- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Lopipopiii
Hayırlısı dıyelım ozamangerçeği bilmek istemiyor da olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı dıyelım ozamangerçeği bilmek istemiyor da olabilir
kadını uyutup balkona çıkıp falan arayacak.ya da geçiştirecek hiç aramayacak.kesin evliBir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Kesin evli valla neden müsait değilsin demedinmiBir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Abi evli belli muhtemelen hanımı uyutup sigara içiyorsa balkona çıkıp ArıcakBir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
kadını uyutup balkona çıkıp falan arayacak.ya da geçiştirecek hiç aramayacak.kesin evli
Ya bırak kalbin neden kotu atsın, tahmın ettıgın gıbı oldu ıste.Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
uzulme ne kadar erken öğrenirsen o kadar kolay paçayı kurtarırsın.Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Şimdi şey herkes kocasının telefonuna bakıyo whatsapda allahtan ikimizin fotosu var dedim ben de çekildim köşeme![]()
Hahaha kahkaha attımşuan herkes tetikte çalan her tel konu sahibi olabilir![]()
Yönetici sabri bey de olsa aidat için arasa dahi
herkesin yüreği hop hop![]()
Misss gibi evli.Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Kalbin gibi kötü mü? Kötü görmemişsin. Sen meleksin...Icımden bır ses aramayacagını ama aramis gibi yapacagını adamın da telı acacagını soyluyor.
Ama benım ıcımde ki ses kalbim gıbı kotu oldugu ıcın, es gecebılırız sesi![]()
Keşke sadece bir şüphe olsaydı hissetiklerin ama üzülme koy ver gitsin zaten yeniymiş daha fazla bağlanmadan kendini de sıkıntıya sokmadan usulca uzaklaşBir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
%100 evliBir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Çok şaşırdık.Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Bir tek sen şaşırdın.Ayy inanmiyorum yaa su an soktayim avar diye dusunuyordjm yuh yani ay cok kotu kalbim atiyor su an anpim ben simdi buna