Evli hatunlar bir bakarmisiniz

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.076
133
35
Kızlar eşimle anlasamadigim kızdığım kirildigim zamanlarda kendimi anlatmam imkansız oluyor fazla abarttigimi söyleyip duymamazlıktan geliyor ağlamama çoğu zaman kayıtsız kalıyor ve dün ağlamama kayıtsız kalmasını söyle itiraf etti ben eskiden ona kadınlar istediği zaman aklına kötü bı anı bile gelse ağlayabilir demiştim yani aslında daha duygusal çabuk ağlayabilirler demiştim bana o yüzden kayıtsız kaliyormus ve ailesiyle aram iyi değil özellikle annesiyle ama sorunun onlardan kaynaklı olduğunu bildiği halde böyle davranıyor bende beni anlamadikca çirkinlesip bağırıp çağırıyorum hakliyken haksız durumuna düşerim çoğu zaman genel olarak büyük sorunlarımız yok severek ailesi karşı çıkmasına rağmen evlendik eşimi seviyorum ve mutluyum ama ilgisiz tavrı özel günleri artık onemsememesi uzulmeme kayıtsız kalmasi yani beni yok saymasi çok canımı sıkıyor ve neden böyle olduğunu anlayamıyorum neden eskisi gibi değil her evliliğin sonu mu bu?(ayrıca eşim oğlak burcu ve asla haksız dahi olsa haksizim demez ve için için de kin tutar)bende aslanım o yüzden mi bu kadar catisiyoruz

Her kavgada ağlıyor musunuz? Sinirli olduğunuz zaman tartışma ortamı sağlıklı olmaz. O an uzaklaşın sakinleşince gidin konuşun. Sen dili yerine ben dili kullanın.

Siz zaten kendi sorunuzun cevabını vermişsiniz . Şahsen ben konuşmayı bilmeyip sizin tabirinizle ‘konuşurken çirkinleşebilen’ birine eşinizden daha farklı bir tavır sergilerdim .
Herseye ağlayıp , silah olarak kullanıyorsanız papaz her gün pilav yemiyor . Açıkçası ben çok nadir ağladığım için , karşımda ağlayan biri hiç dikkatimi çekmiyor . Belki eşinizde böyledir ..

Siz kendinizi düzeltin , eşiniz de düzeltir kendini

Sende ağlama bende ilk zamanlar eşimle tatisirken hemen ağlardım önce kiyamazdi sonradan allah aşkına aglama sinirleniyorum diyordu ama istemsiz oluyor tabi o aglamalar şimdi hiç ağlayamiyorum laflarimla bastiriyorum haksız olsada kabul etmiyor ama bilip susuyor güçlü durun ve mantıklı cümleler kurun çünkü gerçekten ağlarken insan konusamiyor laf kalabalığı oluyor erkeklerde buna dirdir diyor. Güçlü duran bi kadına hiç bir erkek hayır diyemiyor bi süre sonra zman geçtikçe duzelecektir. Özel günleri atlamasina çokta takilmayin insanın yapısıyla alakali bide evlenince onlar artık gereksiz geliyor erkeklere daha büyük sorumluluklari varken tabi yapanlarda var sizde onemsemeyin

Her şeye ağlayıp, sızlanıyorsunuz ve bunu kullanıyorsunuz gibi bir izlenim aldım. Adam da söylediğinizden bunu çıkarmış olabilir. İlgilensin diye mi ağlıyorsunuz gerçekten de?
Hayır dün mesela beni çok kırıcı birşey söyledi her kadının kirilacagi birşey şakayla karisikta olsa bu beni üzdü ve ağladım o an kolay kolay ağlayan biri değilim ama eşimin bazen dili çok sivri olabiliyor yok saymasi da beni aşırı cildirtiyor bağırıp çağırıp haksız duruma düşüyorum bı yerde hata yapıyorum

Evet bağırıp çirkinlesiyorum bu benim eksiğm bunu kabul ediyorum zaten ama eşimin yok saymasi kırdığı konuda telafi etmemesi beni o seviyeye getiriyor

Evet bağırıp çirkinlesiyorum bu benim eksiğm bunu kabul ediyorum zaten ama eşimin yok saymasi kırdığı konuda telafi etmemesi beni o seviyeye getiriyor
Aslında sizin bu tavrınız esinizi o noktaya getirmiş olabilir mi? Her sorunda aynı sekilde tepki veriyorsanız esiniz üzerindeki etkiniz azalmıştır.

