- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
Hak hukuk olsaydı emine bulut bugün yaşıyor olurdu canımya bu hak hukuk neden var ben anlamadim ? bugun kabul gunum mü acaba hep böyle şeylerle karşılaşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hak hukuk olsaydı emine bulut bugün yaşıyor olurdu canımya bu hak hukuk neden var ben anlamadim ? bugun kabul gunum mü acaba hep böyle şeylerle karşılaşıyorum.
Hallem sen farazi konular açıp açıp üstünden konuşmaktan yorulmadın mı kuşum :)
Atarlı giderli tipler dolacak simdi burayaya anlamıyorum ki benim hayatımda mı var sadece bunlar aslında çok normal şeyler söylüyorum ama her konumda olay oluyor
Ya hayır bak bunu sen yaşamıyorsun sonuçta arkadaşın için açmışsın ama genelde farazi oluyor ne bileyim garip geliyor konuların bana. Şimdi büyük konuşmuşsun belki duygusal olarak da aldatılsan ne eşine ne o kadına bir şey yapacaksın ya da cinsel bir ilişki yüzünden aldatılma yaşarsan hemen boşanacaksın affetmeyeceksin. Yani bilmeden öyle yaparım böyle yaparım dememek lazım ki konu da hassas aldatılan kadınların yarısı atlatmışsa yarısı atlatmamıştır ben bu konuyu yaşamadıkça açmazdım meselaya anlamıyorum ki benim hayatımda mı var sadece bunlar aslında çok normal şeyler söylüyorum ama her konumda olay oluyor
Ama bu sevgililik hayatımda da böyleydi. Birde en azından burada ki kadınlar gibi millet a demeden boşanın demiyorum ki neden bilmiyorum ama benim gibi düşünen çok az kadın var. Birde bu konuyu yazma sebebim biraz farklı bir şeyYa hayır bak bunu sen yaşamıyorsun sonuçta arkadaşın için açmışsın ama genelde farazi oluyor ne bileyim garip geliyor konuların bana. Şimdi büyük konuşmuşsun belki duygusal olarak da aldatılsan ne eşine ne o kadına bir şey yapacaksın ya da cinsel bir ilişki yüzünden aldatılma yaşarsan hemen boşanacaksın affetmeyeceksin. Yani bilmeden öyle yaparım böyle yaparım dememek lazım ki konu da hassas aldatılan kadınların yarısı atlatmışsa yarısı atlatmamıştır ben bu konuyu yaşamadıkça açmazdım mesela
Ya aldatıldiysan,,.,?Genel anket seklinde soru degil de tam olarak derdini anlasaydın konun tasinmazdi. O yuzden bu da tasinabillir.
Konuya gelince evli degilim ama hic aldatilmadim. Aldatilsam da yapacağım sey belli : kapiyi gostermek... Ve aldatmanın fizikseli, duygusali olmaz. Aldatma aldatmadir.
Eşinizi rezil ettiniz mi sülaleye mesela?EVEt aldatildim duygusal olarak ve cok kötü birdey allah kimsenin basina vermesin muhattabim esim oldu ve o karsidaki kizida rezil ettim allah sorsun hakkimi ve evet böyle bi konu acmaniz sacma olmus yarama tuz bastiniz simdi kimse fiziksel duygusal olsun aldatilmayi haketmiyor hic bi kadin eger varsa arkadasinizin konusu derdini acar insanlarda yorumunu o sekilde yapar
Şu güzel yurdumun kadınlarını bir anlasam; kimi der cinsel yakınlaşma olmamış, affedilebilir, kimi der duygusallık yok, sadece fiziksel birşey yaşamış affedilir, şunu bir kabullenseler, adam fiziksel de aldatsa duygusalda aldatsa seni gözden çıkarmış, gözünü dışarıya açmış, şimdi duygusal aldatır, iş ilerleyince fiziksele döner, sırf cinsellik için aldatır, aldattığı kadınlardan biriyle aralarında duygusal ilişki başlar. Sen ilişkinin bir boyutunda yakaladığın için olay öbür tarafa evrilecek zaman bulamıyor sadece. İki durumda da sonuç aynı aslında. Adam senden gitmiş, geçmiş olsun, aldatıp yakalanınca karısının peşinde koşan adamların %80 i de maddi çıkarları, aile düzeni ve rahatları ya da toplum baskısı yememek için koşar, aşkından değil. Affetmekte bir seçenek ama bunun yolu bak millette affetmiş diyerek kendini avutmaktan geçmez, kendi içinde hazmetmek gerekir.
evet onu da rezil ettimEşinizi rezil ettiniz mi sülaleye mesela?
Tabi ki bir bedeli olur ama duygusal aldatma 10 ise benim için fiziki aldatma 1 falan
Ama unutmuyorsunuz işte değil mi?evet onu da rezil ettim
Fiziksel aldatmayı bir de sen denesene.ya anlamıyorum ki benim hayatımda mı var sadece bunlar aslında çok normal şeyler söylüyorum ama her konumda olay oluyor
Kesinlikle katiliyorum çoğunluğu boş hava hiçte aslı yokSizin için üzüldüm. Ama size birşey diyeyim mi burdaki kadınların lafina bakmamak lazım burda boşarım diye şov yapanlar gerçek hayatta kocalarının ayaklarını da yıkıyor olabilir bilemeyiz. Çünkü isimler fake e kimseye de gps takamadigimiza göre![]()
Ama unutmuyorsunuz işte değil mi?
Güven bitiyor.
Peki yarın tekrar aynı şeyi yaparsa ki var bu potansiyel yine rezil edip nikahınızda tutmaya devam mı edeceksiunutnak
unutmamak degil kimse iyi veya kötü olsun hic birsey unutulmaz bana göre sadece aklima gelmiyor öyle umursamiyorum cünkü ben sezgilerim cok kuvevtli esimin nerde nasil ne yaptiginu hemen anlayabiliyorum mesela benden gizli sakli birseymi yapiyor mutlaka yakalarin evet güvenim tabiki bitti cünkü 4 defa yakalamam ragmen ben sabrettim ve en sonu onuda kizida ailesine rezil ettim bilmem evet öyle birsey olursa o anki durum neyi gösterir ona göre hareket ederimAma unutmuyorsunuz işte değil mi?
Güven bitiyor.
Peki yarın tekrar aynı şeyi yaparsa ki var bu potansiyel yine rezil edip nikahınızda tutmaya devam mı edeceksiniz?
Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyumBoşarim vs derken bir dayanaginiz var miydi???? Boş boş asan kesen elbette yutmak zorunda kalir.
Ben boşarim eşime maddi olarak bağli degilim, bosansam ortada filan kalmam, colugum cocugum da yok, beni yutmak zorunda birakacak duruma sokmadim kendimi mesela kendimi.
Cocuk düşünseydik işin olasi ayrilma kismini da göz onunde bulundururdum.
Bağlanmıyor ama birine ben sana aşığım falan da demiş bayanı bir sekilde konuşurdum kendimi başkası gibi tanıtıp inanin ne eşimi ne o yağ bidonunu kendime denk gormuyorum kıskanacak kadar dahi bisey hissetmiyorum en değerli ve önemli benimHepsimi fiziki aldatma eşiniz hiç birine bağlanmıyor mu cidden