Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

En büyük tepkilerden birini ben verdim. Kahrolsun hepsi dedim. Ama '' kocasını elinden kaçırma korkusu olan bir kadın '' cümlesini kurup çok dar açıyla bakıyorsunuz. Bu cümleyi kuran bir kişiye nasıl bir cümle kurulur bilemiyorum.

Benim annemlik babamlık bir durum olsa zaten adam gider kendisi anlatırdı.Annemin numarası da vardı kendisinde.Gerçekten hiçbir şey bilmiyorsunuz.Normal buluyorum bu yorumları o yüzden

Evli erkekle 2 yil beraber olup adamin karisini beraberce aldatıp sonra aldatilip iliskiyi bitiren...

Burada bir tuhaflık var ama ben ona laf etmeyecegim. Pisman olmaniza inanıyorum. Aksini dusunemiyorum cunku.

Kadinin yarasıni tekrar tekrar kanatmanin manasi yok. Kendinizi boyle bir sorumluluk altında hissetmeyin.

Sizin disinizda gelisen bir olay. Birakin oyle kalsin. Gerçekten yardim etmek isteseniz saniyorum o kadinla ilk konuşmanızda o 3. Kadindan bahsederdiniz.

Kendi hayatiniza bakin bence. Madem her sey iyi gidiyor bırakın oyle kalsin. Başınıza is acacak olaylara girmeyin.

Biz unuttuk desek bile geçmiş kendini en olmadik zamanda hatırlatmayi sever. Hemde cok sever.

Ayrıca tepki gösterilen nokta kadının isim araması vs değil EVLİ bir adamla ilişki yaşaması. Evli...

Birileri tarafından hoş karşılanmak gibi bir derdim yok ki onun arkadaşları,benim olanları öğrenen arkadaşlarım destektiler.Söylediğim gibi görmek,şahit olmak gerekti yaşananlara.

2. Kadina sahip cikanlar bence basina gelmeyenler ... okun yonu nerdeyse ordan ses cikar cunku yasamayan bilemez Allah basa vermesin kan cikmamis iyi
Benim annemlik babamlık bir durum olsa zaten adam gider kendisi anlatırdı.Annemin numarası da vardı kendisinde.Gerçekten hiçbir şey bilmiyorsunuz.Normal buluyorum bu yorumları o yüzden
Sen alismissim istedigin gibi yorumlamaya adam neden arasin ki kadin diyorum ben Hani su adamla beraber olup salak yerine koydugunuz Aldatilan kadin he iste o onun yerinde baskasi olsa seni herkese rezil ederdi once ailenden baslardi ama demekki cok iyi bir kadinmis

üzerinize alınmanız gerekmez, 'çoğu' ile 'hepsi' aynı şey değil.. Konu çok derin aslnda iki cümleyle özetlemeye kalkınca sığ görünebilir tabi...

Zaten 3.kadından da bahsettim.Benden öncesi de vardı sonrası da var dedim.Ailemle tehdit edilmesem eşiyle de asla görüşmez ve üzülmesine sebep olmazdım.Konuştuğumda da Kendimi de acındırmadan,olduğu gibi anlattım.Burda kendimi acındırmaya çalıştığım sanılıyor ama asla öyle bir durum yok.Ben kendime acımadım başkasının acımasını da beklemem.

Ayrıca tepki gösterilen nokta kadının isim araması vs değil EVLİ bir adamla ilişki yaşaması. Evli...
Simdi canim basina gelmeyen bilemez tabi bide vicdan lazim boyle konularda empati yapmak lazim filan uzun meseler yani korler sagirlar birbirini agirlar cok da saaapma

Bunu yapmadığı için iyi bir insan demedim,yapsa bile kötü demezdim.O telefon konuşmasının sonunda ben seni anladım,ona inanmışsın,çıkarsızsın,hata etmişsin Allah seni bundan sonra iyilerle karşılaştırsın,bir daha aynı hataya düşme demesi bana yetti.

Seni gercekten rahatsiz eden kadinin yorumlarimi?

