Evli insan baskasini sevebilir mi

Bak seeeeen . Niye mutsuzlugunu seninle konuşarak halletmete çalışmamış ? Niye emek vermemiş ?

Bu kişi sizi aptal yerine koymaya çalışıyor .

Benimle konusup paylasmiyo ki paylassa cozum bulunur

Ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama esinizle boşanmayı düşünmüyorsanız her işini yapayım ,ona her şekilde kadınlık yapayım vssye girmeyin. Hepten cepte görür yoksa sizi.

Benim kafam cok karisik bi sans ver bana dedi bende kararsizim

Baktı gönlü bir yere kayıyor hemen o ortamdan uzaklaşmali ve o kimseyi görmemeli Yooo eğer uzaklasmasssa aşık olur kurulu düzenini de bozar

Başkasını seviyorum dedi evdeki huzuru bahane etti ve tekrar şans istiyor öyle mi?
En ufak huzursuzlukta başkasına gidecek adamı kabul etmek senin tercihin.
Ha unutma sevmekle kalmamıştır bunu bilerek devam et.

Başkasını seviyorum dedi evdeki huzuru bahane etti ve tekrar şans istiyor öyle mi?
En ufak huzursuzlukta başkasına gidecek adamı kabul etmek senin tercihin.
Ha unutma sevmekle kalmamıştır bunu bilerek devam et.
Aynen oyle katiliyorum size sevmekle kalmamisdir derken

sizin amacınız diğer kadını sevip sevmediğini mi anlamak ?
evli bir insan başkasını sevebilir mi derken sevebilirse o kadını sevdiğine sevemezse sevmediğine mi kanaat getireceksiniz..
peki bu aldatılmış olduğunuz gerçeğini değiştirecek mi ?
sevse ne sevmese ne ..

Evet aldatmis mi aldatmamis mi onu anlamaya calisiyorum

Ooo tehlikeli sular...
Eşini seven aşık olan başkasını sevemez.

Ama evde huzur yoksa esinden soguduysa bide cevresinde onu etkileyen gözüne hoş gelen ilgi gösterip samimi davranan biri varsa aşık olabilir. Gelip gecici bi heyecanda olabilid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…