- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Lopipopiii
Canım lolipopum bir erkek seni gece aramıyorsa vardır bir sıkıntı ayy dünyada erkek kıtlığı mı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya baktim da vallahi ne kadar hakliymsiimm.Tam kezbansinn isin gucun milletr salca olmak acayip dogru tespitlerde bulunmusum.
Bak zeka yoksunu arkadasim oncelikle bunu seni kaale aip cevap veriyormusum gibi dusunme benim icin bir tas bir tugal bile senden daha faydali daha kiymetli ama insanlik bende kalsin.O hesabimin sifresini unutunca gmailimden yeni bir hesap aldim sonra ayni gmailden aldigim icin o konularim otamatik buraya aktarilmis ama sen o kadar bos ve camur bir insansinki bunlari aklinda tutmussun muhtemelen burdan baska bir sosyal hayatin yok tum stresini burdaki insanlara cirkefleserek atiyosun peki sorun degil konuşDancemonkey kim sence?![]()
Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile psikolojik sorunlarinda var belli millete sariyosun ben buraya arada ayda yilda bir sorunum olursa gelirim bir gunlugune yazarim bir dqha kim bilir ne zman gelirim senin gibi hayatimi bir yerde tıkılıp birilerine sararak gecirmiyorumCool mu takilmayi tercih ediyorsun? Gecen gun ablanin arkadasini whatsapp'ta ekleyip yanlislikla arama numarasi yapan kimdi? Cool takiliyorsun yani simdi.![]()
üye olalı 3 ay olmuş zatenn.Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile psikolojik sorunlarinda var belli millete sariyosun ben buraya arada ayda yilda bir sorunum olursa gelirim bir gunlugune yazarim bir dqha kim bilir ne zman gelirim senin gibi hayatimi bir yerde tıkılıp birilerine sararak gecirmiyorum
Sürpriz sonları severiz. Sen klasik son söyledin. Öyle de oldu.Hepınız umutla beklerken ben hep olumsuz seyler yazdım yaama tabı en son cekırdek keyfinize limon sıkmamak ıcın sustum.
Kı konu sahibi haklı cıktı, adam musait degilim demıs ama neden musait degil kimse bilmiyor
sonuç ne sonuç?adam aslında hiç mi var olmadı?Sürpriz sonları severiz. Sen klasik son söyledin. Öyle de oldu.![]()
Ya bu özgüven nereden geliyor, nasıl emin olabiliyorsunuz acaba? Karakterinizden de o kadar emin olmayın, millete saydırıp gitmişsiniz ama dönüşünüz hızlı olmuş.Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile
Ben de eski konudayim, şey demiş banlanacagini anlayınca;
![]()
Hangimiz demedik ki bu lafı? Ama KK bu yani, kolay vaZgecilmez.
Ne kadar uyuz da olsan kimseye anlatamayacağın bir şey olunca yine soluğu burada alıyorsuncanım forumum
![]()
Ne oldu gecen gun saydiriyordunuz bize Kezban diye. Hani bir daha girmeyecektiniz siteye? Ne oldu?
Cool mu takilmayi tercih ediyorsun? Gecen gun ablanin arkadasini whatsapp'ta ekleyip yanlislikla arama numarasi yapan kimdi? Cool takiliyorsun yani simdi.![]()
Açmadı müsait değilmiş..müsait olunca arayacağım yazmış. Konu sahibi engellemis adamı. Mune de konu sahibini engelledi sanırsam galiba.Sonuç ne oldu merak ettim kızlar açtı mı telefonu adam?
hepsi de değil yaniiİnternetten bulduysan evlidir
Var olmak yada olmamak mesele işte burada...sonuç ne sonuç?adam aslında hiç mi var olmadı?![]()
Ama bu ayrica gece telefona bakmıyor.hepsi de değil yanii
bu kesin evliAma bu ayrica gece telefona bakmıyor.
Evde Cool zaman geçiriyor belki adam.Ama bu ayrica gece telefona bakmıyor.