Hayır.Eşinin aldatıldığımı bilmek isterdim,bana her şeyi anlattığın iyi oldu,teşekkürler dediğini bildiğim için o günden bugüne hala aldatıldığını bilmek beni huzursuz etti. Zaten kendisine o ayrılık sonrası bir konuşmada bana yaptıkları için Allah beni kahretsin dediğinde eşin çok iyi biriymiş,bunları hak etmiyor demiştim. Hala aynı şeyi savunuyorum sorun bu.Bu yüzden huzursuz oldum.Yoksa beni cidden ilgilendiren bir konu değil.Kendi hayatımla meşgulüm sadece.

sen bence utanmanın sözlük anlamına bir bak..

üzerinize alınmanız gerekmez, 'çoğu' ile 'hepsi' aynı şey değil.. Konu çok derin aslnda iki cümleyle özetlemeye kalkınca sığ görünebilir tabi...
Doğru konu çok derin. Öyle bir genelleme yaptınız ve tepki verenler olarak üzerime alındım. Hayatımda bildiğim üzere aldatılmadım. Biliyorum aldatmadım kimseyi. Hani konu beni biyerlerden yakaladı da canımı acıttı olayıda yok. Ama hayatta bazı durumlar vardır ki hata vs diye üstü örtülemez. Bi anlıktı diye es geçilemez. Şeytana uydum diye nefs rahatlatılamaz. Benim nezdimde bu konu onlardan biri. Hani yaşamasanızda hayat düsturlarınızda vardır bilirsiniz. Bu yüzden büyük tepkim. Konu sahibinede adamada. Yapılan şey sadece iki kişiyi etkilemedi.

Simdi canim basina gelmeyen bilemez tabi bide vicdan lazim boyle konularda empati yapmak lazim filan uzun meseler yani korler sagirlar birbirini agirlar cok da saaapma
aksine başıma geldiği için bu konuyu çok düşündüm ve karşı taraftan çok kendimi suçlu buldum.. Eski eşimin karısını suçlamıyorum mesela hiç, o adamla evlenip 3 yıl yanımda kalmasına izin verdiğim için suçun büyüğü benimdi... Kadın her türlü kendine en fazla zarar veren canlı bence, hemcinslerine saldırmalarına şaşmamak lazım...

Son düzenleme:

Ortada acinacak bir sey yok.

Insanlar sadece magdur olana acir. Sana kimse acimiyor su an. Sende zaten acindirma çabasında degilsin.

Hic bir hatanin bedeli bir ömür ceza cekmek olmamali zaten.
Yeni hayatına dort elle saril. Bir daha hayatindan bosa gun hatta saat kaybetme boyle insanlarla. Genclik ve guven kaybedilince geri gelmeyen seyler. Kimsenin guveninin yıkılmasina sebep olma. Dilerim eski hayatin pesinden gelmez. Su an oldugu gibi. Birilerinin esi ya da annesiyken cikmaz kimse karşına. .

Nirvanaya ermisin o zaman helal olsun ...

O adam bozuntusu kaç yaşındaydı siz 20 yaşındaysanız.

Üzüldüm , 20 yaşında hayatınıza bu kadar kötülük girdiği, kalbinizi bu kadar kirlettiginiz için gerçekten üzüldüm.
Allah evlatlarımızı korusun böyle kötülüklerden.
Sizde insaallah bir daha asla bir yuva yikmazsiniz.
Kadın affetse bile aslında o yuva çoktan yıkılmış oluyor. Evlilik devam etsede eskisi gibi asla olamaz. Bu yüzden yuva her iki durumda da yıkılmış oluyor maalesef.

Bence dönmeyin arkanıza. Gördüklerinizi unutun. Takip etmeyi bırakın.

Bırakın kadın görsün artık gerçekleri. Facede bu kadar aleniyse herşey, siz gorebiliyorsaniz o da görür.

Sen hatalısın buraya kadar tamam da o şerefsizin hiç mi suçu yok? Sadece kadına yüklenmeyi doğru bulmuyorum bu tür konularda.
Soruna gelecek olursak sana düşen bişey yok. Takip etmeyi bırak. Yeni bir sayfa aç kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…