Evli midir acabaa ?

Engelledim direkt Allah kimseyi bu duruma dusurmesin sadakat benim icin cok onemli .Allah gercekten evliyse karisinin yardimcisi olsun
Engellemeyecektın, sadece arayınca acmayacak neden musait olmadıgını ogrenecek senı karına soylerım diyecek sonra basacaktın engeli.
Kac yasındasın bu arada konu sahıbı

Yaa bana dediki tek basina yasiyorum kendisi istanbulda yasiyor ailesi farkli bir ilde o da olamazki maksimuk ya bir arkadasina gitmistirya da arkadaslari ona
Kesinlikle bu adam bir şeyler gizliyor. Ya evli ya da akşamları vakit ayırdığı başka bir kadın var. Engellemekle en iyisini yapmışsınız. Canınızı sıkmaya değmez

Herif evli olmasa dahi seni sallamamış...Hani işkillenmesin diye basit bi yalan bile uydurmamış neden açmadığıyla ilgili...
Sen de 1 ay boyunca cool olcam ben diye "ya sen beni akşam niye hiç aramıosun" dememişsin..

Hata sende zaten
Aramamakla coolluk arasındaki ılıskıyı ben hıc anlamadım ya 😂

Yaa bana dediki tek basina yasiyorum kendisi istanbulda yasiyor ailesi farkli bir ilde o da olamazki maksimuk ya bir arkadasina gitmistirya da arkadaslari ona
arkadaslarının yanında arama,mesaj atma gibi bir engeli söz konusu olamaz.
Siz sürekliliği olan bir seeyden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla evli muhtemelen...
Birde şu dikkatimi çekti size diyebilirdi evde tek yasıyorum bana kalmaya gel? yani yalnız yasayan erkekler kesinlikle bu daveti yapar...Yemek yapma film izleme bahaneleriyle...

Herif evli olmasa dahi seni sallamamış...Hani işkillenmesin diye basit bi yalan bile uydurmamış neden açmadığıyla ilgili...
Sen de 1 ay boyunca cool olcam ben diye "ya sen beni akşam niye hiç aramıosun" dememişsin..

Hata sende zaten
Uf bi sus Allah askina zaten benim derdim bana yetiyor

Ya bence de evli çünkü bekar erkekler asıl gece belli saatten sonra sevgiliyle konuşmak istiyor “uyudun mu? Ben uyumadım da” temalı konuşmalar 😅

bir de stalkın kralının yapıldığı bir dönemdeyiz adam komple sahte bir kimliğe ve yaşantıya sahip değilse ebesinin adresine kadar çoktan bulmuştum ben olsam 😂

Ya bence de evli çünkü bekar erkekler asıl gece belli saatten sonra sevgiliyle konuşmak istiyor “uyudun mu? Ben uyumadım da” temalı konuşmalar 😅

bir de stalkın kralının yapıldığı bir dönemdeyiz adam komple sahte bir kimliğe ve yaşantıya sahip değilse ebesinin adresine kadar çoktan bulmuştum ben olsam 😂
Uyudun mu, ben uyumadım da..
Ya su muhabbetleri asırı ozledım ben 😂😂

Back
X