Evli insana asikolmak

Aman çocuk var diye bahane bulam. Evladım için değil ama Parası için Boşanmayam ama her b.ku yiyem konusu. Afiyet olsun

Herkes sert çıkışmış doğal olarak.Basima boyle birsey gelmedi ,umarim da gelmez.Buyuk atmama taraftariyim.
Ben şunu merak ediyorum; asıl niyetiniz nedir? Ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Bir an önce boşanıp kocanı kendin gibi birisinden kurtarmalısın, he o görüştüğün şahsiyet te zaten seninle ciddi olsaydı eğer şuan evli olurdunuz belli ki gönül eğlendirmiş hataasınıda anlamış olmalı ki işim var diye oyalıyor. Yazıkk evli oldugunuz insanlara ve cocuklarınıza...

Demek ki neymiş aldatmanın cinsiyeti yokmuş. Karakter meselesi

Bu başlığı okuyunca bı anda sinirlerim tepeme geldi nedense çünkü bir zamanlarda eşim beni aldatmistu yani ihanete ugrasmistim ve o üzüntünün ne demek olduğunu çok.iyi biliyorum nerde bu tür kişilik görsem hemen sinirleniyirum büyük konusmak istemiyorum ama yazık günah degilmi o adamın eşine çocukları var kim ne durumda olursa olsun ister sıkıntıları olsun ister aynı evin içinde düşman olsunlar bu sizi masumlastirmaz senin eşinle problemin var madem git boşan cocugunu düşünen anne kusura bakmasın böyle birşeyde yapmaz edebini takınır oturur gider boşanır nedense bu tür insanlar hep çocuk düşünür olmuşlar bari çocuğunuza kötü örnek anne olmayın sinirlendim gece gece yin.. bugün karısını aldatan ihanet eden yarın seninle olduğunda kikmbilir sana neler yapmaz eden bulur hesabi

Çocuk için boşanmayip eşinizi aldatmanıza ne demeli peki
Karşı tarafta evli onunda çocuğu var.

Aam o boşlukta bulmuştur baska
birini, onada çok bağlanmıştır merak etmeyin. Sizde aşkınızla! kalırsınız öylece ancak..

Konuyu niye açtınız onu da anlamadım tabi

Günah çıkartıyor hanım.

Ne sandınız ayrılalım deyince liseli aşık gibi peşinizden koşmasını mı?
Ya benimsin ya kara toprağın demesini mi?
Siz gitmişsiniz adam hayatına bakmış.
Size az bile.
Boşanma konusuna gelince evet boşanın.
Çünkü siz evlilik kurumunun gerektirdiği sorumlulukları taşıyamayacak kadar acizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…