- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Ya eşim ailesine hayır diyemiyor ve bu durum beni hasta ediyor, 10 gün boyunca küstük resmen daha yeni barıştık ama bu konu nasıl düzelir bilmiyorum, tecrübeli bayanlar son çarem o yüzden konu açıyorum
Zaten ısrarla aradı açmadım, ama bu sefer kadın sanki tuhaflasti, bugün telde oğlumun evine gelecektim isim çıktı dedi , ısrarla oğlumun evi diye belirttiIsrarla gitmeyin. Eşiniz bir şey diyemiyorsa saygınızı bozmadan siz diyin. Sürekli bir iş çıkartın kendinize aradığında. Bazı aramalarını özellikle açmayın, görmedim deyin.
Kısacası mesafe koyun. O ne kadar ısrarcıysa sizde o kadar olun. Çok yeni evliyseniz bir süre sonra bu ısrarları biraz azalır zaten.
Teşekkürler, benim tek aşamadığım sorun ailesi herşeye karışmak, hergun görüşmek istiyorlar eşim ise bişey demiyor
Sorun aslında esim değil ailesiBen ekstralar bir çaba harcamıyorum acaba harcamam gerek mi onuda bilemedim şimdi xD biz uzun senelerdir tanışıyoruz, evlenmeden iyi kötü huyumuzu suyumuzu öğrendik, evliliğin iki tarafin çabası ile ve klasik kadin erkek modelin dışında olma fikrine açık olarak kabul ettik( yani hep kadin yemek yapmicak, kadin isterse arkadaslariyla aksam vakti bir kahvede icebilecek, erkek ne dersem o olur modunda olmayacak gibi gibi).
Kimi erkek icin temizlik düzen önemli ve olmasi gerekendir, karısına düzenli tertipli ol denilse kadin o bizde standart zaten onsuz olmaz diyebilir. Kimi erkekte pek takmaz ama beraber sofraya oturup guzelce muhabbet etmek daha önemlidir onun için.
İnsanlar farlı evlilikler farkli.
Mesela, ben ve eşim (istisnalar haricinde) genelde neşeli ve konuskan insanlariz. Ortamda muhabbet acar yürütürüz.
Arkadasim ve esi baya sakinler, hatta gecen arkadasim dediki biz ne kadar sıkıcı insanlarız ya, ve üşengeçiz miymiy eriniyoruz. Bu demek degil biz harikulade onlar pis tüh. Ama o kadinin vazgecilmez olmasi icin yapacagi seyler ile benim yapacagim seyler farkli olabilir.
Standarti pek yok çünkü guzel sevecen başarılı kadinlar bile aldatiliyor.
Eşimle zaten sevgi saygı çerçevesindeyiz fakat ailesine çok bağımlı ve bu beni üzüyor
Senin yorumlarını okuyunca eski günler aklıma geliyor şükür kurtuldumTeşekkürler, ailesi ne telde ne de normalde rahat vermiyor bıktım resmen , bende bişey demiyeyim bari ailesine
Başka eltim kaynin gorumcen yokmu onlara takililsinlar evin büyüğü eşin miSorun aslında esim değil ailesi
Ah çok zor yıldım resmen , anlamıyorlar iki evi bir ev yapmaya çalışıyorlar ama ne mümkünSenin yorumlarını okuyunca eski günler aklıma geliyor şükür kurtuldum
Esim Evin büyüğü ve kaynım, Görümcem bekar tek uğraşları eşim ve ben...Başka eltim kaynin gorumcen yokmu onlara takililsinlar evin büyüğü eşin mi
Allah korusun yapmayın çok zor şuan böyle durumdasan evin içinde olursan hayatın zor olur anlamsız ozelin olmaz esinle gezip tozamazsin başbaşa TV sldiniz zleyemwzsinAh çok zor yıldım resmen , anlamıyorlar iki evi bir ev yapmaya çalışıyorlar ama ne mümkün
TV izleyemezsinAllah korusun yapmayın çok zor şuan böyle durumdasan evin içinde olursan hayatın zor olur anlamsız ozelin olmaz esinle gezip tozamazsin başbaşa TV sldiniz zleyemwzsin
Yok zaten müsaade etmiyorum tek isteğim eşimle aram bozulmadan mesafe koyabilmek, nasıl yapcam bilmiyorumAllah korusun yapmayın çok zor şuan böyle durumdasan evin içinde olursan hayatın zor olur anlamsız ozelin olmaz esinle gezip tozamazsin başbaşa TV sldiniz zleyemwzsin
Benim evine karşı bir hayranliklari var sanki sürekli bizde olmak istiyorlarTV izleyemezsin
Zaten o yüzden öyleler ilk büyük geline yuklenirler büyük oğullarına sırtını dayamak istiyorlar tek guvencelei oymuş gibi malesef cok zor işiniz eltim var en büyüğü kaynimla evli olan onların evi ayrı alt üst oturuyorlar 24 saat onların evindeler karı kocanın da huzurunu bozuyorlar sonrası kavga oluyor kocası karısına bağırıyor ana babasinin yanında eltimde bozuluyor onlardan soğuyor kocasına tavır yapıio sorunlar bitmioEvin bu
Esim Evin büyüğü ve kaynım, Görümcem bekar tek uğraşları eşim ve ben...
