- 17 Kasım 2021
- 7
- 4
- 1
- Konu Sahibi Hassaskalp1
-
eşinizle konuşurken de annenizin konusu geçiyor mu?
anne şöyle yapar, bunu der , bunu demişti bunu annemle aldık, buraya da annemle gttik, annem diyor ki, anneme sorayım ...... vs, gibi konuşmalar
eşinizle konuşurken de annenizin konusu geçiyor mu?
anne şöyle yapar, bunu der , bunu demişti bunu annemle aldık, buraya da annemle gttik, annem diyor ki, anneme sorayım ...... vs, gibi konuşmalarınız oluyor mu ?
yani aslında eşiniz annenizle konuşmanızdan ziyade , onun eteğinden ayrılamamış olmanıza kızıyor.Sanırım bazen yapiyorum bunu. Bende hata var bunun farkındayım ama aşmaya çalışıyorum işte.
Eşini o kadar bunaltmış ki yazık adama yaaa , bir de 3 e indirdim diyorGünde 3e mi indirdiniz?
Kactan indirdiniz?
Nasil ya?
Teşekkür ederim çok. Ben de bunun farkındaydım ama başkalarından duymak insanı daha da kendine getiriyor.yani aslında eşiniz annenizle konuşmanızdan ziyade , onun eteğinden ayrılamamış olmanıza kızıyor.
bunu genelde erkeklerde görüyoruz , ama sizde tersi olmuş. eşinizin bu konuda sizin daha bağımsız ve annesinden ayrı bir birey olmanıza çalışmasına hak verebiliriz.
ama bu annemle daha az konuşayım o zaman demekle olmaz
Ailenizle konuşmanızda eşinizi rahatsız eden ne olabilir ki istediğiniz kadar konuşursunuz değişik bi tepki bana göreHerkese Merhabalar,
Yeni üye oldum. Çok bunaldığım ve kimseye derdimi anlatmadığım için buraya yazmak istedim. Ben yaklaşık 1 yıldır evliyim. Görevim nedeniyle ailemden çok uzak bir yere atandım ve 1.5 yıl sonra zaten evlendim. Ama atanmadan evvel hiç ailemden ayrilmamistim ve çok zor zamanlar geçirdim. O yüzden ailemi pek sık sık arardım. Evlendikten sonra da bu alışkanlığım devam etti. Ama eşim bu durumu çok ters karşılıyordu. Artık evlisin ve ailen benim vs gibi söylemler.... Arama sıklığını günde 2 hadi bilemedin 3 sefere indirmeme rağmen ne zaman ailem arasa ya da ne zaman ben aramak istersen ağzını bozuyor. Ya da tepki gösteriyor. Bunun için kaç defa kavga ettik ve ben çok yıprandım. Aileme de bir şey caktirmamaya çalışıyorum ama sanki iki koldan cekiliyormuş gibi hissetmeye başladım. Orta bir yol bulamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım . Sakin sakin konuşmaya çalışıyorum bağırıp çağırıyor. Hoşlanmıyorum bu kadar aramandan diyor. Başka da bir açıklama yapmıyor . Siz günde ne kadar konusuyorsunuz ? Onu da merak ettim. Sevgiler herkese.
eşinizle konuşun, neler yapabileceğinizi araştırın, gerekirse destek alın. bu durumu aşacağınıza eminimTeşekkür ederim çok. Ben de bunun farkındaydım ama başkalarından duymak insanı daha da kendine getiriyor.
Günde ne kadar mıHerkese Merhabalar,
Yeni üye oldum. Çok bunaldığım ve kimseye derdimi anlatmadığım için buraya yazmak istedim. Ben yaklaşık 1 yıldır evliyim. Görevim nedeniyle ailemden çok uzak bir yere atandım ve 1.5 yıl sonra zaten evlendim. Ama atanmadan evvel hiç ailemden ayrilmamistim ve çok zor zamanlar geçirdim. O yüzden ailemi pek sık sık arardım. Evlendikten sonra da bu alışkanlığım devam etti. Ama eşim bu durumu çok ters karşılıyordu. Artık evlisin ve ailen benim vs gibi söylemler.... Arama sıklığını günde 2 hadi bilemedin 3 sefere indirmeme rağmen ne zaman ailem arasa ya da ne zaman ben aramak istersen ağzını bozuyor. Ya da tepki gösteriyor. Bunun için kaç defa kavga ettik ve ben çok yıprandım. Aileme de bir şey caktirmamaya çalışıyorum ama sanki iki koldan cekiliyormuş gibi hissetmeye başladım. Orta bir yol bulamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım . Sakin sakin konuşmaya çalışıyorum bağırıp çağırıyor. Hoşlanmıyorum bu kadar aramandan diyor. Başka da bir açıklama yapmıyor . Siz günde ne kadar konusuyorsunuz ? Onu da merak ettim. Sevgiler herkese.
Eşiniz sadece aramanıza değil, annenize bağımlı olduğunuz çoğu davranisa takılmış,adamın Sabrinin sonuna gelmiş bence.Sanırım anneme bağımlıyım
Evli olunsun olunmasın bu kadarı sağlıklı değil benceHerkese Merhabalar,
Niye?Konuşmalarımız çok sürmez . 15 dk en fazla Ama zaten daha çok 2 kez konuşurum sabah ve akşam olmak üzere. Sanırım anneme bağımlıyım biraz da bunu azalttım. O diyor ki bir kere ara . Ben de annem belki üzülür ya da alınır diye korkuyorum.
Bunu genelde erkekte hormuyoruz aslinda sadece burada genelde erkekler hakkinda yaziliyor. Benim cevremde boyle aile bagimlisi erkekten cok kadin var meselayani aslında eşiniz annenizle konuşmanızdan ziyade , onun eteğinden ayrılamamış olmanıza kızıyor.
bunu genelde erkeklerde görüyoruz , ama sizde tersi olmuş. eşinizin bu konuda sizin daha bağımsız ve annesinden ayrı bir birey olmanıza çalışmasına hak verebiliriz.
ama bu annemle daha az konuşayım o zaman demekle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?