- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Canm ayriliyorum. .acikladim zaten..probleminizi açıklayıcı anlatmanız gerekırdi. sebepsiz sıkıldım diyip çekilmekle olmaz evcilik değil bu yorum bile yapamıyoruz evlilik güzeldir halbuki sevdiğin aşık olduğun adamlasın kendi yuvanda dilediğin gibi davranabilirsin bundan güzel bişey var mı ki anlatmadığın sorunlar varsa bilemicem ama adapte olamamış olabilirsn yuvayı dişi kuş yapar biraz toparlanmalı pozitif olmalısn evine yuvana sımsıkı sarılmalısın
Kız yazdım ya yukarılarda.
Erkekler bence salak.
Diyelimki ben o gün istemiyorum temizlik yapmadım evi topluyorum süpürüyorum mutfagı banyoyu temizliyorum temizlenmiş süsü veriyorum
E
Kız yazdım ya yukarılarda.
Erkekler bence salak.
Diyelimki ben o gün istemiyorum temizlik yapmadım evi topluyorum süpürüyorum mutfagı banyoyu
Arkadaslar konumuz bu değil ki..farklı bir başlık açabilirsiniz. .Konunun dışına çıkıyoruz çünkü. .giden gitti çünkü. .bnce şans meselesi bazısına rastliyor işte mucize gibi.
oooovvvCanm ayriliyorum. .acikladim zaten..
Aynen canm...detaya inince başım çok ağıriyor o yüzden. .Arkadaş evli ama ayrı eşinden.
Boşanma aşamasında yani ve uzun sürüyor çekişmeli olduğu için.
Detay verme gereği duymadı çünkü bir vakit çokça konu açtığı için bilindiğini düşünüyor :)
Sıkılması normal yani kızlar..
Nasıl iyi anlaşıyonuz ben hiç birşey anlamadım canın bırsey yapmak istemıyor evı toplayıp süpürüyorsun toz alıp banyo temızlıyorsun eee bu Nasıl ısteksızlık neyın usteksızlıği hıçbşrsey anlamadım yahuuu soruyu soranda cevap yazanlarda bılmece gıbıe gene sen yapıyosun yardım eden oluyo mu? ertelesem de gene beni bekliyor.işin sırrı sana yardım etmesionun taktiği lazım....
Valla hepsi yataktan gecıyor. Arada gunduzlerı kek pogaca bilmem ne yapıyorume gene sen yapıyosun yardım eden oluyo mu? ertelesem de gene beni bekliyor.işin sırrı sana yardım etmesionun taktiği lazım....
Valla hepsi yataktan gecıyor. Arada gunduzlerı kek pogaca bilmem ne yapıyorum
bak yemek yapıyorum o ayrı ama ben ne kadar yapıyorsam o da o kadar yapıyor cunku ben yorulup aksamları uyuya kalıyorum işine gelmiyor.
Şöyle kandırıyor bak sen şimdi şunu yap benım belim kırıldı bi duş alıp uzanayım , akşama neler yapıcam neleeeer
Konu sahibi başlığına istinaden ve acıklama yapmadıgın ıcerıge yazmıstım oysa kı başlığın boşanamamaktan sıkıldım olmalıydıCeokaramsar
Sen de haklısın canm. .ama dikkat edersen acikladim zaten durumu..Valla hepsi yataktan gecıyor. Arada gunduzlerı kek pogaca bilmem ne yapıyorum
bak yemek yapıyorum o ayrı ama ben ne kadar yapıyorsam o da o kadar yapıyor cunku ben yorulup aksamları uyuya kalıyorum işine gelmiyor.
