- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Lopipopiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamın TL her an çalacak gibi sanki gibi çiğ çiğ yerimİçimden aynısı geçti de dile getirmedim![]()
Hakaret etme diyorum sana.Pislik herif cokta kasli yakisikliydi Allahin cezasi karakterine hakaret edicem mecbur sadece
Ama bu kocaman bir adam oldugu ıcın koku curumus ıspanak geliyor gozumun onune benimNiye ya bebek ıspanaklar çok tatlı bence![]()
Kocamın TL her an çalacak gibi sanki gibi çiğ çiğ yerim![]()
Siz kocalarınızın telini bekleyedurun bende Han'ı izleyip ceviz yiyeyım bari...Hala bekliyorum
![]()
![]()
![]()
Uf tamam o zman ben direkt engelliyorummHakaret etme diyorum sana.
Suclu olursun durduk yere.
Bır insana yalan soylerken kendı zekanı baz alma bız de bu islere dun baslamadık seni karına soylerım bır daha bana yazarsan de. Bas engeli. Hakaret falan etme.
Kaslı ve yakışıklı demiş kafadan eledim benim kocam göbekliSiz kocalarınızın telini bekleyedurun bende Han'ı izleyip ceviz yiyeyım bari...
İki kere aradı konu sahıbı acmadı. Sonra konu sahıbıne musait olunca arıycam yazdıAy evli mi çıktı adam![]()
Yav dur simdi zaten ortalik karisikHep ondan arama bekleyerek nasıl sağlıklı bir ilişkiniz olabilir ki? Ben aramam, adım atmam, akşam o aramadan aramam
Aramayınca daha değerli olacağınızı falanmı düşünüyorsunuz?
Seni nasıl unutabiliriz yavrum?Buradaki kadınların hafızası inanılmaz..
Ben de yaştan eledim. Kas tamam, yakışıklılik tamam. Bana göre yakışıklı. Yoksa niye evleneyim.Kaslı ve yakışıklı demiş kafadan eledim benim kocam göbekli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Icın nasıl rahat edecekse oyle yap ama sinirle hakaret falan asla etme.Uf tamam o zman ben direkt engelliyorumm
27 yaş büyük evli amca her zaman denk gelen konulardan değil ki , hafızam da haklı hatırlamakta.Buradaki kadınların hafızası inanılmaz..
Kız bana göre de yakışıklı + göbekli + sempatikBen de yaştan eledim. Kas tamam, yakışıklılik tamam. Bana göre yakışıklı. Yoksa niye evleneyim.![]()
Benimkinin direkt tilfonuna baktım, neyse ki maç takip ediyordu.Kocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.![]()