Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Sahsen aldatilmadim. Veya yakalamadim kim bilir. Bildiğim kadarıyla hiç aldatilmadim diyelim. Sahsen aldatılmadan sonra ilişkiyi devam ettirebilecegimi zannetmiyorum. Herseyin başlangıcı iç huzur. Bence aldatma sürecinden cok ondan sonraki süre zor. Güvenim gitmiş olsa, iç huzurum da gider,devamli sorgularım "nereye gitti, gerçekten iş de" felan. Veya başka bir kadına dokunmuş, gelip size dokunmaya çalışsa aklınıza gelmez mi? Bende gelir, kafaya takarım. Ne güvenebilirim, ne dokunabilirim. Ben asıl onu istemem. Aldatma ile adam tamamen gözümden düşer. Sahsen eşimle olan ilişkimi bitiririm (buna maddi manevi gücüm var), ama cocuklarla olan ilişkisini zedelememeye çalışırım.

Aldatılıp boşanamamış olmak sizin sorununuz.
Kusura bakmayın ama herkes dünden razı olmaz aldatılmaya.
Kendinize göre sebepleriniz olabilir ama yapmadığınız şeyleri başkalarıda yapamaz diye genelleme yapmayın.

Ben yapamadım diyin.
Kimse yapamaz demedim çoğu yapamaz dedim iyi okuyun dünden razı aldatılmaya anlamini nasıl cikardiniz anlamadim

Boşarim vs derken bir dayanaginiz var miydi???? Boş boş asan kesen elbette yutmak zorunda kalir.
Ben boşarim eşime maddi olarak bağli degilim, bosansam ortada filan kalmam, colugum cocugum da yok, beni yutmak zorunda birakacak duruma sokmadim kendimi mesela kendimi. 🙄

Cocuk düşünseydik işin olasi ayrilma kismini da göz onunde bulundururdum.
Neyzen tebliğin dediği gibi kendini bir b.k saniyorsun ama 1 değil 2 b.ksun CiRiLLA CiRiLLA

Kendinize göre sebepleriniz olabilir ama yapmadığınız şeyleri başkalarıda yapamaz diye genelleme yapmayın.

Ben yapamadım diyin.
Ben yapamadım diye belirtmistim zaten bazi kadinlarin egosu mide bulandirici kendini guclu gosterme cabasi icindesiniz sadece şuan ve çok komik duruyor

Ben yapamadım diyin.
Ben yapamadım diye belirtmistim zaten bazi kadinlarin egosu mide bulandirici kendini guclu gosterme cabasi icindesiniz sadece şuan ve çok komik duruyor

Aldatılıp affetmek bir tercihtir de, olayı fiziksel yada duygusal diye ayırmaya kendimizi kandırmaya gerek var mı?

Kaç tane erkek, eşinin başka adamlarla birlikte olduğunu bilip de evliliğine devam eder? Fiziksel aldatmayı normal görmek erkekleri kadınlardan farklı bir yere koymaktır.

Birde burada aldatıldım diyen üyeye ayrıntı soruyorsunuz, komik misiniz acaba?

Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyum

Dayanaginiz yeterli degilmis. Sadece ozguvene dayanarak boşanilmiyor onun da içi boşsa özellikle.
Siz hangi meslek gruplarinin bosanabilecegini saniyorsunuz bilmiyorum ama ben suan calismiyorum 😊 ANCAK kendime ait evim ve ve belli maddi guvencem var ve en onemlisi arkamda guclu ailem var. Herkes sizin gibi degil ve bu neden zorunuza gidiyor acaba?👍

aldatilmanin duygusali ya da fizikseli olmaz, adatma adatmadir. "of hatun tas mis keske benim olsa" diye dusunmek te aldatmadir.

aldatmanin derecesi kademesi olmaz, her turlusu yanlistir ayip ve affedilmezdir.

hic aldatildim mi? fark etmedim aldatildiysam da...

