- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Lopipopiii
saat 9:30 burda üye olan birinin kocasının teli çalarmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, dayanamadı sjsksks21.30 da aramıyor mu.?
HahahahahahaAa Bu daha mantıklı![]()
Doğru yaş ileryince kafa kaldırmıyor artık mıç mıç muhabbeti ama daha çok yeni bir aylık konuşacak bir sürü konu var hele ki ikisi de ailelerden uzak yaşıyorsa erkek daha bir meraklı oluyor konuşmaya burda bir gariplik illaha ki varBir aşkla,heyecanla başlayan pıtır sevgililer sabahlara kadar konuşur yaa , yaş biraz ilerleyip haddinden fazla 'pitircik iliski' yasamişsan ve Büyük aşkla değil de öyle DM'den yürüyüp , eş dost tanistirmasiyla falan başlamışsan insanda o heves kalmıyor,belli bir yerden sonra ...
İçimden aynısı geçti de dile getirmedimsaat 9:30 burda üye olan birinin kocasının teli çalarmış![]()
![]()
Icımden bır ses aramayacagını ama aramis gibi yapacagını adamın da telı acacagını soyluyor.Gelmediğine göre konuşuyor![]()
beni çıkın.adam 24 saat evdesaat 9:30 burda üye olan birinin kocasının teli çalarmış![]()
![]()
Şimdi şey herkes kocasının telefonuna bakıyo whatsapda allahtan ikimizin fotosu var dedim ben de çekildim köşemeİçimden aynısı geçti de dile getirmedim![]()
şuan herkes tetikte çalan her tel konu sahibi olabilirİçimden aynısı geçti de dile getirmedim![]()
İçindeki sesin kötü olduğundan değil de suphecilikten sorun sende değil devir kötüIcımden bır ses aramayacagını ama aramis gibi yapacagını adamın da telı acacagını soyluyor.
Ama benım ıcımde ki ses kalbim gıbı kotu oldugu ıcın, es gecebılırız sesi![]()
Kuzum şurada iki çekirdek keyfimiz var. Rahatla boşver detayları.Neden sımdı degıl de 21 30 da?
aramak ıcın dokuz bucuk gıbı saat koymasından aramayacagını ve adama hıc gece neden online olmuyorsun dıye soramamasından suanda adamı aramayacagını dusunuyorum.İçindeki sesin kötü olduğundan değil de suphecilikten sorun sende değil devir kötü![]()
Hahahahahahaha tamam tamam bekliyorum hadi sustumKuzum şurada iki çekirdek keyfimiz var. Rahatla boşver detayları.
gerçeği bilmek istemiyor da olabiliraramak ıcın dokuz bucuk gıbı saat koymasından aramayacagını ve adama hıc gece neden online olmuyorsun dıye soramamasından suanda adamı aramayacagını dusunuyorum.
Benim ki sürekli watsappta. Ben rahatım.saat 9:30 burda üye olan birinin kocasının teli çalarmış![]()
![]()
Hadi saat koymasi neysede insan bi ayda en azindan arar sesini duymak için falanaramak ıcın dokuz bucuk gıbı saat koymasından aramayacagını ve adama hıc gece neden online olmuyorsun dıye soramamasından suanda adamı aramayacagını dusunuyorum.