- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
bir de işin o boyutu var tabi...onu fazla konuşamadık...annesinin onun iyiliğini düşünmesi çok güzel tabi ama biraz ağır gitmiş galiba...sabah 38 beden pantolonu çok zor olmuş, giyerken annem görmesin diye çok uğraştım falan gibi şeyler söyledi...gerçi ben annesini tanımıyorum, belki çok iyi niyetli bir bayandır ama demek ki bayanların kafasında bekar ve evli kadın olmak üzere iki imaj varve evlilik biraz olumsuza giriyor..peki bayanlar neden evlenin evlenin diye ısrar ediyor...size abartısız birşey söyleyim, ben evlenmeden önce bana "evlensene, bak şu asker seni beğenmiş, gel seni şunla tanıştırayım diyen biri, ben evlendikten sonra "sen niye evlendin ya, daha da gençtin dedi
bugün arkadaşlarla otururken bir arkadaşım kilo aldığını ve annesinin onu bu yüzden eleştirdiğini falan söyledi..arkadaşımı çok seviyorum, çok iyi bir insan..ama konuşurken ağzından öyle bir laf çıktı ki, ben dumur oldum...kötü bir niyeti yoktu sadece kendinden bahsediyordu..annesi buna demiş ki işte "çok kilo aldın, lambur lumbur oldun falan filan" bu arada arkadaşım benden büyük ve bekar....demiş ki "evli kadınlara döndün"...yani ben evliyim şimdi, biz nasıl oluyoruz ki..evet evle ilgilen, işle ilgilen bazen kendime bakamadığım doğru ama evliler hep şişman ve çirkin mi oluyor...biz evlenince güzel olamıyor muyuz? bir defasında da başka bir arkadaşım yine benden büyük ama bekar birini övüyordu, çok zeki çok güzel falan diye ama ben o kıza on basarım...dedim ki aşkolsun beni hiç böyle övmedin, şakaydı tabi ama onun da yanıtı "ama sen evlisin"oldu..bu ne ya şimdi? kadın evlenince kadın olmuyor mu, güzel olmuyor mu? valla bir anda çöktüm yahu...biraz desteğe ihtiyacım var...
34 yaşında 10 yıllık evli 2 dene bebesi olan, zabahtan ağşama çalışan, evlendiği kiloyla aynı olan, dipçik gibi, fişşek gibi bir hatunum.:lepi:
Tamamen hayata pozitif bakmayla alakalı olduğunu düşünüyorum bu fişşeklik durumunun. Beni evde pijamayla, eşofmanla göremezsiniz hayatta. Eve gittiğimde kıyafetimi değiştirir, o kıyafetime uygun küpe, kolye vs ne varsa takarım. Daha hafif bir koku sıkarım. Saçlarımı hiçbir zaman salkım saçak göremezsiniz.Kocam arada görüyor, benden erken kalkınca, köftesüprizzzzz, kendimi salmadım ayol, salmam.kaydirigubbakcemile5
bugün arkadaşlarla otururken bir arkadaşım kilo aldığını ve annesinin onu bu yüzden eleştirdiğini falan söyledi..arkadaşımı çok seviyorum, çok iyi bir insan..ama konuşurken ağzından öyle bir laf çıktı ki, ben dumur oldum...kötü bir niyeti yoktu sadece kendinden bahsediyordu..annesi buna demiş ki işte "çok kilo aldın, lambur lumbur oldun falan filan" bu arada arkadaşım benden büyük ve bekar....demiş ki "evli kadınlara döndün"...yani ben evliyim şimdi, biz nasıl oluyoruz ki..evet evle ilgilen, işle ilgilen bazen kendime bakamadığım doğru ama evliler hep şişman ve çirkin mi oluyor...biz evlenince güzel olamıyor muyuz? bir defasında da başka bir arkadaşım yine benden büyük ama bekar birini övüyordu, çok zeki çok güzel falan diye ama ben o kıza on basarım...dedim ki aşkolsun beni hiç böyle övmedin, şakaydı tabi ama onun da yanıtı "ama sen evlisin"oldu..bu ne ya şimdi? kadın evlenince kadın olmuyor mu, güzel olmuyor mu? valla bir anda çöktüm yahu...biraz desteğe ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?