- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Burçlarla ilgili bişey değil bu durum.Kızlar eşimle anlasamadigim kızdığım kirildigim zamanlarda kendimi anlatmam imkansız oluyor fazla abarttigimi söyleyip duymamazlıktan geliyor ağlamama çoğu zaman kayıtsız kalıyor ve dün ağlamama kayıtsız kalmasını söyle itiraf etti ben eskiden ona kadınlar istediği zaman aklına kötü bı anı bile gelse ağlayabilir demiştim yani aslında daha duygusal çabuk ağlayabilirler demiştim bana o yüzden kayıtsız kaliyormus ve ailesiyle aram iyi değil özellikle annesiyle ama sorunun onlardan kaynaklı olduğunu bildiği halde böyle davranıyor bende beni anlamadikca çirkinlesip bağırıp çağırıyorum hakliyken haksız durumuna düşerim çoğu zaman genel olarak büyük sorunlarımız yok severek ailesi karşı çıkmasına rağmen evlendik eşimi seviyorum ve mutluyum ama ilgisiz tavrı özel günleri artık onemsememesi uzulmeme kayıtsız kalmasi yani beni yok saymasi çok canımı sıkıyor ve neden böyle olduğunu anlayamıyorum neden eskisi gibi değil her evliliğin sonu mu bu?(ayrıca eşim oğlak burcu ve asla haksız dahi olsa haksizim demez ve için için de kin tutar)bende aslanım o yüzden mi bu kadar catisiyoruz
Kızlar eşimle anlasamadigim kızdığım kirildigim zamanlarda kendimi anlatmam imkansız oluyor fazla abarttigimi söyleyip duymamazlıktan geliyor ağlamama çoğu zaman kayıtsız kalıyor ve dün ağlamama kayıtsız kalmasını söyle itiraf etti ben eskiden ona kadınlar istediği zaman aklına kötü bı anı bile gelse ağlayabilir demiştim yani aslında daha duygusal çabuk ağlayabilirler demiştim bana o yüzden kayıtsız kaliyormus ve ailesiyle aram iyi değil özellikle annesiyle ama sorunun onlardan kaynaklı olduğunu bildiği halde böyle davranıyor bende beni anlamadikca çirkinlesip bağırıp çağırıyorum hakliyken haksız durumuna düşerim çoğu zaman genel olarak büyük sorunlarımız yok severek ailesi karşı çıkmasına rağmen evlendik eşimi seviyorum ve mutluyum ama ilgisiz tavrı özel günleri artık onemsememesi uzulmeme kayıtsız kalmasi yani beni yok saymasi çok canımı sıkıyor ve neden böyle olduğunu anlayamıyorum neden eskisi gibi değil her evliliğin sonu mu bu?(ayrıca eşim oğlak burcu ve asla haksız dahi olsa haksizim demez ve için için de kin tutar)bende aslanım o yüzden mi bu kadar catisiyoruz
Evet bende bı dönem içime kapandim nedensiz.Esim neyin var durgunsun diye sürekli ilgilendi ama ona tavır olarak değildi öyle bı ruh haline girmiştim bı dönem benim sorunum şu beni kırdığı zaman sakin kalkamıyorum ondan kaybediyorumbenim eşimde aynıydı ilk evlendiğimiz seneler.ben çok duygusalım sizin gibi hemen ağlarım. bir gün umrunda olmazdı. ben evde yokmuşum gibi davranırdı.hatta annen ağlasa aynı şekilde mi davranırdın falan derdim.1 sene sürdü bu çatışmalar sonra ben vazgeçtim yoruldum hiç tartışmadım o yokmuş gibi davrandım işe başladım hiç vakit ayıramıyordum açıkçası eşime.sonuç tepemden dk ayrılmayan hık desem telaşla koşan bir eş4 senelik evlilikte edindiğim tecrübe zamanla birşeyler oturuyor sanırım
O kadar doğru ki her yazdığın a dan Z ye katılıyorum.Burçlara ve insanlara olan etkisine kesinlikle inanan ve yaşayan biri olarak , şunu örnek vereyim size; benim de eşim oğlak burcu ve ben koç burcuyum ilk zamanlar huyunu suyunu bilmediğim için inanılmaz çatışırdık ve aynı ben de sizin gibi ağlardım sürekli ve hiçbir zaman eşim bu duygusallıktan etkilenmezdi. Çünkü oğlak burçları tamamen mantık üzerine çalışıyor.. Çok kuşkucular ve kolay kolay inanmazlar..Dışarıdan baktığında soğuk,umursamaz,acımasız görünse de ailemdeki en duygusal kişidir. Ama asla ve asla bunu kimseye göstermez. Kendi duygusallığını göstermediği için karşısındakinin de duygusal olmasına katlanamaz. Yaklaşık 6 yıldır bunu bildiğim için artık buna göre davranıyorum . Karşılarında ağlayan kadın değil de güçlü kadın gördüklerinde daha çok 'yola geliyorlar' diyebilirim size :)
