- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.500
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Kız onlarla kavga etsende bir işe yaramaz dertleri oğullarını kapmak seni takmazlar oğlu oltaya düştü mü yandın sen iç içe yaşarsın herseyine karışırlar istedi gin gibi yatıp kalkmasın yemek yapamazsın gezemezsin çünkü onlara göre hareket etmek zorunda olursunAyyy aynı durumdayım, resmen eşime karşı öyle bir tutumları var ki sanki ellerinden alacakmışım korkusu yasıyorlar, sık görüşürsek herşey yoluna girecek sanıyorlar
Sivri dilli ol ben buyum de senden sogusunlarAl
Allah yardım etsin , benimkiler o kadarını yapamadılar henüz, o yüzden sınır koyuyorum ki bana böyle yapamasinlar
Dur bir tane daha hikayem vsr gerçekAl
Allah yardım etsin , benimkiler o kadarını yapamadılar henüz, o yüzden sınır koyuyorum ki bana böyle yapamasinlar
Mesafe koydum zaten kessinlikleKız onlarla kavga etsende bir işe yaramaz dertleri oğullarını kapmak seni takmazlar oğlu oltaya düştü mü yandın sen iç içe yaşarsın herseyine karışırlar istedi gin gibi yatıp kalkmasın yemek yapamazsın gezemezsin çünkü onlara göre hareket etmek zorunda olursun
En son ki küçük eltimlm evin icindedi ayrı oturmak istediler k.v izin vermedi elti hergun kocası kavgaxetti ben baba evine gidecem böyle olmaz iki ev iç içe yaşamaz dedi iş yapmıyordu bulaşık yikamiyordu yemek yapmıyordu kocasiisten gelince odadan çıkıyordu k.v hemen sikayetcedrdi senin karın. Böle böle dieAl
Sizin buna dair bir cok konunuz var hala cevabi bulamadınız mı :)Konu açma sebebim o kadınlar nasıl başarılı oluyorlar
Aman Allahım daha beterleri varmışEn son ki küçük eltimlm evin icindedi ayrı oturmak istediler k.v izin vermedi elti hergun kocası kavgaxetti ben baba evine gidecem böyle olmaz iki ev iç içe yaşamaz dedi iş yapmıyordu bulaşık yikamiyordu yemek yapmıyordu kocasiisten gelince odadan çıkıyordu k.v hemen sikayetcedrdi senin karın. Böle böle die
Rahatsız ediyorlardı tatlım artık etmiyorlar huzursuz ediyorlardı yani. Annesi aramaz çünkü eşim arar zaten. Rahatsız etmezi annesi için söylemedim önceden çok rahatsızlık veriyorlardı ne yemek yaptınız kaç paranız var bugün kaç para harcadınız gibi...Matah birşey gibi yazmışsınız bunu birde.
Annenin evladını, kardeşlerin abisini araması neden rahatsızlık yada sorun olsun evlilikte?
Evliliği ne olarak algılıyorsunuz acaba
Alıştırmışsınız yapmayı bırakın her şey sizde biterAnnesi 7/24 arar , ve hep benden bişey yapmamı ister , düşün biri evine geliyor mesela arıyor diyor gel gör yahu misafir ona geliyor ben niye gidiyorum sabahın köründe, evim yakın bile değil sanki alt binada oturuyorum
Henüz o kadınla karşılaşamadım galibaSizin buna dair bir cok konunuz var hala cevabi bulamadınız mı :)
Eltim kendini onlardan soğutmak için elinden geleni yapti kocasını da onlardan kurtardı ayrı efe geçtim per k.v gol onlara hiç gitmiyor bunca olaydan sonra yani herşeyi bile bile yaptı siflrf ayrı oturmak zorunda çocuk n onalrdan uzakbaska semte taşındılar kafaları rahat kocasını parmaginda oynatiyoMesafe koydum zaten kessinlikle
Valla iyi kurtulmuş, benim amacım ailesini kötülemek değil yanlış anlamayın sadece evime bir düzen koyabilmekEltim kendini onlardan soğutmak için elinden geleni yapti kocasını da onlardan kurtardı ayrı efe geçtim per k.v gol onlara hiç gitmiyor bunca olaydan sonra yani herşeyi bile bile yaptı siflrf ayrı oturmak zorunda çocuk n onalrdan uzakbaska semte taşındılar kafaları rahat kocasını parmaginda oynatiyo
HayırlısıHenüz o kadınla karşılaşamadım galiba
Demek senin ki yine iyi sukret halineAman Allahım daha beterleri varmış
Bende sizin gibiyim esim bu halime aşık oldu ama şimdi işler değiştiBen kendine saygısı olan, kendi kendine yeten, dik başlı, lafı dolandırmadan söyleyen, kıskanç olmayan biriyimdir. Eşim arada sinirlense de bu özelliklerimi çok seviyor.
Aynı özellikler yüzünden üniversitedeki erkek arkadaşımla hep kavga ederdik. O hiç sevmezdi bu özelliklerimi. Sonunda da ayrıldık zaten.
İkisinde de ben benim, değişmedim. Ama adamlar değişik. Önemli olan sizi olduğunuz gibi seven birini hayatınıza almanız.
ŞükrettimDemek senin ki yine iyi sukret haline
Aynen ben çok tahammül ettim şimdi suç benimAlıştırmışsınız yapmayı bırakın her şey sizde biter
Çok zor o kocaya bağlı bazi kocalar var ne güzel karisinin sözünden çıkmıyor hercdedigini yapio uysal nerde bizde o sans bacım biz ancak oturalım halimize yanalım şükür bizimki düzeldi 4. Erkek evli k.v Allah tan bize yanaşmadı baktı bizden ona fayda yokValla iyi kurtulmuş, benim amacım ailesini kötülemek değil yanlış anlamayın sadece evime bir düzen koyabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?