Hiç takılmayın ne derse desin. Sinir bozucu biliyorum ama takıp bu küçük şeyleri eşinize söylerseniz muhtemelen onun gözünde kötü niyetli olacaksınız.Zaten ısrarla aradı açmadım, ama bu sefer kadın sanki tuhaflasti, bugün telde oğlumun evine gelecektim isim çıktı dedi , ısrarla oğlumun evi diye belirtti
Zaten o yüzden öyleler ilk büyük geline yuklenirler büyük oğullarına sırtını dayamak istiyorlar tek guvencelei oymuş gibi malesef cok zor işiniz eltim var en büyüğü kaynimla evli olan onların evi ayrı alt üst oturuyorlar 24 saat onların evindeler karı kocanın da huzurunu bozuyorlar sonrası kavga oluyor kocası karısına bağırıyor ana babasinin yanında eltimde bozuluyor onlardan soğuyor kocasına tavır yapıio sorunlar bitmailesi
Aynen doğru diyorsunuzHiç takılmayın ne derse desin. Sinir bozucu biliyorum ama takıp bu küçük şeyleri eşinize söylerseniz muhtemelen onun gözünde kötü niyetli olacaksınız.
Çünkü erkekler bu kadar ayrıntıcı değil. Hep ne var bunda mantığındalar. Daha doğrusu ailesini kötülemeyi sevmezler.
Aynen oyle.. Bende buna bir ornek vermek ısterim.. Bızım bır komsumuz vardı kadın adama yeri geliyor lafı çakıyor insanların yanında bozuyor felan her dedıgını de yaptırır. Ve bunlara ragmen el bebek gül bebektır.Tamamen kadinin elinde değil. Erkegin karakteriyle alakali birşey.
Mesela en yakınimdan bir ornek vereyim. Akrabamin karisi adami parmaginda oynatiyor ama adam zaten gaza gelmeye musait uydum akilli biri. Sadece karisi degil disarda da kiminle konuşursa onun etkisinde kalan biri.Hatta birinin gazina gelip işinden olmuştu durduk yere.
Karısının başarisi kocasinin bu özelligini en iyi sekilde kullanmayi bilmesi. Onun disinda kadinla alakali değil.
Bu arada hic kimse vazgecilmez degildir. Adam size bagli degilse yapacak bisey oek yoktur.
Maalesef anlattığım gibi bozuyorlar karisiyorlar Yemen'e ne icmene eve aldığın herşeye yani eltime çok karıştırdı k.v niye bunu aldın ne gerek var bu güzel değil anlamadım bu nasıl birşey eltimde dayanamaz benim zevkim benim evim istediğimi alırım yaparım derdi k.v hemen oğluna yetiştirir başka dille oğlum bu güzel değil boşuna para harcıyorsinhz böyle şeylere daha iyisi var alın derdi çok kötü ya bir durumYok zaten müsaade etmiyorum tek isteğim eşimle aram bozulmadan mesafe koyabilmek, nasıl yapcam bilmiyorum
Ayyy aynı durumdayım, resmen eşime karşı öyle bir tutumları var ki sanki ellerinden alacakmışım korkusu yasıyorlar, sık görüşürsek herşey yoluna girecek sanıyorlarZaten o yüzden öyleler ilk büyük geline yuklenirler büyük oğullarına sırtını dayamak istiyorlar tek guvencelei oymuş gibi malesef cok zor işiniz eltim var en büyüğü kaynimla evli olan onların evi ayrı alt üst oturuyorlar 24 saat onların evindeler karı kocanın da huzurunu bozuyorlar sonrası kavga oluyor kocası karısına bağırıyor ana babasinin yanında eltimde bozuluyor onlardan soğuyor kocasına tavır yapıio sorunlar bitmio
Konu açma sebebim o kadınlar nasıl başarılı oluyorlarAynen oyle.. Bende buna bir ornek vermek ısterim.. Bızım bır komsumuz vardı kadın adama yeri geliyor lafı çakıyor insanların yanında bozuyor felan her dedıgını de yaptırır. Ve bunlara ragmen el bebek gül bebektır.
Gecen annemle sohbet ediyoruz da kadın adamı resmen parmagında oynatıyor nasıl beceriyor bu işi felan dedı. Bende dedimkı tek iş kadında bitmiyor o adam huysuz ınatcı herifin teki olsaydı hadi bakalım ozaman göreydim kadını.. haa tabıkı illaki bu konuda sizinde soyledigınız gıbı noktayı yakalama basarısı vardır elbet kadının.
Ama yine sizinde soyledigınız gıbı asla tek taraflı olmuyor bu isler..
Allah yardım etsin , benimkiler o kadarını yapamadılar henüz, o yüzden sınır koyuyorum ki bana böyle yapamasinlarMaalesef anlattığım gibi bozuyorlar karisiyorlar Yemen'e ne icmene eve aldığın herşeye yani eltime çok karıştırdı k.v niye bunu aldın ne gerek var bu güzel değil anlamadım bu nasıl birşey eltimde dayanamaz benim zevkim benim evim istediğimi alırım yaparım derdi k.v hemen oğluna yetiştirir başka dille oğlum bu güzel değil boşuna para harcıyorsinhz böyle şeylere daha iyisi var alın derdi çok kötü ya bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?