Oh oh ahlak bekcileri hemen gelmis. Hep soylerim bu ulkede kime sorsan ahlaklidir kime gitsen ahlak bekcisidir, amma velakin bakiyorsun cevreye turlu turlu ahlaksizliklar.
Konu sahibesi kotu kadin gibi hissetme kendini. Emin ol burada yazan cizen kadinlarin cogu da 5 yil cinsellik yasamasa, sevgi gormese duygusal bosluga dusup kalbini karistirir. Bu kadina ozel de degil insanin yapisinda var.
Ama aldatma isi fiiliyata dokmektir. Cok haklisin insan hislerine engel olamaz, aklina kalbine kimin dogacagina secemez engel de olamaz. Ama adim atmamak kisminda irade devreye giriyor. Sen iradene sahip cikacaksin.
Benim esim gidip biriyle cinsellik yasasin aldatti derim bosanirim, ama esimin kalbine baska kadin dogmussa, duygusal anlamda baska kadini dusunuyorsa yine bosanirim ama aldatti diyip gecemem yikilirim. O yuzden esinize bu durumdan bahsetmeyin. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakki yok. Zaten basli basina buyuk bir probleminiz var, ben hayatimi boyle devam ettirmeyecegim diyin ve artik bosanin lutfen. Cunku simdi olmazsa baska bir gun size karsilik veren bir adamla hem duygusal hem fiziksel sekilde esinizi aldatabilirsiniz. Yol yakinken bosanin hayatiniza bakin.