- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Baştan önlemini al.k.v biraz yapışkan cinstenGelmiyor. Dün de cagırdı. Bana degil eşime demiş. Ben hayır diyorum ya. Ama bana sormadan evet dese eşimle kavga ederiz. Ya istiyor sürekli dipdibe olalım bu ne ya.
Yoo ben direk hayır diyorum. Hatta eşime anlatıyorum. Ütü yapcam sonra ders çalışıcam. Zaten ders programı yapayım. Sürekli çıkmam evden. Gerekirse tek gitsin. Sonucta bana baglı değil. Gidip orda bos bos 2saat oturcaz. Tamam ıyı insanlarda ne bıleyım sürekli sürekli olmuyor. Nasıl düzene girecek bılmıyom. Tek kavgamız bu yuzdenbence sizde söyleyın bu durumu .. yani çağırdığında kpss çalışmanız gerektiğini bilsin gelemezsem anne kbakma lutfen de . bu aralar yogunluk vermem gerek de. Bişiyler söylemelisin. Hee direk yakınsan yani açıksan karşılıklı direk evinde geçirmek istediğini söyleyebilirsin.. Bizi de yatıya çağırırlr her gittiğimiz de yok derim biz gidelim anne sağol.. Hayır demekten korkmayın uslub önemli sadece ..
Biraz mı bayaa. Ya ben kışlık sos yapmak ıstıyorum. Eşim annemler de bırlıkte yaparız dıyor. Ulen ben tek yapcam. Sürekli dip dibe sevmiyorum. Ve annesıne dedım ben ev oturması sevmiyorum,sıkılıyorum,daralıyorum dedim. Ben dısarda gezmeyi sevıyorum açıkcasıBaştan önlemini al.k.v biraz yapışkan cinsteneşinle tartışmadan hallet mevzuları
Oo benden daha kotu. Bız haftada 1 gıdıyoruz ben ısyandayımYaklasik 4 yillik evliyim, 3u bitirdik.
Kv ile 2 sokak var aramda haftanin en az 2 gunu max 4 gunu oradayim genelde yemegi orada yiyip eve geciyoruz. Ama bunu isteyerek yapıyorum isime geliyor her ne kadar beni kzdirsalarda bazi dusunceleri sacma gelse de seviyorum gene de
anneme de hafta da 1 gidiyorum kalan 2 -3 gun evdeyiz cok sukur
Ama bana esim demiyor aksine ben diyorum annenlere gidelim orda yiyelim cay icer doneriz falan diyeOo benden daha kotu. Bız haftada 1 gıdıyoruz ben ısyandayım
anlaması lazım aslında . hiç gitmeyelim demıyorsun sıksık gitmeyelim diyorsun. bilmiyorum iş erkekte bitiyor arkadasım. mesela ben kv iyiyiz şükür severim yeniyiz belki ondan. ama ben açıkça guzellkle söylerim Eşime de kvde me de.. hatta giderken köyden annemn getırdıgı süt vardı onu göturdum eşim mi söyledi yoo söylemedi ben kendi içimden geldi. çünkü biliyorum yogurt yapıyo .. bence sen eşini karşına al guzellkle ama sakınce. öyle uzun uzun anlatma cumlelerını seç kısa ve öz söyle.. erkekler uzun uzun anlamıyor kafaları karısıyo ters anlıyor. Bu durumu eşinle çözmen lazım baktın anlamıyor o zaman kv karsına alır konusursun anne yeni evliyim evime alışmak evimde vakit geçirmek istiyorum fln de ..Yoo ben direk hayır diyorum. Hatta eşime anlatıyorum. Ütü yapcam sonra ders çalışıcam. Zaten ders programı yapayım. Sürekli çıkmam evden. Gerekirse tek gitsin. Sonucta bana baglı değil. Gidip orda bos bos 2saat oturcaz. Tamam ıyı insanlarda ne bıleyım sürekli sürekli olmuyor. Nasıl düzene girecek bılmıyom. Tek kavgamız bu yuzden
Bence tek gitmesin öyle alışmayın ama sen bilirsin canım.Zamanla düzene girer sıkma canınıBu hafta eşim kahvaltıya gidelim dedi. Haftaya da gitmeyelım dıycem. Ya da tek gıtsın.ya herhafta cok degıl mı. 3 haftalık evlıyız. Hele gecen haftalar 2 3gunde bır gıdıyoduk
psikolojik baskı ya , bizimki de öyle kalmamı bile istediler düşün nişanlıyım ne alaka dimiKesinlikle. Zaten ben diyorum eşime burdada oturuyoruz ordada. Haftada bir gidiyoruz en fazla şuan. Dün gene çagırdı kaynana. Ben istemem diye eşim reddetmiş. Hep çagırıyor. İstıyokı 2 3 gunde bır gıdelım
evimiz uzak 1 saat mesafemiz var ve ben annemlerle aynı ilçede yaşıyorum onlara da 10 dk uzağım , haftada 1 onun ailesi haftada 1 benim ailemle olurmuşuz eşit olmalıymış , yani hayat bu bi iş değil sözleşme değil ben sevmiyorum böyle şeyleri allah korusun ölüm olur hastalık olur belki 5 belki 10 olur insan daha evlenmeden bunun hesabını yapar mı , ben 10 dk lık mesafede işten çıkarım annemi görür öyle giderim bazen ,bazen onun ailesine iş çıkışı yemeğe gider döneriz yani bazen haftasonu bazen haftaiçi olur bizim de hayatımız olcak sonuçta diye düşünüyorum benÜfff bence tavrını koru. Ben de her hafta gitmek istemiyorum. Özlemıyorum zaten. Kendı anneme de eşime gel dıye zorlamıyorum. Dün cagırmış kaynanam eşim reddetmiş. Ben gitmek istemiycem ve bu sefer kavga edecegiz. Yani dakka başı gıtmek ıstemıyorum. Evden cıkmak istemiyorum. Sık sık aramasın da beni. Ya acayıp sıkılıyorum. Benden tavsıye evı kesınlıkle uzak tut.
