Evli kalmaktan sıkıldım.

Canm ayriliyorum. .acikladim zaten..

Kız yazdım ya yukarılarda.
Erkekler bence salak.

Diyelimki ben o gün istemiyorum temizlik yapmadım evi topluyorum süpürüyorum mutfagı banyoyu temizliyorum temizlenmiş süsü veriyorum

E

e gene sen yapıyosun yardım eden oluyo mu? ertelesem de gene beni bekliyor.işin sırrı sana yardım etmesi onun taktiği lazım....

Aynen canm...detaya inince başım çok ağıriyor o yüzden. .

e gene sen yapıyosun yardım eden oluyo mu? ertelesem de gene beni bekliyor.işin sırrı sana yardım etmesi onun taktiği lazım....
Nasıl iyi anlaşıyonuz ben hiç birşey anlamadım canın bırsey yapmak istemıyor evı toplayıp süpürüyorsun toz alıp banyo temızlıyorsun eee bu Nasıl ısteksızlık neyın usteksızlıği hıçbşrsey anlamadım yahuuu soruyu soranda cevap yazanlarda bılmece gıbı

Valla hepsi yataktan gecıyor. Arada gunduzlerı kek pogaca bilmem ne yapıyorum
bak yemek yapıyorum o ayrı ama ben ne kadar yapıyorsam o da o kadar yapıyor cunku ben yorulup aksamları uyuya kalıyorum işine gelmiyor.

Şöyle kandırıyor bak sen şimdi şunu yap benım belim kırıldı bi duş alıp uzanayım , akşama neler yapıcam neleeeer

Konu sahibi başlığına istinaden ve acıklama yapmadıgın ıcerıge yazmıstım oysa kı başlığın boşanamamaktan sıkıldım olmalıydı Ceokaramsar

güzel taktik.

Sen de haklısın canm. .ama dikkat edersen acikladim zaten durumu..

Sanırım başkası ile evlenmeyi planlıyorsunuz, düzenimi kuramadımdan kastınızı anlamadım, buna yordum. Zira 2 yıldır ayrısınız eşinizden sadece mahkeme süreci ortak noktanız olarak kalmış. İş hayatınıza gelince de; bu konuda kimseyi suçlayamazsınız, iş hayatı, iş arkadaşları zaman zaman çok acımasız olabiliyor, insan ilişkilerinizde sorun var sanırım, kendini ifade edemiyormuşsunuz gibi geldi. Belki de karşınızdaki insanla aynı şeyi düşünüyorsunuz ama aktarma şekliniz çatışmaya yol açıyordur. Psikolojik destek alsanız yararınıza olur diye düşünüyorum. Hem aile hem iş hayatınız kötü gidiyorsa özeleştiri vakti gelmiş demektir.

seninki düşkünmüş bazı seylere. her erkek bır değil canım. benımkını öyle seksle meksle kandıramazsın.
bu kadar düşkün olması da ıyı degıl, dikkat et :=)

seninki düşkünmüş bazı seylere. her erkek bır değil canım. benımkını öyle seksle meksle kandıramazsın.
bu kadar düşkün olması da ıyı degıl, dikkat et :=)
Haşatımız çıkmasa bari gencecik yaşta

tabii hepimiz eski konuları bilmek zorundayız

eski bi nine sözü; çok verırsen bıkar, az verirsen sıkar
Ortayı tutturdugumu dusunurken gecende arkadasıma ya rahım agzımda yara varmıs bı kanıyor bı kanamıyor haftada 4 gun bazen kanıyor dıye dertlendım hemde gecmıste yasadıgı ıcın fıkır almaktı amacım
Ama haftada 4 derken , 4 cok degıl mı ya dedi.
Senin için geçmiş diyemedim

Bende entrıka bol 2 gun verırsem 5 gun gosterıp vermem ah ah akrebım ben

Her zaman söylüyorum.
Nafakaymış,tazminatmış bunlara bel bağlamak çok yanlış.
Gencecik sağlıklı kadınlarız. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız iyi kötü.
Şimdi adamdan alacağın 3 kuruş yüzünden mahkeme uzuyor da uzuyor işte.
Anlaşmalı boşansan bunların hiç birine yaşamazdın.
Ben davamı açtığımda ilk celseye gelmedi,"ikincisine de gelmezsen nafakaydı,tazminat hepsini isteyecem,bir düzine de şahidim var" dedim,tırıs tırıs geldi.
Ohhhh mis gibi kimliğimi değiştirdim ilk önce.
Rabbim de muhteşem iş nasip etti çok şükür,baktım keyfime.

Kendimi ifade edemedigimden belki de..çünkü bazen cümle kurmakta zorlanıyorm. Yasadiklarima bagliyorm önceden böyle değildi. .yazı da daha iyi ifade ediyorum kendimi.

CuteMom a katılıyorum bilmiyorum yazilari okudukça kendisine hayran kaliyorum:)
herkes cutemom olmali demi:)
mis gibi hayat oh ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…