• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadınla birlikte olmuş erkek ?

Valla hanı bir kere olmus hatasını anlamıs tarzı bırsey olsa ben yıne de kabul etmem ki bu birkac kez yazmıssınız donun arkanızı kosarak kacın

Kendinizi kandırmayın, öyle bir geçmişi varsa kolay kolay düzelmez ki böyle uçuk yaşantılar sıradan insanlara göre değildir..

bir tanidigimin başina geldi evlendi bunu bilerek..evlendikten sonra baska adamin karisina asilmis kavga cikti adam gorursem yaşatmam demiş gelemiyorlar korkudan

Birini tanısanız çok sevseniz o kadar düzgün tanıtsa ki size kendini sonra geçmişinde bir kaç kez evli/nişanlı/ilişkisi olan / eşinden ayrı bu tarz kişilerle birlikte olduğunu kendinde yaşça çokça büyük kişilerle cinsel birliktelik yaşamış , iönceki ilişkilerinde sadakatsiz olduğunu duysanız savunması ise ben artık değiştim olsa onu kabul eder misiniz ?
Etmemek lazım

Geçmiş de ki evli bayanlarla yaptığı münasebetleri anlatan erkek
Bir de evlilik gibi bir niyetim yok diyen erkek
En dürüstü onlar zaten değil mi?
Neden çeker böyleleri,ciddiyetsizlikleri nasıl kabul görür hiçbir zaman anlam veremediğim erkek modeli...

Back
X