Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Benim annemde 1 kez aldatılmış bir kadın ama babam asla birdaha böyle bir şey yapmadı hala o kadar pişman ki 💜 siz üzmeyin kendinizi kimse yaşadıklarınızı bilemez bazen hiçbir şey yapmamak en iyi plandır
Aynen öyle bazen burda yazilanlar o kisilerin basina geldiginde bosanin sunu yapin diyenler eminimki hic birsey yapamaz hale geliyorlar büyük konusuyorlar cünkü bazi kisiler göründügü ggibi yazdiklarida bir olmuyor

İnsan aldatılabilir. Ama aldatılan gerek ekonomik zorunluluktan, gerek duygusal zaaflardan ötürü ayrılmayıp devam edecekse tek tavsiyem; sizin boşanma sebebi olarak görmediğiniz, bir olayı etrafa ve ailenize duyurmamanız olur. Çünkü pratikte bu size hiçbir yarar sağlamaz. Erkekte kendini rezil olmuş gibi görmez, zira erkeğin aldatmasının elinin kiri olarak görüldüğü toplumumuzda, sen o yaygarayı koparıp, ayrılmıyorsan, adama tek verdiğin mesaj sen bana göre rezil birşeyde yapsan senden ayrılmam oluyor, üstelik bu durum etraftanda bilinince, herkes sizin hayatınızı didikliyor, bir sürü dedikoduya malzeme oluyorsunuz, hatta hayatınız fütursuzca örnek konu olarak dillendiriliyor, ilerde mutlaka çocukların hayatını da olumsuz etkiliyor, o yüzden bunu yaşayan kadın, öncelikle ne yapacağına karar verecek, ayrılmayı gözü almıyorsa bu olay eşi ile halledecek, etrafı karıştırmayacak bana göre.

Son düzenleme:
Genelde erkekler uçkur derdıne dusup aldattıklarında yakalanma durumunda af dıleyıp pısman oluyorlar lafta ama sakın ınanmayın tadını aldı baskasıyla olmanın devamı gelır
Dıgerı duygusal bag varsa zaten boşanmakta zorluk cıkarmıyorlar

Aldatılmadım. Öyle birşey olursa Duygusal olanı daha çok yaralar. Affetmem çok zor. Halen ali kırca ve deniz baykal ı bile unutmadım. Eşlerini anlamakta zorlanıyorum. İmkanı olançocukları olan maddi açıdan kendini garantiye almalı.

Aldatılıp aldatılmadığımı bilmiyorum. Şüphelerim hiç olmadı. Ama aldatılmış olabilirim.
Kuruntu yapıp hayatı kendime zindan etmedim hiç.
Aldatıldığımı öğrendiğim an boşarım.
Aldatmanın duygusalı fizikseli yoktur. Aldatma her iki şekilde de aldatmadır bana göre.
Haa muhatabım kim mi? Tabi ki Kocam.

Ben kocamla evliyim diğer kadınla değil.

Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla

Aldatılıp boşanamamış olmak sizin sorununuz.
Kusura bakmayın ama herkes dünden razı olmaz aldatılmaya.
Kendinize göre sebepleriniz olabilir ama yapmadığınız şeyleri başkalarıda yapamaz diye genelleme yapmayın.

Ben yapamadım diyin.

Ben boşanırım. Hiç uğraşamam beni aldatmış insanla. Benim yapım gereği, çok üzüldüğüm konıları, eylemleri unutmuyorum, kinim öfkem geçmiyor. Beni mutsuz eden kimsenin yanında durmadım şimdiye kadar. Benden değerli değiller diye düşündüm hep. Zaten maddi gücüm fazlasıyla var, işe güce arar verir, kafama göre yaşar, ülke ülke gezerim boşanırsam.

yaşamadım ama böyle bişeyden şüphelensem ispat ararım delil ararım hem kendim emin olmak adına hem de donuna kadar almak adına. Maddi manevi tazminatımı alırım kapının önüne koyarım ondan sonra kiminle fingirdiyorsa fingirdesin. Sen iyi bi eş olduktan sonra elbet kıymetini bilen başka biri çıkar karşına. Onunla mı doğdum onsuz öleyim. Kaybeden kendi olur. Asla münakaşaya girmem tek kelime etmeden hallederim işimi

Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden 😘
Başkasının aldatılma hikayesi size nasıl fayda sağliycak sen bi de hele? :63:

Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden 😘
Bir arkadaşına söyle fiziksel ya da duygusal aldatma aldatmadır ver aldatma sonrası muhatabınız iki taraf da değildir olsa ne olacak biraz gururu kalsın boşasın

duygusal aldatma nasıl oluyi
aşklı meşkli duygusal konuşmalar yapılıp işi pişirmeden mi oluyi o işler :KK69:

Millet şov yapıyor hep ya .