Ve çok takintililar biz eşimin ailesiyle aramin böyle olmasından da bu hale geldik adam sağlıklı olan mesafeli görüşmemiz diğer türlü olmuyor diyemiyor kabullenmiyoBurçlara ve insanlara olan etkisine kesinlikle inanan ve yaşayan biri olarak , şunu örnek vereyim size; benim de eşim oğlak burcu ve ben koç burcuyum ilk zamanlar huyunu suyunu bilmediğim için inanılmaz çatışırdık ve aynı ben de sizin gibi ağlardım sürekli ve hiçbir zaman eşim bu duygusallıktan etkilenmezdi. Çünkü oğlak burçları tamamen mantık üzerine çalışıyor.. Çok kuşkucular ve kolay kolay inanmazlar..Dışarıdan baktığında soğuk,umursamaz,acımasız görünse de ailemdeki en duygusal kişidir. Ama asla ve asla bunu kimseye göstermez. Kendi duygusallığını göstermediği için karşısındakinin de duygusal olmasına katlanamaz. Yaklaşık 6 yıldır bunu bildiğim için artık buna göre davranıyorum . Karşılarında ağlayan kadın değil de güçlü kadın gördüklerinde daha çok 'yola geliyorlar' diyebilirim size :)
Kızlar eşimle anlasamadigim kızdığım kirildigim zamanlarda kendimi anlatmam imkansız oluyor fazla abarttigimi söyleyip duymamazlıktan geliyor ağlamama çoğu zaman kayıtsız kalıyor ve dün ağlamama kayıtsız kalmasını söyle itiraf etti ben eskiden ona kadınlar istediği zaman aklına kötü bı anı bile gelse ağlayabilir demiştim yani aslında daha duygusal çabuk ağlayabilirler demiştim bana o yüzden kayıtsız kaliyormus ve ailesiyle aram iyi değil özellikle annesiyle ama sorunun onlardan kaynaklı olduğunu bildiği halde böyle davranıyor bende beni anlamadikca çirkinlesip bağırıp çağırıyorum hakliyken haksız durumuna düşerim çoğu zaman genel olarak büyük sorunlarımız yok severek ailesi karşı çıkmasına rağmen evlendik eşimi seviyorum ve mutluyum ama ilgisiz tavrı özel günleri artık onemsememesi uzulmeme kayıtsız kalmasi yani beni yok saymasi çok canımı sıkıyor ve neden böyle olduğunu anlayamıyorum neden eskisi gibi değil her evliliğin sonu mu bu?(ayrıca eşim oğlak burcu ve asla haksız dahi olsa haksizim demez ve için için de kin tutar)bende aslanım o yüzden mi bu kadar catisiyoruz
2 kez sinir krizi geçirdim ben canım ilkinde hastanelik oldum. sonra sadece kendime zarar verdiğimi anladım geç olsa da.zamanla bende sakinledim kısır döngüydü çünkü hep aynı sorunlar büyük tartışmalar sonuca varamıyorduk. ikimizde geri adım atmıyorduk.ben aslan burcuyum eşim kova. anında saldırıya geçiyordum hep.vazgeçtim bende oluruna bıraktım kendim için.. o anda eşim değişti yani tartışmalar ya da ağlamalar sonucu değil.beni kaybedeceğini anladığı an.Evet bende bı dönem içime kapandim nedensiz.Esim neyin var durgunsun diye sürekli ilgilendi ama ona tavır olarak değildi öyle bı ruh haline girmiştim bı dönem benim sorunum şu beni kırdığı zaman sakin kalkamıyorum ondan kaybediyorum
Adamın başının etini ailesi yüzünden yediğimi hangi mesajimda okudun?Ailesi benimle ilgili sorunlarını hep oğullarına söyleyip aramızda ciddi sıkıntılara yol açtılar ve ben bunlardan dolayı mesafeli durmayı doğru buldum eşim mesafeli durmama takılıyor nisanliyken ayrılmak istedim bu sorunlardan dolayı ama eşim evlenince böyle şeyler yaşanmayacak diye ayrılmayı istemedi evet ağlamam eksikliğim bagirmamda eksikligim nasıl yaklaşmalıyim diye konu açtım zaten ve sizin yargısız infaz yapmanizda sizin eksikliğiniz bilginiz olsunKesin burç uyumsuzluğu yüzünden çatışıyorsunuz. Evelenirken kan uyuşmazlığı testiyle birlikte burç uyuşmazlığı testi de yapmalılar bence.
Hep söylerim, karşınızdaki insana ailesiyle ilgili çok fazla söylenir ve sorun çıkartır ya da sorunları yansıtırsanız evliliğinizin sarsılması kaçınılmaz. Evlenirken onayları olmadığını bile bile evlenmişsiniz, sorun çıkaracakları aşikarken kabul etmişsiniz. Ondan sonra adamın başının etini yemek niye?
Karşımda her tartışmada ağlayan bir insan olsa ben de bir iki üç beş en sonunda umursamam. Ağlamanıız koz olarak kullanmayın. Koca koca kadınlarsınız kendinize hakim olabilirsiniz.
