• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli midir acabaa ?

Canım lolipopum bir erkek seni gece aramıyorsa vardır bir sıkıntı ayy dünyada erkek kıtlığı mı var

Dancemonkey kim sence? 😆
Bak zeka yoksunu arkadasim oncelikle bunu seni kaale aip cevap veriyormusum gibi dusunme benim icin bir tas bir tugal bile senden daha faydali daha kiymetli ama insanlik bende kalsin.O hesabimin sifresini unutunca gmailimden yeni bir hesap aldim sonra ayni gmailden aldigim icin o konularim otamatik buraya aktarilmis ama sen o kadar bos ve camur bir insansinki bunlari aklinda tutmussun muhtemelen burdan baska bir sosyal hayatin yok tum stresini burdaki insanlara cirkefleserek atiyosun peki sorun degil konuş

Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam

Cool mu takilmayi tercih ediyorsun? Gecen gun ablanin arkadasini whatsapp'ta ekleyip yanlislikla arama numarasi yapan kimdi? Cool takiliyorsun yani simdi. 🤭

Arayınca açmadığı kısma kadar okudum kavgaya hakim değilim ama net evliymis pislik. İnstagrami falan yok muydu bunun? Yani flört ederken en çok gece konuşulur, eve gidince hiç yazmayisindan aramayisindan daha 1.hafta anlamalıydin. Neyse geçmiş olsun inşallah evli olduğunu anladığını yüzüne vurup engellemişsindir

Ben de olsam arardım, öyle bi ihtimal var sonuçta göz göre göre kandırılmayalım

Cool mu takilmayi tercih ediyorsun? Gecen gun ablanin arkadasini whatsapp'ta ekleyip yanlislikla arama numarasi yapan kimdi? Cool takiliyorsun yani simdi. 🤭
Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile psikolojik sorunlarinda var belli millete sariyosun ben buraya arada ayda yilda bir sorunum olursa gelirim bir gunlugune yazarim bir dqha kim bilir ne zman gelirim senin gibi hayatimi bir yerde tıkılıp birilerine sararak gecirmiyorum

Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile psikolojik sorunlarinda var belli millete sariyosun ben buraya arada ayda yilda bir sorunum olursa gelirim bir gunlugune yazarim bir dqha kim bilir ne zman gelirim senin gibi hayatimi bir yerde tıkılıp birilerine sararak gecirmiyorum
üye olalı 3 ay olmuş zatenn.

Hepınız umutla beklerken ben hep olumsuz seyler yazdım ya 😂😂 ama tabı en son cekırdek keyfinize limon sıkmamak ıcın sustum.
Kı konu sahibi haklı cıktı, adam musait degilim demıs ama neden musait degil kimse bilmiyor
Sürpriz sonları severiz. Sen klasik son söyledin. Öyle de oldu. 🤦‍♀️

Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile
Ya bu özgüven nereden geliyor, nasıl emin olabiliyorsunuz acaba? Karakterinizden de o kadar emin olmayın, millete saydırıp gitmişsiniz ama dönüşünüz hızlı olmuş.

Ben de eski konudayim, şey demiş banlanacagini anlayınca;

:KK70: :KK70:
Hangimiz demedik ki bu lafı? Ama KK bu yani, kolay vaZgecilmez.
Ne kadar uyuz da olsan kimseye anlatamayacağın bir şey olunca yine soluğu burada alıyorsunEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK canım forumum🥰
Ne oldu gecen gun saydiriyordunuz bize Kezban diye. Hani bir daha girmeyecektiniz siteye? Ne oldu?
1618955509329.webp

ay bana demiş bir de evet :(
Summer-girl Summer-girl canım polemiğe girme,gideceğini biliyor seni de yanına çekmeye çalışıyor. lütfen sakin ol. herkes her şeyin farkında zaten :)

Back
X