- 3 Nisan 2014
- 36.359
- 148.557
- 798
- Konu Sahibi butterlove
-
Ne kadar koca yürekli bir kadın!Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...
Bahane gibimi gorunuyor..bir cok kere bosanmak istedim aylarca konusmadigimiz gunler oldu.bosanmak istemiyor
Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..Lütfetmişsiniz. Çok yüce gönüllüsünüz
Evli misiniz? Çocuğunuz var mı? Ya da babanız annenize böyle bir şey yaşattı mı? Onun acısını yaşasaydınız bunu söylemezdinizHerkes suclamis bence kadin bunalima girmiş esi alkol alip kumar oynayan biriymis demekki cocuguylada ilgilenmiyo babalik tam yapmiyor ama tabiki aldatmamali yinede... İnsaniz buyuk konusmamak lazim. Burada herkes cok yukleniyor ya
E bütün çapkın evli adamlar sevgililerine oyle diyor. Seviyorum vs.. Başka türlü nasıl tutacak elinde?Belkide tam olarak duymak istedigim buydu ondan.ama hic soylemedi hala seviyorum kaubetmek istemiyorum diyor.bu arada tam olarak hayatimdan cikmadi hala gorusuyoruz
Tesekkuler boylede olacak baska tercih hakkim yok zaten.cocugum herzaman oncelikli oldu yinede oyle olacak...ben herseyi icimde yasiyorum bu beni cok incitiyorOrtada bir yanlis yok ki.Iki yanlis var.
Hadi sen bir hata yaptın evli oldugun icin.Peki ya o ?o da evli biriyle birlikte.
Imkansiza el ele yurumek.Saniyorsun o sana gül bahcelerimi vaad edecek.Acaba esine ve kadinlara karsi senin hayal ettigin gibi birimi.Bence degil.Durust ve duzgun olsaydi evli ve bir başkasinin dokundugu kadina baska gozle bakmazdi.
Seni yargilamiyorum ama bu bir alisveris.Karsilikli kullanim.Ikinizde nikah veya nikahsiz birine aitsiniz esiniz degil sadece cocuklariniza da aitsiniz. Onlarin yuzune bakabilecek ebeveynler olun!.
Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..
Ben hakli demedim elbette yanlış yaptigi. Ama bosluga dusunce yanlisa sapmis onu diyorum.Evli misiniz? Çocuğunuz var mı? Ya da babanız annenize böyle bir şey yaşattı mı?
Pes yahu.Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..
İçinizde mi yaşadınız?Tesekkuler boylede olacak baska tercih hakkim yok zaten.cocugum herzaman oncelikli oldu yinede oyle olacak...ben herseyi icimde yasiyorum bu beni cok incitiyor
Ve ben boyle birsey yasayacagimi hicccc dusunmezdim.disardan kimsede tahmin edemez.ayaklari uzerinde duran guclu bir kadin rolundeyim.bu tarz bir olayin icine nasil girdim bu hale nadil geldi olaylar ...onu tanimak bana cok iyi geldi iyi hissetmeme mutlu olmama sebeb oldu.ama dediginiz gibiE bütün çapkın evli adamlar sevgililerine oyle diyor. Seviyorum vs.. Başka türlü nasıl tutacak elinde?
Onu arama ve yazma! Seni kullanıyor.Heyecan arıyor.Onun icin alternatifsin.Bunu bir arkadasima da boyle soylerdim.Bosanirsan git baska birini bul aptalmisim diyeceksin..Bunu yasayan ve bedel odeyen tanidiklarim var.Suan imkansiz sana cazip geliyor.O baskasinin ve oyle kalicak.Tesekkuler boylede olacak baska tercih hakkim yok zaten.cocugum herzaman oncelikli oldu yinede oyle olacak...ben herseyi icimde yasiyorum bu beni cok incitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?