Evli kadın, bekar erkek?

Bana sabretmek düşüyor demişsiniz de bu sabrı evli devam ederek mi göstereceksiniz ... eger öyle yapacaksanız kusura bakmayın ama ozaman burda duyduğunuz yada duyacağınız hakaretkere de kızmaýın hepsini hak etmiş oluyorsunuz
Hayır hanımefendi. Boşanmayı düşünüyorum elbette. Ama takdir edersiniz ki hemen bir günde olmuyor bu işler. Ben işimi Allah'a bıraktım. Niye konu açıp merhametsiz katı yürekli kullardan yardım dileniyosam. Merhametliler merhametlisi Rabbim varken.

Zaten boşanan herkeste iki taraf her zaman istiyor oluyor.. eşim boşanmak istemiyor demek sadece kendini kandırmak olur zira aklı başında kimse buna inanmaz, ben inanmadım. Silah zoruyla sizi evde tutar, ölümle tehdit eder anlarım korkarsiniz ama zaten bekar erkek, evet hislerim var dese siz eşinizle konusacakmissiniz demek ki böyle bir durum yok ortada.
Eşiniz 5 senedir sorunluysa bosanacaktiniz, başkasına aşık olacak kadar sevmiyorsunuz esinizi ama hala su an bile aynı evdesiniz. Aldatma, yalan dolan her sey var bu hikayede.

Degil ama bunun yolu kadini yargilamak da degil. Bana gore de fiile dokuldugu an aldatmadir. Fakat bazi kisiler bunu aldatma olarak gormez. Herkesin ahlak anlayisi ahlaka bakis acisi da farklidir. Bakin biri diyor ki sen o adami dusundugun an aldattin biri de diyor ki fiile dokulmeden aldatma olmaz insan kalbini kontrol edeme.. Gordunuz mu ahlak anlayisi farkli. Buradaki bazi kadinlarin yorumlari gercekten hadi vuralim cinsinden. Ne gerek var. Burada cok ozel bir durum var 5 yildir ne seviliyor ne seviyor bu kadin. Ha hatasi ne derseniz evet bence de bosanmamak cok buyuk hata. Ama bakalim acsa hayatimi niye bosanmadi. O yuzden ben sadece bosanmasini soylerim nacizane. Sizin yorumunuz nedir bilmiyorum okumusumdur ama ezberimde degil, benim lafim haydin kadinlar lince tarzindaki yorumlara.
Bak canim sende haklisin insan oglu cig sut emmis derler Allah yanlislardan korusun hepimizi biz yazasrken ki bazi kelimelerini yanlis bulduk die soyledik yoksa herkes kendi namusundan sorumlu ve kimsenin kimseye bisey deme hakki yok zaten herkesin kendi hayati

Hayır hanımefendi. Boşanmayı düşünüyorum elbette. Ama takdir edersiniz ki hemen bir günde olmuyor bu işler. Ben işimi Allah'a bıraktım. Niye konu açıp merhametsiz katı yürekli kullardan yardım dileniyosam. Merhametliler merhametlisi Rabbim varken.

Aslında burda konu açarken yardım beklemiyorsunuz duymak istediklerinizi yazsınlar istiyorsunuz ama pek mümkün değil ... Ve sizde frkındasınız bence yanlışınızın... günahı sevebı bilirim demişsiniz ama bilmiyormuşsunuz ... size haram olan bir erkeğe sehvet duygusuyla bakmanında günah olduğunu bilin... Siz altatmayı fiili yapmamışsınız ama bu sizin iradenizden olmamış eğer o adam size karşılık verseydi bu durum fiiliyatada geçerdi kendinizide bizide kandırmaya çalışmayın...

Ben size hiç kızmadım çok üzüldüm. Öyle anlar geliyor ki aradığınız kişiyi görüyorsunuz onunla tanışıyorsunuz ama herşey için çok geç kalınıyor. Belki de doğru kişiyi -ki doğru kişi olsa ve o da aynı şeyi düşünse böyle yapmazdı belki de siz onun doğru kişisi değilsiniz- buldunuz ama doğruyu bu saatten sonra elde etmeniz yanlış olur. Malesef ki artık herşey için çok geç. O bey bu hislerini kabul etse ve boşansanız bile onunla birlikte olamazsınız. İnsanlara laf anlatamazsınız hakkınızda çıkan dedikodularla baş edemezsiniz ailenizin başını öne eğersiniz ailesinden kurtulamazsınız. Yapamazsınız, litfen bunu unutun.
Size ikinci kere teşekkür etmek istiyorum. Çünkü yorumunuz çok içten. Sanki benim en yakınım gibi düşünüp yorum yapmışsınız. Gerçekten teşekkür ederim samimiyetinize. Sevgiler.

Eski konularında 6 aylık bir bebegin olduğunu yazmissin demek ki şuan 2bucuk yaşında bir çocuğun var.

Sen aşktan meşkten önce bir annesin. Çocuğunun yüzünü eğecek bir davranışı değil sergilemek, hayalinden bile geçirmemelisin. Ergen de değilsin ki düşüncesizce hareket edesin...

Eski konularında 6 aylık bir bebegin olduğunu yazmissin demek ki şuan 2bucuk yaşında bir çocuğun var.

Sen aşktan meşkten önce bir annesin. Çocuğunun yüzünü eğecek bir davranışı değil sergilemek, hayalinden bile geçirmemelisin. Ergen de değilsin ki düşüncesizce hareket edesin...

Eee cocugu varsa nasil bir kere bile esiyle birlikte olmamis En Büyük KK

Konu sahibesi bizi mi feykliyorsun sen:işsiz:

Hayretler içinde kalıyorum bazı yorumları okurken. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz kendinizden? Peygamber bile günde 70 sefer tövbe edermiş, siz cennetle mi müjdelendiniz hayırdır? Vay arkadaş herkes ne kadar da günahsız. Melek gibiler maşallah.
Rabbim nefis vermiş ama hakimiyeti sana vermiş lütfen demagoji yapmayın eşinle birlikte olamıyorsa boşan ama sen adam için boşanacaktin ama oda olmadı hayaller hayatlar iste

Ama nasıl yani çocuğu mu varmis

Nasıl olmuş o çocuk o_O

Madem cinsel sıkıntınız var neden 5 seneyi aşkın bu evliliği devam ettiriyorsunuz?
Tahmin ediyorum ki maddi yönden istekleriniz gayet güzel karşılanıyor. Ortada göstermelik de olsa bir yuva var. Hatta çocuk da varmıs. :KK57: Eee durduk yere keyfiniz bozulmasın tabi degil mi? Duygusal cinsel bosluğu da gider eşinizin arkadaşından karşılarsınız. He derse evlenirim de onla diyorsunuz ama o adam sizin gibi bir kadını karısı yapmaz gibi geliyor bana.
Boşanmak gibi bir seçenek varken aldatmayı tercih eden gelip burada günah çıkartmasın. Insan bir an yanlış düşüncelere kapılır. Aklı bulanır. Ama kendine hakim olur. Bu durumu herkes yasayabilir. Ona bir şey dediğimiz yok. Eşin arkadasıyla flörtleşip üstüne senden hoşlanıyorum dese koşa koşa giderdim durumuna diyecek çok laf var. İşte ayırt edemediginiz durum o. Herkes iffetsiz bir yaşam sürmüyor ki siz de benim yaşadıklarımı yaşarsınız diyorsunuz.

Back
X