ayrıca eşim oğlak burcu ve asla haksız dahi olsa haksizim demez ve için için de kin tutar)

aslinda oglak burcu asla haksizlik yapmaz ve haksiz oldugu zaman özürünü diler. aglak insan sevmezler- bu dogru.
benim cevremde sadece oglak burcu insan vardir. daha bir kavgam bile olmamistir. annem, en yakin arkadaslarim ve esim oglaktir. asiri saygili insanlardir.
konunuza gelirsek- aglamadan konusmayi deneyin.
not: kimseye cirkenlesmeyin zaten. padisah bile olsaniz cirkenlesen insani kimse cekmez. oglak moglak degil- ben balik burcuyum ve bana cirkinlesen helede bagiran insani dogduguna bin pisman ederim.

Ağlamayı bir silah olarak kullanmayın. Sıkıntınız olduğunda, kırıldığınızda bunu düzgün bir şekilde ifade etmeye çalışın. Eğer o anda zorlanıyorsanız bağırıp çağırmadan duramıyorsanız, bir süre kendinize zaman ayırın. Olayı kendi kafanızda düşünüp taşının sonra gelip eşinizle sakin bir şekilde konuşun.

Şifre şu; annesiyle çatışma halinde olmayacaksınız. Annesi/ailesi hakkında şikayet ettiğiniz sürece, sizin gibi kocaları olanlar asla eşlerine değer vermez.

Evet belki de ağlamama sinir oldugu için yok sayıyor bilmiyorum
Evet eşim de saygılı bi insan orası tamam ama biz ailesiyle ilgili çok sorun yaşadık onların haksız olduğunu bildiği halde beni uzdugu çok oldu zaten bu yüzden çok yiprandik ve bu yüzden zaman zaman saygimi yitirdim ona karsi.Ayrica hiç kimseyle kavgam olmamıştır tartismam tabiki olur ama eşime karşı öyle değilim kendimide sorguluyorum sucluyorum zaten ama onun tavirlarida beni buna çok itiyo

Şifre şu; annesiyle çatışma halinde olmayacaksınız. Annesi/ailesi hakkında şikayet ettiğiniz sürece, sizin gibi kocaları olanlar asla eşlerine değer vermez.
Ben şikayeti keseli çok oldu sadece mesafeli görüşüyorum 1 yıldır böyle olması gerekti çünkü.Esimde bunu sindiremiyor ama bende sürekli annesinin hakaretlerini alttan alıp ruh hastası olmaya razı degilim anneyim neticede.Saglikli ebeveynler sağlıklı birey yetiştirir.

İşte onu diyorum. Siz annesiyle yapış yapış olsanız eşiniz de siz karşı öyle davranır. Şahsen asla görüşmem ben de.. çok zor bir durum. Annesi öldüğünde bunları yüzünüze çarpacak emin olun. Ekstra uzaklaşacak sizden..

ne tür sorunlar yasandi?
ilgisiz olmasina birsey diyemem- benim esim asiri ilgilidir ama klasik romantik tavirlara bürünmez.
biz ne sevgililer günü kutlariz ne yildönümü...
o bana sevgisini degisik gösterir. ben mesela zetin cok yerim. eve gelirken zeytin alir- veya cocukluktan kalma oyuncak bebegim var. gecende ona kiyafet almis- bebegi yikamis bana süpriz yapmis. adam belkide ilgisini farkli gösteriyordur

Annesi yapı itibariyle hem soğuk bir kadın hemde psikolojik rahatsızlıkları var başından beri istemedi beni aileme gitmem sorun oldu onlara sık sık gitmemi istedi bende yeni evli olunca çalışan biri olarak onun kalıbına girmedigim için sevmedi beni en sonki olayda da iftira attı hakaret etti ve tamamen bağımı koparmak yerine mesafeli gorusmeyi en doğru buldum ve 1 senedir de böyle eşim bunlarida sindiremiyor ama yapabileceğim bişey yokki çünkü goz yumarsam ruh hastası olucam ve anneyim çocuklarıma sağlıklı yaklaşabilmem lazım eşim ailesiyle iletisimimi çok kafasına takıyor ve bunlara kafa yormaktan ilgisiz bı adam oldu çıktı bende ona soğuk davranıyorum o böyle yaptikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…