- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 23
- 37
- Konu Sahibi Lopipopiii
Allah seniiiKocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seniiiKocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.![]()
Kocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.![]()
Kendini basitleştirme canım karşısındaBiraz da söviym mi ona sövmek istiyorum hakaret de olabilir
Bir sey diycem saka mi bu acmadii 2 kere aradim dediki canim musait degilim seni sonra ariym dedimki ona napiyosun bu aksam sesini duymak istiyorum dediki su an musait degolim ama bu gece seni arayacagim ne dmek simdi bh ay kalnim cok kotu atiyor
Ya rahatlıcam diyorsan söv.Biraz da söviym mi ona sövmek istiyorum hakaret de olabilir
Allah seni benim ki çocukları uyutuyor pusudayim bilmiyorKocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.![]()
Kafayı yedik.Allah seni benim ki çocukları uyutuyor pusudayim bilmiyor![]()
![]()
![]()
![]()
Sosyal medyası yok mu sahi?Bir ay da geç bile kalmışsn şüpheldnmek için enteresan geldi bana. Sosyal medyasını karıştırmadn mı?
Oyunda falan olabilir mi yaAyy inanmiyorum yaa su an soktayim avar diye dusunuyordjm yuh yani ay cok kotu kalbim atiyor su an anpim ben simdi buna
hakaret etsen eline ne geçecek ki? Kanıtın yok,bir şey yok .Biraz da söviym mi ona sövmek istiyorum hakaret de olabilir
Yaa bana en basindan dediki yok evli degilim evlilik bejimn icin kisitlanmak demek yok keske yanimda olsan oyle boyle Allahim yani pislik hala inanamiuorum
İnsanlar tuvaleþe olduklarını bile söyleyebiliyo cnm oyundayım da denebilirOyunda falan olabilir mi ya
Pislik herif cokta kasli yakisikliydi Allahin cezasi karakterine hakaret edicem mecbur sadeceYa rahatlıcam diyorsan söv.
Sövmedıkte ne oldu, sankı madalya taktılar.
Söv ya, oyumu sovmenden yana kullanıyorum ama sahsi sövme. Hakarete vardırma yanı. Salak gerızekalı falan de.ıspanaga benziyorsun aynı tipsiz de.
Hıc ya ınsan isteyince wcdeyken bile bakiyor o tele.Sen bence sakinliğini koru canım. Direkt engelle muhattap olma. Birşey olmamış olsa kesinlikle 1 dk bile ayırabilirdi telefonla konuşmak için. Ne işi olur zaten yasak var dışarda desen mesela hiç takma boşver
Bana dediki instagramim vardi ama yillardir kullanmiyorum sadece eski resimler var ama hesabinj bulamadim bi türlüSosyal medyası yok mu sahi?
Ya rahatlıcam diyorsan söv.
Sövmedıkte ne oldu, sankı madalya taktılar.
Söv ya, oyumu sovmenden yana kullanıyorum ama sahsi sövme. Hakarete vardırma yanı. Salak gerızekalı falan de.ıspanaga benziyorsun aynı tipsiz de.