evli insanların böbürlenmesi

Bazı arkadaşlara göre evlilik takıntısı olan benmişim karşımdaki insan o sözü sarfetmekte haklıymış te allah ım :)

yok daha neler ya zaten hissediyosun ki karşındaki insanın soguklugunu kendisi sevdigi kişiyle evlenememişti bana dedi sende evlenme ben baskasıyla evlendim mutluyum bunu bile dedi daha neler neler...yani evlenince bak ben başardım evlendim sen niye yaşıyosun modundalar... ama bi kaç arkadasım karekterini bozmadı tabi evlendikleri için çok görüşemiyoruz ama samimi ve dogallar yani.

Insanlari anlamak cok zor canim...benm gorumcemdw hep kocasiyla ovunur sanirsin melek dunyada bi evli o tek koca onda.....bi konu acilir doner dolasir kocasina baglar hic ilgisi yokken.....evlenmek olagan ustu bsey degil bununla ovunmekte cok sacma ....mutsuz bnce ve disariya mutlu gorunmeye calisiyo demekki...bde kisiligi hep boyleydi diyosun hic umursama bosver

Allaha şükür mutlu evliliğim ve çocuklarım var ama bazen keşke bekar olsaydım diyorum ,o günleri öylesine özledim ki ,hatta erken evlenenlere kızıyorum yaşayın hayatınızı diye ,böbürlenecek ne var ,daha çok sorumluluk ,daha kısıtlı bir hayat ,hesap verme hesap sorma şüpheler ,korkular acabalar hep evliikte ,bekar insan sadece kendine yaşar .

Evli olmak mı bekar olmak mı?
Bazen bekarlığımı özlüyorum
Bazen de iyi ki evlenmişim diyorum
Ama böbürlenicek bişey yok bunda evlenicek dünyayı kurtarmıyoruz ya

Benim çevremde mi bir sorun var acaba . Orta yaş üzeri olanlar aman evlenip napıcaksınız boşver kızım der. Yeni evlenenlerden de hiç böyle bir davranış görmedim .
Ama sizin konunuz da kadın biraz abartmış muhtemelen dediğiniz gibi mutsuzluğuna kılıf arıyor galiba hiç takılmayın bence.
Ayrıca ben evlendikten sonra daha bakımlı olmaya özen gösteririm öyle kendini salanları hiç sevmem .

oohooooooo nasrettin hoca misali torba değil ki büzesin.... bana vah vah sen bakire öleceksin diyen oldu.... lafa bak lafaa..... sananee leeen bile diyemedim terbiyemden :)

Herkesi aynı kefeye koymayın lütfen kendi ağzınızla söylediniz kıskanç patavatsız diye durumu içler acısı oda kendi ezikliğini size sataşarak bastırmaya çalışıyor

Gülüp geçseydin zavallıcığa

akrabanızın karakterini en iyi siz bilirsiniz ama biz samimi olduğumuz kişiler arasında bu tarz cümleler geçer fakat yermek babında değil kesinlikle eğlencelik olarak..benim kuzenlerimde bana çok yapardı ama çevremde yardım amaçlı hep onlar ve dostlarım vardı..kimse de içten fesatlıkla kimse almadı mı bunu demedi..ama samimi şakayla çok söylenmiştir söylemişimdir..tekrar ediyorum akrabanızın karakterini en iyi siz bilirsiniz ama şu cümlelerden ben kötülük çıkarmadım bana siz çok alınganmışsınız gibi geldi..

Herkes kendine ait olan hayatı yaşar.Ama evli ama bekâr.En yakın olsa dahi ne dediğini bilmeyen insanlar elalemdir.Boşver gitsin kıskanç çok medeni durumla ilgisi yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı arkadaşlara göre evlilik takıntısı olan benmişim karşımdaki insan o sözü sarfetmekte haklıymış te allah ım :)

şu an karmakarışığa hak verdim evet bencede takıntısı olan sizsiniz şahsen eleştiriyi bile kabullenemeyip içten saldırganlaşma durumuna girmişsiniz oysaki arkadaş size kötü bir şey söylememiş...evet o ortamda yapılabilecek bir espiri..akrabanızın hareketlerini ve sözlerini biz görmüyoruz sizinle biz yaşamıyoruz sizin anlattıklarınızla yola çıkıyoruz..buraya iki cümle yazıp gelene geçene sallamayı marifet biliyosunuz.ne bu ya.

