Evli hanımlar sorum size

Ya eşim ailesine hayır diyemiyor ve bu durum beni hasta ediyor, 10 gün boyunca küstük resmen daha yeni barıştık ama bu konu nasıl düzelir bilmiyorum, tecrübeli bayanlar son çarem o yüzden konu açıyorum

Nasil baristiniz? Hatasini kabul ettimi? Seni kirdigi için özür diledimi?

Zaten ısrarla aradı açmadım, ama bu sefer kadın sanki tuhaflasti, bugün telde oğlumun evine gelecektim isim çıktı dedi , ısrarla oğlumun evi diye belirtti

Teşekkürler, benim tek aşamadığım sorun ailesi herşeye karışmak, hergun görüşmek istiyorlar eşim ise bişey demiyor

Ben karisma konusunda söyle düsünüyorum: Anneler babalar fikirlerini söyleyebilirler. Hayar tecrübeleri var. Yeri gelir bize fikir verirler bunda sorun yok. Sorun nerde baslar? Eslerin beraber aldigi karar mesela anne baba karisti diye bozulsa. Veya esin fikri sorulmadan direk anne babanin söyledigi yapilsa (Onun arkasinda bana göre bir yaranma istegi var). Hergün görüsmekdede insanlari realist olmayi davet etmek lazim. Benim kendi ailem ve esimin annesi babasi bize yürüme mesafesinde oturuyor. Zamanim olsa zaten gidip görüyorum. Ama bazi günler ya cok isim.olur, yada canim evde oturup misir patlatip film izlemek ister. Zorla empoze edilen hersey samimiyetsizlige ve isteksizlige yol acar. Insanlar onu anlamiyor. Esinizin annesi babasi iyi insan olsa bile her gün gitmek zorunda degilsiniz. Esiniz illaha gidip görecekse gitsin..benim esimde bazen cocuklari alip tek gider. Bunun sorun olmamasi lazim. Kimse ailesinin kötülenmesini istemez. Konu onun ailesi degil zaten. Ailesinin sizin zamaninizi nasil gecireceginize karismaya calismasindan kaynaklaniyor. Yetiskin insanlariz. Buna saygi duyulmasi gerek. Ilk esiniz, sonra annesi babasi

Sorun aslında esim değil ailesi

Ah çok zor yıldım resmen , anlamıyorlar iki evi bir ev yapmaya çalışıyorlar ama ne mümkün
Allah korusun yapmayın çok zor şuan böyle durumdasan evin içinde olursan hayatın zor olur anlamsız ozelin olmaz esinle gezip tozamazsin başbaşa TV sldiniz zleyemwzsin

Allah korusun yapmayın çok zor şuan böyle durumdasan evin içinde olursan hayatın zor olur anlamsız ozelin olmaz esinle gezip tozamazsin başbaşa TV sldiniz zleyemwzsin
Yok zaten müsaade etmiyorum tek isteğim eşimle aram bozulmadan mesafe koyabilmek, nasıl yapcam bilmiyorum

Evin bu

Esim Evin büyüğü ve kaynım, Görümcem bekar tek uğraşları eşim ve ben...
Zaten o yüzden öyleler ilk büyük geline yuklenirler büyük oğullarına sırtını dayamak istiyorlar tek guvencelei oymuş gibi malesef cok zor işiniz eltim var en büyüğü kaynimla evli olan onların evi ayrı alt üst oturuyorlar 24 saat onların evindeler karı kocanın da huzurunu bozuyorlar sonrası kavga oluyor kocası karısına bağırıyor ana babasinin yanında eltimde bozuluyor onlardan soğuyor kocasına tavır yapıio sorunlar bitmio

Zaten ısrarla aradı açmadım, ama bu sefer kadın sanki tuhaflasti, bugün telde oğlumun evine gelecektim isim çıktı dedi , ısrarla oğlumun evi diye belirtti
Hiç takılmayın ne derse desin. Sinir bozucu biliyorum ama takıp bu küçük şeyleri eşinize söylerseniz muhtemelen onun gözünde kötü niyetli olacaksınız.

Çünkü erkekler bu kadar ayrıntıcı değil. Hep ne var bunda mantığındalar. Daha doğrusu ailesini kötülemeyi sevmezler.

I

Aynen doğru diyorsunuz

Aynen oyle.. Bende buna bir ornek vermek ısterim.. Bızım bır komsumuz vardı kadın adama yeri geliyor lafı çakıyor insanların yanında bozuyor felan her dedıgını de yaptırır. Ve bunlara ragmen el bebek gül bebektır.
Gecen annemle sohbet ediyoruz da kadın adamı resmen parmagında oynatıyor nasıl beceriyor bu işi felan dedı. Bende dedimkı tek iş kadında bitmiyor o adam huysuz ınatcı herifin teki olsaydı hadi bakalım ozaman göreydim kadını.. haa tabıkı illaki bu konuda sizinde soyledigınız gıbı noktayı yakalama basarısı vardır elbet kadının.
Ama yine sizinde soyledigınız gıbı asla tek taraflı olmuyor bu isler..

Yok zaten müsaade etmiyorum tek isteğim eşimle aram bozulmadan mesafe koyabilmek, nasıl yapcam bilmiyorum
Maalesef anlattığım gibi bozuyorlar karisiyorlar Yemen'e ne icmene eve aldığın herşeye yani eltime çok karıştırdı k.v niye bunu aldın ne gerek var bu güzel değil anlamadım bu nasıl birşey eltimde dayanamaz benim zevkim benim evim istediğimi alırım yaparım derdi k.v hemen oğluna yetiştirir başka dille oğlum bu güzel değil boşuna para harcıyorsinhz böyle şeylere daha iyisi var alın derdi çok kötü ya bir durum

Ayyy aynı durumdayım, resmen eşime karşı öyle bir tutumları var ki sanki ellerinden alacakmışım korkusu yasıyorlar, sık görüşürsek herşey yoluna girecek sanıyorlar

Konu açma sebebim o kadınlar nasıl başarılı oluyorlar

Al
Allah yardım etsin , benimkiler o kadarını yapamadılar henüz, o yüzden sınır koyuyorum ki bana böyle yapamasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…