- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi butterlove
Eşiniz aynı şeyi yapsaydı ne düşünürdünüz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bütün sorun burada başlıyorama cocugumuz oldugu icin babasiz kalmasin dite bosanmadim.
Milletin artığını yalayıp . başkasının artığıyla da kocana gitmişsin. Afiyet olsun yarasın...Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...
Yapmış zatenEşiniz aynı şeyi yapsaydı ne düşünürdünüz?
Eşide mi aldatmışYapmış zaten
kadının kocası da kadını mı aldatmış. Eğer oyleyse ohh iyi olmuş.Sefası olsun o zaman. Kırıldığın yerden kıracaksın ki görsün karşısındakı anyayı konyayı. Ama keşke karşıdaki kişi evli çocuklu olmasaymış. Bekar olsaymış da dibine kadar buynuzlasaymış aldatan kocayı. körler sağırlar birbirini ağırlar.Evet eşi de aldatmış
ya birlikte olmuyorsa yapamıyorsanız ayrılın .birbirini boynuzlayarak nereye kadar yaniEvet eşi de aldatmış
Çocuğu olan bir annenin kıssasa kıssas yapmasını doğru bulmuyorum. O çocuğu dürüstlükten , güzel ahlaktan bahsederken yüzü kızarmamalı insanın. Ve biri aldattı diye aynısını yapmak insanın kendi değerini düşürürkadının kocası da kadını mı aldatmış. Eğer oyleyse ohh iyi olmuş.Sefası olsun o zaman. Kırıldığın yerden kıracaksın ki görsün karşısındakı anyayı konyayı. Ama keşke karşıdaki kişi evli çocuklu olmasaymış. Bekar olsaymış da dibine kadar buynuzlasaymış aldatan kocayı. körler sağırlar birbirini ağırlar.