Evli midir acabaa ?

Lopipopiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
99
165
8
1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?

1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Goruntulu arayin 23 te:d

Yaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam

1 aydır konusuyoruz diyorsun ilk araması mı kalmış?
1 aydır mesajlaşıp sesini duymadın yani...Zaten akşamı bırak daha herifin sesini duymamışsın..
Gerçekten siz hangi kafada nerde yaşıonuz yaaa

1 aydır konusuyoruz diyorsun ilk araması mı kalmış?
1 aydır mesajlaşıp sesini duymadın yani...Zaten akşamı bırak daha herifin sesini duymamışsın..
Gerçekten siz hangi kafada nerde yaşıonuz yaaa
Yav anlamadan bir anda atarlanma konustuk ama aksam hic konusmadik o yuzden aramak istemiyorum

Kimliği eski ise fotosunu isteyerek
Evlendigi halde eski kimliğini saklayan şerefsizler okumuştum KK'da.
O yüzden bu da çözüm sayılmaz..
Bence şimdilik, uygunlu uygunsuz zamanlarda aramayı denesin. Açınca lafa tutsun...bakalım adam açacak mi?
Ev adresini istesin, mektup yollasın ,bakalım adam çekinmeden verecek mi. Yanlış ev adresi riskine karşılık adam 'evdeyim hayatim' dediği bir vakit aynı adrese getir'den cikolata, yemeksepeti'nden tatlı falan söylesin. Bakalım adam evdeyken geliyor mu...

Back
X