Neden aldatıldığını öğrenince boşanabilecek kadar güçlü kadınların varlığına inanamıyorsunuz?

Kesinlikle katiliyorum çoğunluğu boş hava hiçte aslı yok

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ama bu şekilde düşünerek kendinizi kandırdığınızı söylemek zorunda hissetim. Sizin yapamamanız, başkalarının yapamayacağı anlamına gelmiyor çünkü.

Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyum

Madem dayanağınız özgüveniniz ve karakterinizdi neden boşanamadınız? Özgüveninizi yitirip, karakterinizi mi değiştirdiniz? Bunlar değil de çocuklar ve maddi sebepler söz konusu olduysa CiRiLLA CiRiLLA haklı demektir. Ayrıca bu üyenin mesleğinin ne olduğunun ne önemi var. Bu saydığınız bölümlerden mezunsa ne oluyor, anlayamadım pek. Ekonomik özgürlüğü var, çocuk sahibi olurken olasılıkları düşünüyor, buna göre konuşuyor. Yeterli değil mi?

Burada merak ettiğiniz şey tam olarak nedir ?
Aldatılmış gururu kırılmış bir kadın gelip sohbet havasında anlatır mı. ?

Neden evliler için sordunuz aldatılmak her şekilde acı verici olmami. Bildiğim kadarıyla aldatilmadim gizli gizli yaptılar ben duymadıysam ona birşey diyemeyeceğim. Tabi başkasına aşık olması daha üzücü olur diye dusunuyorum

Nasıl yani duygusal aldatmayla, fiziksel aldatma neden farklı sizin için? O zaman size göre birileriyle yazışması aldatma dahi sayılmaz. Ben buna anlam veremiyorum ya. Duygusal yada fiziksel kocanız başka birine ilgi duymuş. Yazışıp buluşmasada, aşık olup yatmasada, para karşılığı sadece cinsellik yaşada aynı şey.

Neden aldatıldığını öğrenince boşanabilecek kadar güçlü kadınların varlığına inanamıyorsunuz?

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ama bu şekilde düşünerek kendinizi kandırdığınızı söylemek zorunda hissetim. Sizin yapamamanız, başkalarının yapamayacağı anlamına gelmiyor çünkü.

Madem dayanağınız özgüveniniz ve karakterinizdi neden boşanamadınız? Özgüveninizi yitirip, karakterinizi mi değiştirdiniz? Bunlar değil de çocuklar ve maddi sebepler söz konusu olduysa CiRiLLA CiRiLLA haklı demektir. Ayrıca bu üyenin mesleğinin ne olduğunun ne önemi var. Bu saydığınız bölümlerden mezunsa ne oluyor, anlayamadım pek. Ekonomik özgürlüğü var, çocuk sahibi olurken olasılıkları düşünüyor, buna göre konuşuyor. Yeterli değil mi?
Çünkü bazıları sallıyor net. Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Boşanmak gerekli durumlarda elbette şart ama ota b..ka boşanacak kadar da özgüvenli değil kadınlarımız bu memlekette. Kimse kimseyi kandırmasın. Dikkat ederseniz çoğu kişi buraya konu açtığında ve boşanmak istiyorum ama pişman olur muyum uktesini hep taşıyor icide. Hep bir ama ama ama ama. Ha bu arada lafım lastik gibi ordan oraya çekilmesin tamam mı. BOSANAN ARKADAŞLARA SAYGIM SONSUZ 🙏

En sonda koydugun öpücük emojisine anlam veremedim :işsiz:Yani fiziksel oluncamı daha kötü oluyor
ne farkı var şimdi sen bizden ne duymak istiyosun onu de

Çünkü bazıları sallıyor net. Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Boşanmak gerekli durumlarda elbette şart ama ota b..ka boşanacak kadar da özgüvenli değil kadınlarımız bu memlekette. Kimse kimseyi kandırmasın. Dikkat ederseniz çoğu kişi buraya konu açtığında ve boşanmak istiyorum ama pişman olur muyum uktesini hep taşıyor icide. Hep bir ama ama ama ama. Ha bu arada lafım lastik gibi ordan oraya çekilmesin tamam mı. BOSANAN ARKADAŞLARA SAYGIM SONSUZ 🙏

Bu konu aldatılma konusu. O yüzden herkes yorumunu aldatılma ihtimaline göre yapıyor. Aldatılma sizin için ottan bir sebepse bilemem. Benim için değil. Bu yorumlarınızı daha basit sebeplerden boşanacağını söyleyenlere yazsaydınız bir derece anlardım.

Yanlış anlaşılmasın, aldatılınca boşanmak istemeyene de saygı duyarım. Ama kendi yapamadığımız/yapmadığımız bir şeyi başkalarının da yapamayacağını iddia etmek komik olur. Bunu anlatmak istemiştim.

Back
X