Evli kadınların küstahlığı

Evet çok cahiller

Evli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Çevrenizde bulunan insanlarda sıkıntı olabilir. Her evli insan patavatsız değildir. Size bunu diyenler muhtemelen evlenip mutsuz olmanızı istiyordur. Sjdkdkdfk
Ya da insanların hayatına karışmayı çok seven tipler olabilir. Umursamamak lazım.

Benim ne günahım var şimdi ya Bence sizin çevreniz biraz kıro. “İnan bir anda oluyor kuzum” diyen tipler çok belli ki. Benim umrumda değil, bir sürü bekar arkadaşım var 35 yaş civarı. Bir kere bile fikrimi beyan etmedim.

Evli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Çok derdimdi milletin medeni hâli, çevremde o kadar bekar var aklıma da gelmemişti, dur gidem de salça olam

Baş gelmediğiniz, cevap veremediğiniz cahil bir kesim yüzünden herkesi zan altında bırakmak çok saçma. Kendi pasifliğinizin acısını başka yerde çıkarın. Evlenmeyen oranını düşünürsek neredeyse herkesi patavatsız olarak yaftalamak saçma bir cesaret.

A-a tövbeler olsun, yine niye kadınlar kategorize edildi?
İsyan edeceksek hep beraber “sarı gelin, kibar gelin, evli mutlu çocuklu, gelin olmuş gidiyorsun, düğünümüz var, evlilik sandalı, fadimenin düğünü” gibi şarkılarla türkülerle kadınlara evlilik mesajı verenlere isyan edelim.

Evlileri genellemeyelim, ki KK Kadınlarının büyük çoğunluğu hayatını yaşa evlilik olmasa da olur diyor, biz hariç diyelim lütfen

Kişi kendinden bilirmiş üzüldüm senin adına kim bilir neler yaşadında herkesi kötü niyetli görüyorsun umarım hayatın güzelleşir
Ay görende bu konuyu ben açtım sanar AP.tal olsaydım bu manipülasyonuna çok güzel gelirdim ha.
Benim neler yaşayıp yaşamam seni ilgilendirmez. Benim hakkımda ne biliyorsunda bana kötü diyorsun. Hele hele durup dururken bütün evli kadınları "patavatsız" diyen sen iyi kalpli, ben kötüyüm okey

Evlilik doğaya aykırı evlenmeyin diyen 38 senelik evli bir kadınım.
Patavatsızlık yapan sizin kendi çevreniz belli.

siz ama birinde nzılgıt yiyip bütün evli olanlara saldırıyorsunuz olmaz ki böyle sizde evleneceksiniz ,başkası da sizin için bu kadar ön yargılı olması hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…