- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi nuripapacium
-
En büyük tepkilerden birini ben verdim. Kahrolsun hepsi dedim. Ama '' kocasını elinden kaçırma korkusu olan bir kadın '' cümlesini kurup çok dar açıyla bakıyorsunuz. Bu cümleyi kuran bir kişiye nasıl bir cümle kurulur bilemiyorum.Ne kadar agresif tavırlar sergileniyor bu tür konular açıldığında... Kocasını elinden kaçırma korkusu olan kadınlar en çok saldıranlar da bence... Beşer şaşar diye bir laf var insanlar hata yapabilir çok büyük hatalar yapabilir hatta, mühim olan pişman olduktan sonra geri dönmemek.. Eski sevgilisini, görüşmediği eski arkadaşını hatta düşman olduğu insanları bile zaman zaman merak eden, kendini tutamayıp sosyal medyadan bakan, acaba yaptıklarının cezasını çektimi sorusuna cevap arayan kadınlar niye taşlanırki bukadar, hanginiz yapmıyor? Konu sahibine de tavsiyem, hiç bulaşmayın. Sizi bildiği halde affeden yenilerini de affedecektir nasılsa...
Valla canim burda en buyuk bedeli gercekten Aldatilan yani adamin tapusunun sahibi ola kadin en buyuk bedeli odeyen bence ..... yeni ve mutlu mesut bi iliskim var demissin ben olsam korkardim sevgilimin kulagina gider gecmisteki hatam die korkardim etraflarinda bike dolasmazdim.... o adamin karisi da gercekten saftirikmis ben olsam once anneni sonra babani arardim olayi bir bir anlatirdim kiziniza sahip cikin derdim boyle bisi yapmadiysa helal olsun hakkatten melekmis .....
Ayrıca tepki gösterilen nokta kadının isim araması vs değil EVLİ bir adamla ilişki yaşaması. Evli...Ne kadar agresif tavırlar sergileniyor bu tür konular açıldığında... Kocasını elinden kaçırma korkusu olan kadınlar en çok saldıranlar da bence... Beşer şaşar diye bir laf var insanlar hata yapabilir çok büyük hatalar yapabilir hatta, mühim olan pişman olduktan sonra geri dönmemek.. Eski sevgilisini, görüşmediği eski arkadaşını hatta düşman olduğu insanları bile zaman zaman merak eden, kendini tutamayıp sosyal medyadan bakan, acaba yaptıklarının cezasını çektimi sorusuna cevap arayan kadınlar niye taşlanırki bukadar, hanginiz yapmıyor? Konu sahibine de tavsiyem, hiç bulaşmayın. Sizi bildiği halde affeden yenilerini de affedecektir nasılsa...
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksin. Adam şerefsiz sizde de bir fark yok. Burda sizi kimse hoş karsilamaz. Bide gelmiş vicdan yapıyorsun. Az vicdan olsa o zaman da ben ne yapıyorum bu adam evli karısı çocuğu var derdin. Altına yorum yapan kişiyle senin ne farkın var. Ne düşünceli birisin. Allah razı olsun
Sen alismissim istedigin gibi yorumlamaya adam neden arasin ki kadin diyorum ben Hani su adamla beraber olup salak yerine koydugunuz Aldatilan kadin he iste o onun yerinde baskasi olsa seni herkese rezil ederdi once ailenden baslardi ama demekki cok iyi bir kadinmisBenim annemlik babamlık bir durum olsa zaten adam gider kendisi anlatırdı.Annemin numarası da vardı kendisinde.Gerçekten hiçbir şey bilmiyorsunuz.Normal buluyorum bu yorumları o yüzden
üzerinize alınmanız gerekmez, 'çoğu' ile 'hepsi' aynı şey değil.. Konu çok derin aslnda iki cümleyle özetlemeye kalkınca sığ görünebilir tabi...En büyük tepkilerden birini ben verdim. Kahrolsun hepsi dedim. Ama '' kocasını elinden kaçırma korkusu olan bir kadın '' cümlesini kurup çok dar açıyla bakıyorsunuz. Bu cümleyi kuran bir kişiye nasıl bir cümle kurulur bilemiyorum.
Evli erkekle 2 yil beraber olup adamin karisini beraberce aldatıp sonra aldatilip iliskiyi bitiren...
Burada bir tuhaflık var ama ben ona laf etmeyecegim. Pisman olmaniza inanıyorum. Aksini dusunemiyorum cunku.
Kadinin yarasıni tekrar tekrar kanatmanin manasi yok. Kendinizi boyle bir sorumluluk altında hissetmeyin.
Sizin disinizda gelisen bir olay. Birakin oyle kalsin. Gerçekten yardim etmek isteseniz saniyorum o kadinla ilk konuşmanızda o 3. Kadindan bahsederdiniz.