Şöyle kandırıyor bak sen şimdi şunu yap benım belim kırıldı bi duş alıp uzanayım , akşama neler yapıcam neleeeer
Konu sahibi başlığına istinaden ve acıklama yapmadıgın ıcerıge yazmıstım oysa kı başlığın boşanamamaktan sıkıldım olmalıydıCeokaramsar
Sanırım başkası ile evlenmeyi planlıyorsunuz, düzenimi kuramadımdan kastınızı anlamadım, buna yordum. Zira 2 yıldır ayrısınız eşinizden sadece mahkeme süreci ortak noktanız olarak kalmış. İş hayatınıza gelince de; bu konuda kimseyi suçlayamazsınız, iş hayatı, iş arkadaşları zaman zaman çok acımasız olabiliyor, insan ilişkilerinizde sorun var sanırım, kendini ifade edemiyormuşsunuz gibi geldi. Belki de karşınızdaki insanla aynı şeyi düşünüyorsunuz ama aktarma şekliniz çatışmaya yol açıyordur. Psikolojik destek alsanız yararınıza olur diye düşünüyorum. Hem aile hem iş hayatınız kötü gidiyorsa özeleştiri vakti gelmiş demektir.Aralık 10 unda 2 yıl olacak dava acilali. .ama bir sonuç yok hala mahkeme devam ediyor ..bn bu durumdan rahatsizm. .adam gitmiş 2 Avukat tutmus bur şey vermemek için. .Bu süreçleri de hesaba katarsam omrumden 10 yıl yedi. .suan ailemleym..ise girdim orada da muvaffak olamadım kendimi ksbullendiremedim. .ocu gibi bakıyorlar sanki ..bunu hissettim. .yaptığım hiçbir şeyi beğendiremedm..Bu senin görevindi yaptın deyip çıktılar işin içinden. .ama çok çok basit hatalarimi kocaman yaptılar buyuttuler. .Aile hayatımda böyle ne kadar iyi olmaya calissam da yaranamadim eşime ve ailesine..ettiklerini gormediler. .
Bir kalemde sildi attı ama böylesi kesinlikle daha hayirliydi çünkü şiddet vardı bitmesi gerekiyordu ona karşı duygusuzm..bnm için tamamen bitti ama su mahkeme yoruyor canm beni..
Düzenimi kuramiyorum canım çok sıkılıyor. .
seninki düşkünmüş bazı seylere. her erkek bır değil canım. benımkını öyle seksle meksle kandıramazsın.Valla hepsi yataktan gecıyor. Arada gunduzlerı kek pogaca bilmem ne yapıyorum
Haşatımız çıkmasa bari gencecik yaştaseninki düşkünmüş bazı seylere. her erkek bır değil canım. benımkını öyle seksle meksle kandıramazsın.
bu kadar düşkün olması da ıyı degıl, dikkat et :=)
eski bi nine sözü; çok verırsen bıkar, az verirsen sıkarHaşatımız çıkmasa bari gencecik yaşta
tabii hepimiz eski konuları bilmek zorundayızArkadaş evli ama ayrı eşinden.
Boşanma aşamasında yani ve uzun sürüyor çekişmeli olduğu için.
Detay verme gereği duymadı çünkü bir vakit çokça konu açtığı için bilindiğini düşünüyor :)
Sıkılması normal yani kızlar..
Ortayı tutturdugumu dusunurken gecende arkadasıma ya rahım agzımda yara varmıs bı kanıyor bı kanamıyor haftada 4 gun bazen kanıyor dıye dertlendım hemde gecmıste yasadıgı ıcın fıkır almaktı amacımeski bi nine sözü; çok verırsen bıkar, az verirsen sıkar
tabii hepimiz eski konuları bilmek zorundayız
Sanırım başkası ile evlenmeyi planlıyorsunuz, düzenimi kuramadımdan kastınızı anlamadım, buna yordum. Zira 2 yıldır ayrısınız eşinizden sadece mahkeme süreci ortak noktanız olarak kalmış. İş hayatınıza gelince de; bu konuda kimseyi suçlayamazsınız, iş hayatı, iş arkadaşları zaman zaman çok acımasız olabiliyor, insan ilişkilerinizde sorun var sanırım, kendini ifade edemiyormuşsunuz gibi geldi. Belki de karşınızdaki insanla aynı şeyi düşünüyorsunuz ama aktarma şekliniz çatışmaya yol açıyordur. Psikolojik destek alsanız yararınıza olur diye düşünüyorum. Hem aile hem iş hayatınız kötü gidiyorsa özeleştiri vakti gelmiş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?