Kaptım kocayı tapusu bende demek o canım Ahanda elimde, bakın hiçbir yere kaçamaz artıkın demek
O değil de 22 yaşındayım, ikinci üniversitemi okuyorum. Bana da evde kalmış muamelesi yapıyorlar

Ya sorma o bir ayrı olay 😱 ne zaman sevgili bulacaksın 20 yaşına geldin şeklindeki mahalle baskısıvari arkadaş söylemlerinden gına geldi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazi bayanlar evlenip cocuk dogurmayi, iyi yemek yapmayi, hamarat olmayi oyle buyuk bir meziyet olarak goruyor ki
Ben de evliyim, kimseye evlendim diye hava atmam. Sanki buyuk bi sey basariyoruz evlenince Herkesin bi nasibi vardir iyi kotu.
Genelde bu hareketleri kompleks sahibi insanlar yapar, o yuzden hic umursanacak bir olay degil.

Bu tuhaf hareketleri böbürlenme işini gerçekten aslında mutsuz kişiler yapıyor ben de dikkat ettim. Bir artı katmak istiyorlar ama yok. Çaresi olan sorunları yokmuş farzedip başkalarının eksikliği gibi yansıtıyorlar. Kendi eksikliklerini başkalarının kusuru gibi gösterme bunun adı.

Allah'a şükür mutlu bir evliliğim var. Hiç kimseye de bekar diye üstünlük taslamadım tam tersine erken yaşta sakın evlenmeyin diye tavsiye veriyorum.
Bazen böyle davranan insanların içinde kendimi uzaylı gibi hissediyorum zaten.

canım sen de söyle düşün belliki ailesinin içinde o da birseyler yasıyor o da mutlu deıl yada sizler tarafından öyle tanındığının farkında belkide o da bu sekılde kendı yansıtarak üste cıkamk istiyor.. takılma hıc evet bıraz polyanna dusuncesi oldu ama bence bu yonunden bak kımın ne sıkıntısı var bılemeyız belkıde onlar da bı oyun içindedirler ve belkıde oyle davranarak kendını ispat etmeye calısyorlardır.

Ya çöpsüz üzüm kıvamındayım boşversene. Bak ne anlatayım sana. Bir kursa gidiyorum, ama kursta herkes evli bir ben, bir de hoca bekar.
Böyle yine üstüme geliyorlar bekarım diye. Hoca da dedi ki kendiylesorunlu alır eline çantasını, atlar otobüse, istediği yere gider. Bir tek sırt çantasına ve biraz paraya bakar. Siz isteseniz yapabilir misiniz? Sabah gelirken, ev derdi, koca derdi yok, çocuğu falan yok. Ancak kendi süsünü düşünür, bana göre o daha rahat dedi. Tabi hepsi sustu

bazı insanlar densizdir özellikle bu kadınlar arasında çok...bile bile söyler seni incitmek için..şimdi ne alaka çocuğunu severken 'Bu kızı kimseler almamış mı olum' yani..sende onu çalkantılı evliliğinden vur..evlenipte mutsuz olacağıma kaynanayla birbirimizi yiyeceğimize evlenmem keyfime bakarım de..böyle kişiler huzursuzluk yaratmak için varlardır..ya iyi bir haşlayacaksın ağzının payını vereceksin açık açık bir daha gelmeyecek..yada katlanacaksın..

Kışın bir arkadaşa oturmaya gidiyoruz diğer arkadaşın eşi de bizi alacak arabayla bana saat verdiler ama ne gelen var ne giden özellikle dedim ki çıkarken arayın ben de ayakkabımı montumu giyip aşağı ineyim, tamam dediler ama aramadılar ben aradım biz çıktık dediler ben montumu giyerken aşağıdan korna çalıyorlar indim bir ton laf duydum üstüne işte "evli değilsin çocuk yok koca yok hazırlanıp aşağıda neden beklemiyorsun" kendimi savunmaya çalışsam üste çıkıyorlar neyse dedim sustum ama evde kaldın muhabbetleri olduğunda hiç tınlamam "evde kalacağım tabii sokakta kalacak halim yok ya " der geçerim
İsteyen istediği lafı söylesin takmıyorum, biliyorum ki herkesin bir kuyruk acısı var ve egosunu tatmin etmeye çalışıyor
Ha benim sevgilim yok çok güzel bir kız olduğumu da iddia edemem ama hayatımı bir erkeğe endekslemeden yaşıyorum ve yalnızlığımla da mutluyum sanırım bu durum toplumda çok abes karşılanıyor

Son düzenleme:

Bugun evlenip boburlenen uc bes sene sonra evlendim de ne oldu deyip yakiniyor :) merak etme sen sikma canini

bazı insanlar böyle şeyleri patavatsızlık olarak görmüyorlar, sadece karşıdaki insana takılmak olarak görüyorlar.bana göre bu patavatsızlık mı evet patavatsızlık ve ben hiç böyle konuşmam ama konuşana da gülüp geçerim çünkü bazı insanlar için gerçekten çok normal kendilerini yanlış bir şey söylüyormuş gibi görmüyorlarki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…