Evli kalmaktan sıkıldım.

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Bu halden çok sıkıldm..o sıkılmadı mi?..geçmek bilmeyen çile. .is hayatımi da aile hayatımı da bi oturtamadm. .sürekli olumsuzluklar. .kızlar sizce çok mu abartiyorm?

Abartmak değilde bunalım geçiriyor olabilirsiniz. Dolayısıylada her şey olduğundan daha kötü görünüyor içinden çıkıömaz duruyor olabilir.

Bu halden çok sıkıldm..o sıkılmadı mi?..geçmek bilmeyen çile. .is hayatımi da aile hayatımı da bi oturtamadm. .sürekli olumsuzluklar. .kızlar sizce çok mu abartiyorm?

Ama bir şey anlatmamışsınız ki. Neden sıkıldınız tam olarak?

Neden sıkıldıgınızı anlamamakla bırlıkte yanı bıraz daha net olabılırdınız ruh saglıgınız bı gel gıt dönemınde olsa gerek.
Bu yuzden hersey olumsuz gibi hıssedıyosunuz.
Bı destek almak ıstersenız sıze ıyı gelcektır.
Yoksa gıtgıde bu kuskular sızı içine ceker .Geçmiş olsun

Evliliğinizidede böyle kapalı kutu iseniz,kendinizi ifade etmeyi ,aynı açtığınız konudaki gibi kısa kestirip atıyorsanız ,yani karşı tarafın kendiliğinden anlamasını bekliyorsanız,evlilikten sıkılmanız gayet normal.biraz açık olun,geniş olun.boşuna cümle israfı yapmışsınız.içerik sıfır.nyse önerim ; pskolog yada pskiyatrist....

Merhaba ,

Başka sorunlarınızın da olduğunu düşünüyorum,yeni evliler birbirini görmek için sabırsızlanır çünkü

Aralık 10 unda 2 yıl olacak dava acilali. .ama bir sonuç yok hala mahkeme devam ediyor ..bn bu durumdan rahatsizm. .adam gitmiş 2 Avukat tutmus bur şey vermemek için. .Bu süreçleri de hesaba katarsam omrumden 10 yıl yedi. .suan ailemleym..ise girdim orada da muvaffak olamadım kendimi ksbullendiremedim. .ocu gibi bakıyorlar sanki ..bunu hissettim. .yaptığım hiçbir şeyi beğendiremedm..Bu senin görevindi yaptın deyip çıktılar işin içinden. .ama çok çok basit hatalarimi kocaman yaptılar buyuttuler. .Aile hayatımda böyle ne kadar iyi olmaya calissam da yaranamadim eşime ve ailesine..ettiklerini gormediler. .

Bir kalemde sildi attı ama böylesi kesinlikle daha hayirliydi çünkü şiddet vardı bitmesi gerekiyordu ona karşı duygusuzm..bnm için tamamen bitti ama su mahkeme yoruyor canm beni..

Düzenimi kuramiyorum canım çok sıkılıyor. .

Sekerim o kocayı nerden buldun
Turk standartlarina pek uymuyor da
Toplu taşımada buldum valla
Yemek yapmıyorsam gece telafısını yapıyorum, temızlık yapmıyorum kadın cagrıyorum, yok yapacaksam adamıda ısın ıcıne dahıl edıyorum bu durumda yapmamak en karlısı diyor bence, 2 cilve bir gülüş.
gezmek tozmak kısmına gelince beraber yapıyoruz , bazen tekte cıkıyorum cocuga bakıyor ece geldıgımde yıne 2 cılve 1 gülüş hoppa olduda bitti maşallah

Sabir sabır diyorum annem de diyor sabret tam yavrularımızı kucagimiza alacağımız yaş. .

Egitimimi erteledim onun isteğiyle şimdi yaşım tutmuyor memurlukta istediğim yere..

Oylr canm..öyle. .

probleminizi açıklayıcı anlatmanız gerekırdi. sebepsiz sıkıldım diyip çekilmekle olmaz evcilik değil bu yorum bile yapamıyoruz evlilik güzeldir halbuki sevdiğin aşık olduğun adamlasın kendi yuvanda dilediğin gibi davranabilirsin bundan güzel bişey var mı ki anlatmadığın sorunlar varsa bilemicem ama adapte olamamış olabilirsn yuvayı dişi kuş yapar biraz toparlanmalı pozitif olmalısn evine yuvana sımsıkı sarılmalısın

bi ben miyim gerizekali? hemen işin sırrını ver de sevaba gir..
Kız yazdım ya yukarılarda.
Erkekler bence salak.

Diyelimki ben o gün istemiyorum temizlik yapmadım evi topluyorum süpürüyorum mutfagı banyoyu temizliyorum temizlenmiş süsü veriyorum

bu bi yarım mesaj :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…