Evli hanimlar bi akil verin..

İlla yağda seviyorsa balıkçıda kızartıp getirsin eşiniz.. Evdeki kokusuna , bulaşığına, zahmetine değmez.

İlla yağda seviyorsa balıkçıda kızartıp getirsin eşiniz.. Evdeki kokusuna , bulaşığına, zahmetine değmez.
Heh bende bunu dedim zaten,kilosuna 5 lira istiyolarmis cok paraymis kp de kocamda vermezmis.

Heh bende bunu dedim zaten,kilosuna 5 lira istiyolarmis cok paraymis kp de kocamda vermezmis.

Oo gayet uygunmuş. Burada 10 tl.

Emeği için bile verilir.. Onu temizlemek için harcanan su parasına saysın. :)

Saymıyorsa kendi elini çalıştırsın..

kendi aileniz olsa yine aynısını yaparmıydınız acaba.keşke ikiletmeden yapsaymşsınız yaşlı insanlar ne olacak,tavanın birini çok kızarmış diğerinide yumuşak yapardınız.

kendi aileniz olsa yine aynısını yaparmıydınız acaba.keşke ikiletmeden yapsaymşsınız yaşlı insanlar ne olacak,tavanın birini çok kızarmış diğerinide yumuşak yapardınız.

Kendi ailemde,annem yapar biz yeriz.benden istemezler.

şükür ediyorum kayınvalideyle küs olduğuma.küs olsakta lafı sözü bitmiyor gerçi.benim kv'nin kendi evinin altına oturtmak istemişti bizi biz nişanlıyken gözümü korkutmuştu.hergün yemekler birlikte yenecek,evinin anahtarını banada vereceksin demişti.bide sizin konunuzu okuyunca aklıma geldi.bizi oturtmak istediği evin küçük bi bahcesi vardı.haftada 1 gün ya balık kızartcaz bahcede yada mangal demişti.böyle şeyleri emri vaki yapması hoşuma gitmediğinden karşı çıkmıştım bozuştuk..sizinkide o hesap olmuş.kvden yapmıyorsa sende yapmak zorunda değilsin.alıştırma madem istemiyorsun

Ben cagirmadimki zaten,esim bizde yapar yeriz demiss,olan oldu sonra.

böyle zamanda erkekler arada kalıyor zaten.eşin iyilik olsun memnun edeyim diye demiş ne bilsin yazık.bundan sonra demez eşinde herhalde.şimdi küstüler mi yoksa kv kp

Evet,zaten dun barismistik bugun yine kustuk

Yok yok konu balık malık değil. Her iki taraf içinde geçerli; ne kadar yakın olursan o kadar yüz göz oluyorsun !

Kendimle gurur duyuyorum
Yapmadım yapmam
Dışarda yaptırır getirir evde afiyetle yeriz.
İlkler önemli kayınvalide kayınpeder daha yemeğimi bile yememiştir.
Bilmiyorum yavaş yavaş öğrencem dedim.
Bize gelir tıpış tıpış mutfağa yemek yapmaya.
Nasıl gelirse öyle gider

Aynı ben yaa.benimle aynı şeyleri yaşayan ne çok kadın var.Allah hepimize sabır versin.
Benim kaynanam balık haricinde kizarttmalarini da bizde yapmaya getirirdi neymis evi kokuyormus.Valla aynı bina da oturmak hep sorun biri biter biri başlar mesafe koymakta çözüm değil.
Tek çözüm taşınmak.

Sen onlarla görüşmüyodun ne ara bu noktaya gelindi, balık pişirme birlikte yeme falan??

İnsanlık sende kalsın diye evlerine gidiyorsun ama konuşmuyorsun, hiç gitme daha iyi, konuşmayacağın yerde işin ne?

İster konuş ister konuşma yüz bulmuşlar işte

Aynen bende oyle dedim esime,kp kv nin korkusundan evde balik pisiremiyor,disarlarda yapmaya kalkiyo benim saf kocamda bizde yapariz diyor alip geliyor,bana soran yok,kapida tartisiyoruz kv duyuyo yukardan kocasina yetistirmis adamda kustu cocuk gibi

Canim bırak küssün ki bir daha kafasına göre is yapmasin, balığı da yapmışsın sonra. Keske yapmasaydin. Korkma bu kuslukler araya mesafe koyar. Yoksa sen sesini cikarmadikca her hafta bu şekilde balık yaparsın.

Kocan veya kayinpederin sana sormadan nasıl al balık yap diye önüne getiriyor. Maaşlı calisani misin sen onların? İnsan bi sorar babam balık yapalım akşam diyor ne dersin diye. Bu kadar mı zor?

senin koca çatıda yapılmasını istemez, kv kendi evinde yapılmasını istemez, kp ille de balık ister .....
işin zor kardeş Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…