiyim ben diyirum,zaten aramiz bozuk konusmuyorum.
tavaya yağlı kağıdı serin balıklarıda mısır unlu kızartır gibi içine yerleştirin isterseniz soğan dilimleri falanda koyabilirsiniz.. kağıdı kapatıp üstünü kapakla kapatın buğulama gibi oluyor hiç kokusuz..
unlamadan koyucam ama di mi ?tavaya yağlı kağıdı serin balıklarıda mısır unlu kızartır gibi içine yerleştirin isterseniz soğan dilimleri falanda koyabilirsiniz.. kağıdı kapatıp üstünü kapakla kapatın buğulama gibi oluyor hiç kokusuz..
Yapsaydiniz iyiymis, 1 saati almazdi.
Kac kisi kirilmis bi balik icin
Oyle sevmiyolar kp hafif kizarmis esim ustu tamamen citir istiyor,kv dede evine sokmuyor baligi kabakta benim basima patliyor.
ay çıkıp dışarda yesin o da hakkaten
ne ev kokar, ne kaynana sıkıntı yapar ne sizin huzurunuz kaçar
yok size demedim zaten arkadaş sormuş nasıl oluyor diyede ona yazdım:)
aynı apartmanda oturmak sıkıntı benceDimi yaa,ama nerdee,kv kp sadece sorun sikinti,insanin kendi sikintisi kendine yetiyor bide bunlar cikiyor.
unlamadan koyucam ama di mi ?
allam kafayı yemekle bozmuş, orta yaş üstü gün teyzelerine döndüm
kaç yaşındalar, hep yediler mi balık ?hahah :)) yok yok unlamadan.. unlayınca anca kızartılır balık..
her türlü balığı bu şekilde yapabilirsiniz .. hamsi çabuk pişiyor ama dikkat edin yanmasın.. somon falanda oluyor bu şekilde çocuklar için..
çuprayı falanda fırın poşetinde yapıyorum soğan ve patatesle iri iri doğrayıp o şekilde de seviyor benim sıpalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?