Nişanlı mı? Yok
Evet allahın izniyle düşünüyorum anne olmayıCidden yapmayı düşünüyor musun dalga geçmeden soruyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlı mı? Yok
Evet allahın izniyle düşünüyorum anne olmayıCidden yapmayı düşünüyor musun dalga geçmeden soruyorum ben
o da güzel aslında en azından yaşayıp dert ediyolar biz planlayıp öncesinde dert ediyoruzHayat planlama mı? O da ne? Plan falan yok bodoslama yaşıyorlar.
Bunlar yazili olmayan kurallar mi ?Yeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Hayat planlama mı? O da ne? Plan falan yok bodoslama yaşıyorlar.
Böyle bi yorum görmek daha guzel yasadiginiz yerleri gelenegı görenegi bilmeden herkes yargı dagıtıyor maşallah ya ne hoş bravoBen de aileme düşkünüm ama aynı evde yaşamıyorum.
Sanki ayrı evde yaşayanlar anne babadan kaçmış da evlenmiş gibi, ne o öyle.
Siz de düşkün müsünüz onun anne babasına? Yooo.. E ama siz de her sabah yüzlerini görüyorsunuz değil mi?
Beni buna maruz bırakan adamı sevemezdim ben,soğurdum.
Bakın hariçten gazel okuyorum belki.
Ben yazdığınız kadarını bilirim.
Eğitim durumunuz, aile dinamikleriniz, eş ailenizin görgüsü.
Eşinizle ilişkiniz.
Maddiyatınız, manevi değerleriniz,yaşadığınız şehir.......
Hiçbirini bilmediğim için sizin durumunuzu tsm olarak anlayamayabilirim, eyvallah derim.
Ama şu zamanda iyi kötü bir ev açıp evlenemiyorsan, eşini ailenin yanına alıyor, ona cehennem yaşatıyorsan adam değilsindir. Bunda netim. Bu fikre varmak için çok şey bilmem gerekmiyor.
Eşinizi yola getirin, yoksa yıpranırsınız.
Selametle!
E sen bir hata yaptım aynı evde yaşıyorum diyorsun bir hata yapıp çocuk sahibi olacaksın evden çıkacak para yokken çocukla seni evden çıkarırlar mı bi düşün.Evet allahın izniyle düşünüyorum anne olmayı
10 filan herhalde. Mantık orada çünkü.E sen bir hata yaptım aynı evde yaşıyorum diyorsun bir hata yapıp çocuk sahibi olacaksın evden çıkacak para yokken çocukla seni evden çıkarırlar mı bi düşün.
Çocuk olmayınca da bunu bırak çocuğu olmuyor diyecekler diye mi korkuyorsun ?
Kaç yaşındasın
Benim soruma cevap vermemişsin gızEvet allahın izniyle düşünüyorum anne olmayı
Büyük harfle yazmak yasak.O KIZA DA YAZIK DEĞİL Mİ . BU SEFER DE O KALAACAKMIŞ EŞİNİN AİLESİ İLE. HELE BİRDE ONDAN SONRA GELİN OLMAAYCAKSA ARTIK KÜÇÜK GELİNLE YŞAYACAKALR HER HLDE . ÇOK SAÇMA
Eskiden olsa çok kızıyordum doğuya gitmenize gerek yok iç anadoluda bile malesef bu yere batasıca zihniyet var bu kızlar da böyle gördükleri için malesef doğal geliyor zorunda hissediyorlar10 filan herhalde. Mantık orada çünkü.![]()
Çocuk olunca o evden hiç çıkamazsın.Yeni gelin biraz akıllıya, seni o evden çıkarıp, kendisi o eve geçmez.İçimden bir his yeni geline güzel ev tutulacak, sen o evde yaşamaya devam edeceksin diyor.Kaç tane kaynın var bu arada?Bence ayrı eve çıkmadan çocuk yapma. Hatta kocana bunu şart koş, yoksa kocanın ayrı eve çıkacağını sanmıyorum. Birde çocuk olursa, kayinvaliden torunumdan ayrılmak istemiyorum der, seni gene tutar o evde.Böyle bi yorum görmek daha guzel yasadiginiz yerleri gelenegı görenegi bilmeden herkes yargı dagıtıyor maşallah ya ne hoş bravo![]()
Yazmis yok demiş senin sorunun yanına yazmışBenim soruma cevap vermemişsin gız![]()
Herkes tercih ettiği hayatı yaşar. Konu sahibi okuyup, çalışıp ayakları üzerinde durup eşini kendi seçmek yerine kaynana yanında oturup çocuk yapmayı tercih etmiş. E o zaman tercih ettiklerini yaşayacak. Kendi emek verip tırmalayarak bir şeyleri kazanan kadınla kendini bir tutmayacak. Kocası kaynanası ne diyorsa onu yapacak ne veriyorsa onunla yetinecek.Yani iyi niyet de bir yere kadar. Herkes kendi icin belli bir hayat istemez mi? Yani baskalara bu kadar bagimli zorunda kalmayi kim ister. Ortada para da yok. Istese de gidemez bu durumda
Eskisi eleniyor mu
Adaya mı veda ediyorsunuz bu ne böyle?
büyük harfle yazmak neden yasak anlamadım ? bilgisayardan bağlanıp klavye ile yazınca bakmıyorum açıkçası büyük mü küçük müBüyük harfle yazmak yasak.
Valla kabul edenin problemi o. Yazık ya da değil beni ilgilendirmiyor. Konu sahibine de üzülmedim. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar.