Siz bağıra bağıra yapıyosunuz galibaMaksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bağıra bağıra yapıyosunuz galibaMaksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.
Kuzum derken !!orada dur bakalım ...Fazla merak iyi değildir ama kuzum![]()
Demekki hep böyle oluyor.Maksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.
Gençtir yaşıda ondan ..söylemiyor![]()
o zaman dert edecek bişeyin yok herkes kendi tercihlerinin sonucu yaşar iyi ya da kötü
Benim eşim ağzımı kapatır valla komşular duyacak diyeSiz bağıra bağıra yapıyosunuz galiba![]()
Tabi canim Allah gostermesin dee birkac hafta birkac ay kaynanamda falan kalmak zorunda kalsam Heralde kocamla kacar bi otel odasi tutar kacamak yapip gelirim, ya da yaklasmam yanisiz bı oda nasıl yapıyorsunuz ben tatilde kv gidiyorum 10 günlük falan seks hayatım yok ben bunu çok düşünüyorum beraber oturanlarda
ayy nasıl bir kv den var ettiği laflara bak falan deseydik iyi olurdu sanki ama bizim cevaplar hoşuna gitmediNasihat falan istemiyor.
Biraz eş ailesi dedikodusu yapmaktı niyeti.
Onu da yaptırmadık.![]()
Moduma göreSiz bağıra bağıra yapıyosunuz galiba![]()
Ahahahajaj Ben esimin memleketine gidip geldikten sonra 1 hafta hayattan kopuyorum Ona da diyorum Cok sık gotmeyelkm travmayi atlatmam zaten bir ay sürüyor diyeben akşam eve gelince bile hevesim kalmıyor kadını görünce hepsi kaçıyor![]()
Tabi canim Allah gostermesin dee birkac hafta birkac ay kaynanamda falan kalmak zorunda kalsam Heralde kocamla kacar bi otel odasi tutar kacamak yapip gelirim, ya da yaklasmam yaniimkansiz cunku asla imkani olamaz ayni evdeyken cinsel ilişkininherkes ayrı yaşamıyor yaşayanlar yapabiliyor merak etmeyin tamam haklısınız ama kücümseyerek konuşmanız insanın zoruna gidiyor
Benim ananem en çok yanında oturduğu oğlunun çocuklarına bağlı, yani en çok sana ve senin çocuklara saracak geçmiş olsun..Bir sürü torunu var bi benimkinden mi ayrılmak istemiycek![]()
Güzelmiş herkesin o anki hali farklı oluyor benceModuma göre![]()
Evet oyle çok zevkliSiz bağıra bağıra yapıyosunuz galiba![]()
Bende öyle yapardım herhalde yaaTabi canim Allah gostermesin dee birkac hafta birkac ay kaynanamda falan kalmak zorunda kalsam Heralde kocamla kacar bi otel odasi tutar kacamak yapip gelirim, ya da yaklasmam yaniimkansiz cunku asla imkani olamaz ayni evdeyken cinsel ilişkinin
Çıkabiliyosanız en kısa zamanda çıkın. Yeni gelini de beklemeyin. Evlenme hevesiyle böyle şeyler kabul ediliyor ama, beraber yaşayarak mutlu olmak im kan sız. Kaynınız ne zaman evlencek, farazi bir zamanda. Eşinizle konuşun ve ayrı ev isteyin. Keşke kabuletmeseydiniz bunu. Aileniz yakınlarınız sizi uyarmadı mı kimse demedi mi birlikte yaşanmaz diye. Aileniz neden uyarmadı siziii? Bunu en baştan kabul etmişsiniz, işiniz daha zor. En baştan kabul etmeyecektiniz.Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben![]()
Hayir bir de kayinvalideden sikayetlenmek, eleştirmek, karsi gelmek, kavga etmek vs kendi huzurunu daha cok kaciracak. Madem ev ayirma icin bi çaba yok ortada, kendisi icin en hayirlisi her seylerini kabul edip susmasi Yoksa hic huzuru kalmayacakayy nasıl bir kv den var ettiği laflara bak falan deseydik iyi olurdu sanki ama bizim cevaplar hoşuna gitmedi
Bazen sesli bazen gürültülü bazende başka odada ....Siz bağıra bağıra yapıyosunuz galiba![]()
Evde yaptığın seksle tatilde otelde yaptığın bile aynı değil. Evde konu komşu duyar yüzyüze bakıyoruz diye kontrollü davranıyoruz. Kaldı ki evde başka birileri olacak. İnsanın libidosu içine kaçar.Benim eşim ağzımı kapatır valla komşular duyacak diye![]()