• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadınla birlikte olmuş erkek ?

Çevremde öyle biri vardı. Aynı işyerinde çalıştığım biri... Yurtdışından evli çocuklu bayan geliyordu burda keza kaç defa... Her gece alkol sigara cinsellik...

Sonra biriyle tanıştı çok hızlı evlendi.smdi yapmıyor degisti belki olabilir

Kızın haberi yok bu durumdan tabi ki.. birde kızın babası çok zengindi sanırım o yüzden bunlardan vazgeçti

Bazi erkekler boyle iliskiler yasamasada yasamis gibi gosterebiliyorlar. Anlatimlarin da bolca yalan atanlar vardir. Bunu marifet saniyorlar. Ayy ben neler yasadim. Ne iliskiler Elimi sallasam ellisi falan diyenler. Asil mesele bunlari anlatmayip gercek de yasayanlar. Asil onlardan korkun bana sanki bu anlatim da yalan geldi gibi ..yalan soyluyor olmasi da affedilir degil tabiki ..cifter ucu b..degnek yani..

Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?

hakikaten çok merak ettim
size neden anlattı bunları?
ya da kim, neden anlattı?

Son düzenleme:
Birilerindenmi duymus konu sahibi ben kendisi anlatmis zannetim..ama yinede hakikaten anlayamadim:)

yorumumu eksik yazmışım
"ya kim, neden anlattı" değil, "ya da kim, neden anlattı?" olacaktı

"duysanız" demiş ya konu sahibi, o yüzden birinden duymuş da olabileceğini düşündüm

Değişir.. değiştide.
Eşim evli biriyle olmadı ama 20 yaşındayken kendinden büyük çok kişiyle olduğunu biliyorum. Pişmanlığını şurdan anlıyorum o konularda bşe sorduğumda hatırlamak bile istemiyor çok tövbe etti cahildim Allah affetsin diyor ve namazlarında kaç defa ağlayarak tövbe ettiğine şahit oldm..

her erkek bir değildir ama.. hemen güvenme. Evli nişanlı biriyle birlikte olmak hata deil karakterle alakalı. Ben olsam asla kabul etmezdim. Belki senle evli olduğndada başkalarıyla konuşur bunu bilemeyiz..

Herkesin midesi farklı benim midem almazdı seninkide almasın bence .. NAMUSLU birini bul

Bu erkeklerde hep aynı .önceden günü birlik takılırdım ama sen çıktın karşıma gibi laf salatası yapmakta üstlerine yok . Biz kadınlarda sazan gibi demek ki “beni seviyor “ diye kendimizi kandırırız .
Sonuç.=terkedildim Kızlar neden ? ( böyle sürer )

Kesinlikle değişmez.dayimdan biliyorum değişmedi.hastalananip yatağa düşene kadar karısını aldatıp durdu.

Güven olmayınca yürümez bu ilişki, böyle bir adama da güvenilmez diye düşünüyorum ama bilemiyorum belkide yaşadıklarından çok pişman, yeni bir yaşam sayfa için değişmiş tövbe etmiş biridir orasını Allah bilir yinede riskli bir ilişki.

Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
Değişmek için beni mi buldun romeo derim.

Erkekler kadinlar gibi degil bu konuda...
Hos artik cogu kadin bile karşi tarafin evli nisanli sevgili durumlari pek dert etmiyor da...yinede cogu kadinin ilk prensibi karşı tarafın bekar olmasi...erkekler ise yapacaği skora bakıyor :)
Ha tabi prensibli erkekler de var...hatta omrü bu tur iliskilerle gecen artik sakınan erkek de biliyorum ustelik kendi evli degil...
Ha bu onun bana soylediğidi tabi ne kadar uyguluyor bilemem...ama benim dusuncem 1 sakinir 2 sakınır 3. de işe koyulur :)...bence

Adamın kişiliği bu.
Ben değiştim deyince değişilmiyor canım.
Sana o adamın psikolojisini söyleyeyim mi ?

Yasak elma durumu bu. Evli / nişanlı/ sevgilisi olan bir kadını ayartıp kandırmak bir haz veriyor kendisine ödül kazanmış gibi. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Çocukluk arkadaşımdı sonra malum sosyal medyadan bulduk birbirimizi .
Bir süre sonra öğrendim ki evli daha iyi ya senden bir beklentisi yok diyor sadece cinsel birliktelik istiyor ne yemeğe çıkarmak zorundasın ne bişey... En sevdiğim de (20-25 yaşlarındaydız o dönem) 30 -35 yaşında kadınlar diyor evli bekar sadece beni cinsellik için istiyorlar ilişki romantizm diye ölmüyorlar diyordu.
Bunu duyduktan sonra zaten hımmm dedim senin ciddi problemlerin var. Bir daha da görüşmedim ortak arkadaşlarla buluşma olmadıkça.

Ama böyle bir gerçek var.
Seninle evlenince de seni bekar bir kadınla aldatacak ve diyecek ki evli erkekler daha kıymete biniyor işte benim suçum yok beni baştan çıkardılar sende evde dırdır yapıp canımı sıkıyordun şeytana uydum bende....

Bence direk uzaklaş kendisinden...

Bu arada o arkadaşıma ne mi oldu aşık oldu çok düzgün bir kıza... 2 sene birliktelerdi adam oldu sandım ama işte kız hala güvenememiş ki çocuk evliliğe lafı getirdiğinde ben ikimizde bir gelecek görmüyorum evlilik çok farklı bir boyut ve seninle ben çok farklıyız yürütemeyiz deyip ayrıldı.

Yani huy değişmiyor canımcım arkana bakmadan uzaklaş.

Asla kabul etmem. Huylu huyundan vazgecmez. Sizinleyken yapmayacaginin garantisi varmi :)) Huy bu kardesim "Can Çıkar Huy Çıkmazmış"

Cinsel birliktelik tek başına bir sorun benim için. Kendinden çok çok büyük biri ikinci sorun. Ahlak dışı ilişki modelleri, konuşmaya gerek duyulmayacak kadar büyüüük bir sorun. Direk kırmızı kart yani beyfendi.

Back
X