- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Ben zaten her zaman bız ayrılmadık eskı kocam benı bır kadın ıcın terk ettı dedım.başka birşey bulamadınız yazacak bunu mu yazdınız?
Eski evliliği bitmiş gitmiş, o zaten kendisiyle barışık. herşeyi küçük emraha bağlamadı.
ama sizin bu tavrınız uslubunuz çok çirkin.
daim olsun cut mutluluğun.Ben zaten her zaman bız ayrılmadık eskı kocam benı bır kadın ıcın terk ettı dedım.
Eskıden yasayamadıgımın acısı ne varsa sımdı cıkarıyorum ama bu kısıye bence kımse yorum yazmasın ben zaten alınmadım darılmadım, alan aldıgını tepe tepe kullansın umurumdamı sankı
e boşan ozaman halla hallaBu halden çok sıkıldm..o sıkılmadı mi?..geçmek bilmeyen çile. .is hayatımi da aile hayatımı da bi oturtamadm. .sürekli olumsuzluklar. .kızlar sizce çok mu abartiyorm?
Değil mi ama, sonra mune uyarı verdi, verir tabii.hanımlar konu sahıbı evlılıkten bunaldıgını ve sorunlarını anlatıyor
sız tartısmaya gırıyorsunuz ve soyle yaparım boyle yaparım dıyorsunuz
konu bambaska yerlere gıdıyor...
Iyi de cute kendi demis butun erkekler salaktir diye
Temizlik yapmiyorum yapmis gibi yapiyorum
Yemek yapmiyorum gece hallediyorum diye
Neden kadina saldirdiniz anlamadim ?
CuteMom begeniyorsunuz diye her dedigini kabul mu edeceksiniz ?
Evet her erkek salak degil ve ayni entrikalarla eve baglanmiyor
Ayni entrikalarla sadik olmuyor
Eger dedigi dogru olsaydi ilk esi baska biri icin birakip gitmezdi oyle degil mi ?
Bu onun canini acitmak icin degil
Tezinim yanlis oldugunu vurgulamak icin...
İyi de siz boşanmayacağım onu süründüreceğim derken ne oldu da evli kalmaktan birden sıkıldınız onu anlayamadım?
Oohhhh ne iyiymiş öyle evliliğe can kurban :) :) :)Toplu taşımada buldum valla
Yemek yapmıyorsam gece telafısını yapıyorum, temızlık yapmıyorum kadın cagrıyorum, yok yapacaksam adamıda ısın ıcıne dahıl edıyorum bu durumda yapmamak en karlısı diyor bence, 2 cilve bir gülüş.
gezmek tozmak kısmına gelince beraber yapıyoruz , bazen tekte cıkıyorum cocuga bakıyor ece geldıgımde yıne 2 cılve 1 gülüş hoppa olduda bitti maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?