fiziksel yada duygusal ikiside aynı şey bence. her iki durumdada benim yerime başkasını koyduysa gerisi boş
aldatıldım ve ayrılıyorum şuan eşimin savunmasıda sadece mesajlaştık konuştuk bişi yapmadım dedi ama o bile yeterli bence.
muhatap tabiki eşimdi sonuçta bana sadakat sözünü eşim verdi başkası değil

Bu konu aldatılma konusu. O yüzden herkes yorumunu aldatılma ihtimaline göre yapıyor. Aldatılma sizin için ottan bir sebepse bilemem. Benim için değil. Bu yorumlarınızı daha basit sebeplerden boşanacağını söyleyenlere yazsaydınız bir derece anlardım.

Yanlış anlaşılmasın, aldatılınca boşanmak istemeyene de saygı duyarım. Ama kendi yapamadığımız/yapmadığımız bir şeyi başkalarının da yapamayacağını iddia etmek komik olur. Bunu anlatmak istemiştim.
Bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum sonuçta aldatılmış bir bayan olabilirsiniz acınız vardır. Dediklerim yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayın

Aldatmis adamla evli kalabiliyorken saglam olan mide başka kadinlarin boşanabilmesine bulaniyor. Cekememezligin zirvesi...
Boşananlari çok kıskanıyorum itiraf ediyorum 😉

Dayanaginiz yeterli degilmis. Sadece ozguvene dayanarak boşanilmiyor onun da içi boşsa özellikle.
Siz hangi meslek gruplarinin bosanabilecegini saniyorsunuz bilmiyorum ama ben suan calismiyorum 😊 ANCAK kendime ait evim ve ve belli maddi guvencem var ve en onemlisi arkamda guclu ailem var. Herkes sizin gibi degil ve bu neden zorunuza gidiyor acaba?👍
Maddi güvencesi olmayan ve gidecek yeri olmayan kadınları daha ne kadar ezebilirim dusuncesi ile hani o yazıyı koyu koyu yazmışsınız ya Allah askina caps lock u da açık bırakarak yazın da tam olsun . Öyle daha kolay sokarsın milletin gözüne maddi güvenceni

Siz de bir kadının günahına girmistiniz dimi..? Evli hocanizla sözüm ona aşk yaşayınca..
Konunun amacı ne???

Aldatmak bence karakter defosudur.
Eşim beni aldattı hemde defalarca elimde ispatlarım olmasına rağmen her zaman inkar etti.
Bunu kabul edecek çok nadir insanlar vardır.
Çok sabrettim konularımda da görürsünüz.
Sonunda davamı açtım , keyfime bakıyorum.

Elimi Bırakan ,EL'dir Nokta.!

Maddi güvencesi olmayan ve gidecek yeri olmayan kadınları daha ne kadar ezebilirim dusuncesi ile hani o yazıyı koyu koyu yazmışsınız ya Allah askina caps lock u da açık bırakarak yazın da tam olsun . Öyle daha kolay sokarsın milletin gözüne maddi güvenceni

Neye guvendigimi sordu ben de cevapladim goze filan sokmuyorum, benim dayanagimi sorgulayannkendisi.
Yalaan soyluyorlar diye kendinizi de parcalasaniz herkes sizin durumunuzda degil?
İnanmamak rahaylatiyorsa siz bilirsiniz herkes kendi hayatini yasar

Neye guvendigimi sordu ben de cevapladim goze filan sokmuyorum, benim dayanagimi sorgulayannkendisi.
Yalaan soyluyorlar diye kendinizi de parcalasaniz herkes sizin durumunuzda degil?
İnanmamak rahaylatiyorsa siz bilirsiniz herkes kendi hayatini yasar
O zaman niye koyu yazıyorsunuz o kısmı 🙂 en azından milleti eziklememenin verdiği bir vicdan rahatlığı var bende

Back
X