ay kendim yaşamış kadar bunalıyorum birde eltimle sürekli kıyaslaması , x ablan abin askerdeyken de tek geliyodu bize , yani sen tek gelmiyosun diyo, olabilir o aynı yerdeymiş ben çalışıyorum 1 pazarım var minibüs saatleri akşam bitiyo nasıl döncem diyorum bunları da düşünmek lazım hep gel gel olmuyo diyorum kv şokGelmiyor. Dün de cagırdı. Bana degil eşime demiş. Ben hayır diyorum ya. Ama bana sormadan evet dese eşimle kavga ederiz. Ya istiyor sürekli dipdibe olalım bu ne ya.
helal olsun eşinizeAnnemi her ozledigimde giderim,bazen hafta da1,bazen 2-3 güne bir..çocukları alıp giderim,eşim karışmaz.. o gezme insanı değil ona da gel demem,isterse eşlik eder..onun ailesine pek gitmeyiz,onlar gelir cocuklari ozlediginde genelde..eskiden haftada geliyorlardı,eşim ayarı çekince ayda 1 e düştü.gelmeleri sorun değildi yanlış olmasın,kaynanam evimin düzenini değiştirince eşim tersledi,o oldu.
Çok güzel söylüyosunuz da ben bunu kv ye desem tamam kızım haklısın doğru söylüyosun der , ondan sonra ya yüzyüzeyken ya telefonda özledimmm ya hiç gelmiyosunuz diye baskı yapıyo vicdan yaptırıyo bu söylemle nasıl başa çıkıcam peki zaten mümkün oldukça gidiyoruz ve ben henüz nişanlıyım 6 gün çalışıyorum nişanlımda çalışıyo ama istiyo ki ya her haftasonu ya da her haftaiçi gidelim ben daha nişanlıyken bu kadar sık gelip gitmek istemiyorum 1 günüm var onu da kendime ayırmak istiyorum evden bile çıkmak istemiyorum yani nişanlımla bile bişey yapasım gelmiyo haftanın yorgunluğunu atamıyorumanlaması lazım aslında . hiç gitmeyelim demıyorsun sıksık gitmeyelim diyorsun. bilmiyorum iş erkekte bitiyor arkadasım. mesela ben kv iyiyiz şükür severim yeniyiz belki ondan. ama ben açıkça guzellkle söylerim Eşime de kvde me de.. hatta giderken köyden annemn getırdıgı süt vardı onu göturdum eşim mi söyledi yoo söylemedi ben kendi içimden geldi. çünkü biliyorum yogurt yapıyo .. bence sen eşini karşına al guzellkle ama sakınce. öyle uzun uzun anlatma cumlelerını seç kısa ve öz söyle.. erkekler uzun uzun anlamıyor kafaları karısıyo ters anlıyor. Bu durumu eşinle çözmen lazım baktın anlamıyor o zaman kv karsına alır konusursun anne yeni evliyim evime alışmak evimde vakit geçirmek istiyorum fln de ..
Ben yapsam bu gelinde yemek pişiremiyo heralde diye zevkle gülerek anlatırAma bana esim demiyor aksine ben diyorum annenlere gidelim orda yiyelim cay icer doneriz falan diye
benim de aksine esim gitmek istemez amannn bosver ya evimizde yiyelim falan diye,ben biraz useniyorum da yemek yapmaya ondan
Yok benim ki oyle degil, her gun gelin hep gelin diyooBen yapsam bu gelinde yemek pişiremiyo heralde diye zevkle gülerek anlatır
Kışlık sosunu falan kendin yap şimdiden başlamasın beraber kışlık yapma fantezilerine falan :)ayyy üzgünüm ama kendi k.v mi gördüm birazcık ev oturması,gün falan bi ara aklımı kaçıracaktım kırılmasın diye bir iki kere gittim sonra her gittiği yere beni de çağırmaya başladı gidiyorum ama bi yandan da canım sıkılıyor derken bu gittiğim yerlerdeki teyzeler olayı benimsedi bana haberli gelmek istediler bi kere kabul ettim sonra ev taşıdım hayırlı olsuna gelmek istediler o benim için milat oldu k.v sana gelmek istiyorlar falan dedi ben oralı olmadım bir iki kere daha soyledi kabul etmedim gerek yok sagolsunlar dedim:) sonrada k.v nereye cagirdıysa gitmedim önce ufak bahaneler uydurdum sonra sıkılıyorum gelmek istemiyorm dedi konu kapandı sen sen ol olayı bu noktaya getirmeBiraz mı bayaa. Ya ben kışlık sos yapmak ıstıyorum. Eşim annemler de bırlıkte yaparız dıyor. Ulen ben tek yapcam. Sürekli dip dibe sevmiyorum. Ve annesıne dedım ben ev oturması sevmiyorum,sıkılıyorum,daralıyorum dedim. Ben dısarda gezmeyi sevıyorum açıkcası
Katlanılabilirse ne mutlu sana vallaYok benim ki oyle degil, her gun gelin hep gelin diyoocalisiyorsun bosuna yemekle ugrasma diyo benim de isime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?