Özel günlerde siz ne yapıyorsunuz? Eşinize hiç bir özel günde çiçek gönderdiniz mi mesela?
Özel günlerde evet kutlarım önem veririm çünkü ya bı hediye ya mesaj yada başka birşey ama muhakkak ona değer verdigimi gösteririm ve benim için önemliyse onunda onemsemesini bekliyorumKesin burç uyumsuzluğu yüzünden çatışıyorsunuz. Evelenirken kan uyuşmazlığı testiyle birlikte burç uyuşmazlığı testi de yapmalılar bence.
Hep söylerim, karşınızdaki insana ailesiyle ilgili çok fazla söylenir ve sorun çıkartır ya da sorunları yansıtırsanız evliliğinizin sarsılması kaçınılmaz. Evlenirken onayları olmadığını bile bile evlenmişsiniz, sorun çıkaracakları aşikarken kabul etmişsiniz. Ondan sonra adamın başının etini yemek niye?
Karşımda her tartışmada ağlayan bir insan olsa ben de bir iki üç beş en sonunda umursamam. Ağlamanıız koz olarak kullanmayın. Koca koca kadınlarsınız kendinize hakim olabilirsiniz.
Özel günlerde siz ne yapıyorsunuz? Eşinize hiç bir özel günde çiçek gönderdiniz mi mesela?
ailesiyle aram iyi değil özellikle annesiyle ama sorunun onlardan kaynaklı olduğunu bildiği halde böyle davranıyor bende beni anlamadikca çirkinlesip bağırıp çağırıyorum hakliyken haksız durumuna düşerim çoğu zaman.
Adamın başının etini ailesi yüzünden yediğimi hangi mesajimda okudun?Ailesi benimle ilgili sorunlarını hep oğullarına söyleyip aramızda ciddi sıkıntılara yol açtılar ve ben bunlardan dolayı mesafeli durmayı doğru buldum eşim mesafeli durmama takılıyor nisanliyken ayrılmak istedim bu sorunlardan dolayı ama eşim evlenince böyle şeyler yaşanmayacak diye ayrılmayı istemedi evet ağlamam eksikliğim bagirmamda eksikligim nasıl yaklaşmalıyim diye konu açtım zaten ve sizin yargısız infaz yapmanizda sizin eksikliğiniz bilginiz olsun
Ve çok takintililar biz eşimin ailesiyle aramin böyle olmasından da bu hale geldik adam sağlıklı olan mesafeli görüşmemiz diğer türlü olmuyor diyemiyor kabullenmiyo
Keşke müdahale etmeseler tanınmamak için çok ayrintida veremiyorum ama demedigim şeyleri söyledi deyip özür bekleyen agzina geleni sayıp kendini asla savunmana izin vermeyen beddua eden hakaret eden bı insan eşimin hatrina asla saygısızlık yapmadım sadece mesafeli görüşmek istiyorum eşim olmadan gitmek istemiyorum evime gelirler sık sık zatenİnanılmaz takıntılılar hemde.. Sizin amaaan boşver dediğiniz herşeyin üzerine üzerine gider ve size sorun çıkartırlar.
Ayrıca aile meselesi çok hassas bir mesele her evlilik için . (Evliliğimde bunu da yaşadığım için biliyorum) Benim eşim ailesine çok bağlı biri değildir ama ne zaman ki sorun yaşadım ailesine bir iki kelime söylemeye başladım adam aileci kesildi. Ben de ondan sonra anladım ki aile meseleleri olduğunda çıkılmaz bir yola giriyorsun. Bu meselelerde biraz olsun egolarımızdan sıyrılmamız gerekiyor sanıyorum. Eşiniz zaten ailesine karşı gelip sizinle evlenmiş ve bu durumun sorun olacağını sanıyorum ki düşünmüşsünüzdür evlenirken. zaten eşiniz sizinle evlenerek ailesine bir cevap vermiş.. bunun ötesinde bir hareket sergilemesini beklemek biraz bencilce olmaz mı sizce? Eğer onurunuzu gururunuzu kıracak şekilde davranışlar sergileyip, sizin özel hayatınıza direkt olarak müdahale etmiyorlarsa , bırakın kim ne yapıyorsa yapsın. .. kim ne diyorsa desin.
Elbette bu evliliği istememelerinden kaynaklı sizde de bir antipati oluşmuş onlara karşı ama maalesef bunu bilerek evlenmişsiniz. Bu fedakarlığı yapmak zorundasınız mutlu bir evlilik için.
O mesajimda bağırıp çağırmami ailesine baglamissin ailesiyle ilgili son 1 yıldır hiç tartismiyoruz konusu bile geçmiyor genel anlamda kırdığı zaman ofkeme hakim olamadigimi anlatmak istedim benBurdan çıkardım.
Eşinize karşı tavrınız da bu şekildeyse evliliğinizin sorunlu olması çok normal.
Evet bağırıp çirkinlesiyorum bu benim eksiğm bunu kabul ediyorum zaten ama eşimin yok saymasi kırdığı konuda telafi etmemesi beni o seviyeye getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?