Evli iş arkadaşım ve taciz:((((

bence patronuna git herşeyi sen anlat.
.bir gün başkarından duyarsa sen suçlu duruma düşersin..
korktuğun başına gelir.ikinizde işten çıkarılırsınız..
korkma..senin korktuğunu anladıkça o adam daha çok üstüne
gelecektir. Bu sapık ruhlu adamın sen hayır diye direndikçe hoşuna
gidiyordur bile belki...
sen en iyisi patrona anlat herşeyiii..zor durumda olduğunu yardım istediğini söyleee..

yerinde olsam o arsız adamın karısıyla bir şekilde görüşürüm
buluşma ayarlarım
derim böyle böyle
evlisin yapma etme eşine söylerim diyorum
eşim sana inanmaz diyor
bakın bana attığı msjlarda bunlar bakın okuyun

kadın sana inandıysa ne ala ama yok

bu da olmadıysa son çare onu iş yerinde rezil rüsva ederim
ambülans sireni gibi bağırır çağırırım
üstümü başımı yırtar
bana saldırdı bakın msjlar atıyordu rahatsız ediyordur defalarca uyardım eşine söyledim artık iş bana saldırma boyutuna geldi derim

çıktın mı o işten değiştir evini barkını ya ailen ne diyebilir ki sapığın biri müsallat olmuş sana adı üstünde sapık tek tarflı olan bişi

geçenlerde otobüsteym yan tarafım bı kaç koltuk boş moruk bi dama 50falan var yaşı
boş yerlere rağmen geldi oturdu yanıma benımde gözümde gözlük kafamı çevirmişim cama taraf
neyse geçti 20dk falan adamın kolu koluma değdi çekildim hafifçe belli etmedim
azcık bi zaman daha geçti yine değdirdi hızlıca kolumu çektim
az daha zaman geçti baktım adam beni cam tarafına sıkıştırıyor çevirdim başımı baktım aldım kucağımdaki çantamı ikimizin arasına bi indirdim adam balık gibi zıpladı
durdu baktı millet
o utansın ben değil zaten utansın diye yaptım gören millet demezmı bu kız kendı halınde ne olduda çantasını aldı adamla arasına koydu
ineceğim durağa kadar rahat rahat geldim
hadi yapsın yine bi hareket bu kezde çantayı beynine yerdi

anladım ki biri sizi rahatsız mı ediyor sessiz kalmayın
o sizin sessizliğinizden cesaret alıyor
beni öyle kendi halimde bulup kim bilir ne pislikler yapardı
ama bi kol hereketine bile tepki verdim sussaydım kendi kendimi yerdim neden tepki vermedin neden neden der dururdum ben o anda haddini bildirdim rahatladım
sizde öyle olun eğer bi kez daha böyle bişi olursa yine sessiz kalmam yaparım aynısını
korkaklığa sessizliğe kendinizi alıştırmayın
basit bişeye tepkisiz kalırsanız ileride büyük olaylarda çaresiz kalabilirsiniz

kadınız ezilen varlıklar değiliz
kendimiz sıkılıp utanacağımıza
o utanmazları utandırmak gerekmez mi

Ne kadar kolay konuşuyosunuz.Taciz davam mı olsun herkes bilsin ortalık karışsın ailem öğrensin başı belayamı girsin iş yerindekilere yüz verdi oda istedi falan dese ki yapacak yüzsüzlükte anında işimden olurum biliyormusunuz eşine söylerim dedim bana istersen numarasını veriyim sana kesinlikle inanmaz şuçu sende bulur seni parçalar falan diyebilen arsız bi insan kardeşlerimi ben okutuyorum çalıştığım kurumda birlikte olmak yasak evlilik dahi olsa biri işten çıkmalı çok katılar iyilikle kurtulmaya çalıştım.davulun sesi uzaktan hoş geliyor.Ayrıca ben bekarım evli değilim gururuma yedirmek falan çok yanlış konuşuyosunuz kimse bu durumu istemez.Paraya ihtiyacım olmasa inanın bir dakka durmam ama yıllarca biyerde çalışıp terfi almışsanız işi bırakmak o kadarda kolay değil.

arkadaslar size ne yapmanız gerektiğini söylüyor.örnekler veriyor.yok ben onu yaparsam işimden olurum.yok ben dona kaldım öyle vuramam,öyle herseyi söylemek kolay falan filan ......vs.yahu ozaman neden buraya yazdınız amaç?????????
onu yapın diyoruz olmaz,eşine söyleyin diyoruz susuyorsunuz.ailemin ögrenmesini istemiyorum diyorsunuz.eeeeeeeeee ozaman tacizinize devam edin ozaman.....işinizden olmak istemiyorsanız devammm.size birde bunu önerelim başka öneriler sizi etkilemiyor çünkü.eşiniz yokmu ona söyleyin..... ya siz nekadar susarsanız adam okadar üzerinize gelecek.bir zaman sonra beraber olmak isteyecek sizden siz hayır diyincede iftira atacak ozaman ne yapacaksınız ailem duymasın işimden olmamyayım diye berabermi olacaksınız.biraz silkelenin ve kendinize gelin artık susarak birseyleri halledemezsizin

kurtulmaya bak bi şekilde.
başına iş açabilir, dikkatli ol. iyi düşün ve kesin bi yol bul. ailenle de paylaş kesinlikle

Eşini bir kalemde silen senide siler elbet. Git savcılığa şikayet et. Tacizde bulunduğunu kanıtlarla ispatla ve cezasını çeksin.

Sizi öpmesine izin vermeniz kötü olmuş belki de boş bir anınızı yakaladı ve yapabilecek bir şeyiniz yoktu ama açıkladığınız takdirde bana karşı koymadı diyecektir. ben sizin yerinizde olsam "eşini ve aileni arayıp beni taciz ediyor diyeceğim" der, tehdit ederdim. Böyle adamlar lafa gelince aslan kesilirler de iş boşanmaya gelince mırın kırın ederler... kuru sıkı bence.

Back
X