Kendi hayatiniza bakin bence. Madem her sey iyi gidiyor bırakın oyle kalsin. Başınıza is acacak olaylara girmeyin.
Biz unuttuk desek bile geçmiş kendini en olmadik zamanda hatırlatmayi sever. Hemde cok sever.
Simdi canim basina gelmeyen bilemez tabi bide vicdan lazim boyle konularda empati yapmak lazim filan uzun meseler yani korler sagirlar birbirini agirlar cok da saaapmaAyrıca tepki gösterilen nokta kadının isim araması vs değil EVLİ bir adamla ilişki yaşaması. Evli...
2. Kadina sahip cikanlar bence basina gelmeyenler ... okun yonu nerdeyse ordan ses cikar cunku yasamayan bik
Sen alismissim istedigin gibi yorumlamaya adam neden arasin ki kadin diyorum ben Hani su adamla beraber olup salak yerine koydugunuz Aldatilan kadin he iste o onun yerinde baskasi olsa seni herkese rezil ederdi once ailenden baslardi ama demekki cok iyi bir kadinmis
Seni gercekten rahatsiz eden kadinin yorumlarimi?
Bir gencin yaşadığı şeyi kimseye anlatamaması,intihar aşamasına kadar gelmesi ve hiçbir arkadaşına bana yardım et diyememesi,yaşadığı ilişkinin ağırlığı,o ilişkideki adamın acımadan yaptıkları,üstüne üstlük acındırmak için söylemiyorum ama 20 yaşında bir kızın hamile olduğunu düşündüğü dönemde tek başına kalıvermesi,çaresizliği ne demek,o çaresizliğinin acısını yaşamak ne demek bilmediğiniz için ardında utanma,kızarma aramanız çok normal ama hepsi bu 4 satırda yaşandı benim için.Sandığınız kadar güllük gülistanlık değildi işte..
Doğru konu çok derin. Öyle bir genelleme yaptınız ve tepki verenler olarak üzerime alındım. Hayatımda bildiğim üzere aldatılmadım. Biliyorum aldatmadım kimseyi. Hani konu beni biyerlerden yakaladı da canımı acıttı olayıda yok. Ama hayatta bazı durumlar vardır ki hata vs diye üstü örtülemez. Bi anlıktı diye es geçilemez. Şeytana uydum diye nefs rahatlatılamaz. Benim nezdimde bu konu onlardan biri. Hani yaşamasanızda hayat düsturlarınızda vardır bilirsiniz. Bu yüzden büyük tepkim. Konu sahibinede adamada. Yapılan şey sadece iki kişiyi etkilemedi.üzerinize alınmanız gerekmez, 'çoğu' ile 'hepsi' aynı şey değil.. Konu çok derin aslnda iki cümleyle özetlemeye kalkınca sığ görünebilir tabi...
aksine başıma geldiği için bu konuyu çok düşündüm ve karşı taraftan çok kendimi suçlu buldum.. Eski eşimin karısını suçlamıyorum mesela hiç, o adamla evlenip 3 yıl yanımda kalmasına izin verdiğim için suçun büyüğü benimdi... Kadın her türlü kendine en fazla zarar veren canlı bence, hemcinslerine saldırmalarına şaşmamak lazım...Simdi canim basina gelmeyen bilemez tabi bide vicdan lazim boyle konularda empati yapmak lazim filan uzun meseler yani korler sagirlar birbirini agirlar cok da saaapma
Zaten 3.kadından da bahsettim.Benden öncesi de vardı sonrası da var dedim.Ailemle tehdit edilmesem eşiyle de asla görüşmez ve üzülmesine sebep olmazdım.Konuştuğumda da Kendimi de acındırmadan,olduğu gibi anlattım.Burda kendimi acındırmaya çalıştığım sanılıyor ama asla öyle bir durum yok.Ben kendime acımadım başkasının acımasını da beklemem.
Nirvanaya ermisin o zaman helal olsun ...Bir de başına gelmemekle alakası yok bence, biçok şey yaşadım evliliğimde, ama şimdi eski eşin karısını suçlamak gelmiyor içimden mesela.. Çünkü ben evlendim o adamla, biçok şeyi görmezden geldim, kendimi kandırdım zaman zaman onun kandırmasına da izin verdim. Şimdi düşünüyorum da adam benim hayatımda olmayı haketmiyordu ama kendi istediği hayatı kurmak da hakkıydı.
aksine başıma geldiği için bu konuyu çok düşündüm ve karşı taraftan çok kendimi suçlu buldum.. Eski eşimin karısını suçlamıyorum mesela hiç, o adamla evlenip 3 yıl yanımda kalmasına izin verdiğim için suçun büyüğü benimdi... Kadın her türlü kendine en fazla zarar veren canlı bence, hemcinslerine saldırmalarına şaşmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?