Evli insana asikolmak

İşte sadece kadınlar magdur olmuyor maalesef bu tarz kadınlar yüzünden erkeklerde mağdur oluyor. Eşine o kadar üzüldüm ki. Nasıl yüzüne bakabiliyorsun?? Evladının hele onun yüzüne nasıl bakıyorsun? Kocanı aldatıyorsun o adamın karısını aldatıyorsunuz ve mutlu olabilecegını falan mı sanıyorsun. Boşan adamdan kurtulsun senden sonra naparsan yap.

Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...
Milletin artığını yalayıp . başkasının artığıyla da kocana gitmişsin. Afiyet olsun yarasın...

Bu arada CAN YÜCEL i sevmeyen varmı ben çok severim de.
Şarkılarında küfür etme diyorlar usulsüz
ulan bu kadar o....... ç....... nasıl anlatayım küfürsüz der.
Sevdiğim bir şairden paylaşım sadece

''onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu'' ----> Kesin öyledir, eşi boşanmak istese ayaklarına kapanıp yalvarır emin ol, senin zihniyetindeki insanların mutlu olması çok zor bu hikayede üzüldüğüm tek şey çocuğun oldu umarım güzel bir ahlakla yetişiyordur... hiç bir gerekçe aldatmayı meşru kılmaz, sen eğer ki çocuğunu çok düşünen bir anne olsaydın böyle bir ahlaksızlığın ortasına kendini atmazdın emin ol babasız büyümek bu durumdan çok daha kabul edilebilir bir durum.

Uzun süre sonra hissedemediginşz seyleri tekrar hissetmek guzel gelmiştir, onun dışında gerçek aşk bu degil bence, heyecan adrenalin tutku ve uzun suredir hissedilmeyen guzel seyler . Siz uzaklaşınca başkasını bulmuştur muhtemelen. Keske boşanıp öyle atılsaydınız böyle maceralara. Hic guvenlı degil ve dogru degil...

Cocugu icin esinden bosanmayan iyi pozisyonda calisan ama Turkceyi kullanmaktan bir haber ablamiz,cocugu oldugu halde aldatmayi tercih etmis. Bugunde senin icin yakiyorum be ablacim (sigara emojisini telefonumda bulamadim, simdilik sen bununla idare et ablacm 🌵🌵 )
Not ; gerçekten bulamadim 😇

Adam başkasını bulmuştur. Hep aynı hikayeler eşimle aramız iyi değil diye birçok kadınla kurulan ilişkiler.
Konu sahibi cidden evli iki çocuklu bir adamın sana aşık olduğuna inandın mi🤣sen de adamın hatalarından birisin🤣

Bir esra erol vakasi!
Sizin gibilerin yuzunden....... Neyse yazmak kendimi yormak istemiyorum anlayan anladi zaten

Evet eşi de aldatmış
kadının kocası da kadını mı aldatmış. Eğer oyleyse ohh iyi olmuş.Sefası olsun o zaman. Kırıldığın yerden kıracaksın ki görsün karşısındakı anyayı konyayı. Ama keşke karşıdaki kişi evli çocuklu olmasaymış. Bekar olsaymış da dibine kadar buynuzlasaymış aldatan kocayı. körler sağırlar birbirini ağırlar.

Çok açık yazıcam kırılmazsın umarım.
Adamın amacı seni yatağa atmakmış ve amacına ulaşmış bundan sonra ondan ne bir aşk ne bir ilgi bekle. Erkek milletini hala tanıyamamış olmanıza şaşırdım. Internetten tanıştığınız 2 aylık evli adamla evli bir kadın olarak birliktelik yaşayacak kadar nasil saf olabildiniz hayret ?

kadının kocası da kadını mı aldatmış. Eğer oyleyse ohh iyi olmuş.Sefası olsun o zaman. Kırıldığın yerden kıracaksın ki görsün karşısındakı anyayı konyayı. Ama keşke karşıdaki kişi evli çocuklu olmasaymış. Bekar olsaymış da dibine kadar buynuzlasaymış aldatan kocayı. körler sağırlar birbirini ağırlar.
Çocuğu olan bir annenin kıssasa kıssas yapmasını doğru bulmuyorum. O çocuğu dürüstlükten , güzel ahlaktan bahsederken yüzü kızarmamalı insanın. Ve biri aldattı diye aynısını yapmak insanın kendi değerini düşürür

Valla acayip sinirlendim.
Yaşadığın yer belli.
Mesleğin de belli.
Çocuğunun doğun tarihi yaşı adı vs belli.
Kabak gibi ortadasın, inşallah tanıyan biri haber uçurur kocana.
O adam da sen de yanın.

Back
X