- 10 Ocak 2021
- 99
- 165
- 8
- Konu Sahibi Lopipopiii
Yaa yok canimm ortak tanidiklarimiz var oyle direkt sosyal medyadan tanistigim birisi degilKel ve göbekli çıkıyormuş bi de.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa yok canimm ortak tanidiklarimiz var oyle direkt sosyal medyadan tanistigim birisi degilKel ve göbekli çıkıyormuş bi de.![]()
Aynen sevgililer gününde eşim hazırlan Alaçam seni derdi.Ben de hazırlanırken tabi kafe tarzı bir yere gidilecek peşime iki çocuğumuzu takardım![]()
Ortak tanıdıklarını gerçek hayatta tanıyor muydun?Yaa yok canimm ortak tanidiklarimiz var oyle direkt sosyal medyadan tanistigim birisi degil
Ortak tanıdıklar da bilmiyor adamın medeni durumunu?Yaa yok canimm ortak tanidiklarimiz var oyle direkt sosyal medyadan tanistigim birisi degil
Taniyorum bir tanesi ablam digeri ablamin esiOrtak tanıdıklarını gerçek hayatta tanıyor muydun?
Bu terste bi işlik varOrtak tanıdıklar da bilmiyor adamın medeni durumunu?
Enteresan.
Yaşlı karı koca eski günleri yad ediyorlarmış. Nine dedeye demiş ki hadi ilk tanıştığımızOff ya onlari ben de özledim ya. 6 bucuk sene oldu. Valla annemin evinde süslenip manitayla buluşmaya hazirlanmayi filan özledim.
Eşime dedim ben gideyim biraz anneme sen buluşmaya ayarla beni evden al yine.
Ama aynisi olmuyor beeee...![]()
Bu nefret ne ya böyle, adamın karısı sensin sanki. Neden kıza saldırıyosn? Uslubun çok çirkin.Müge Anlı'da zihinsel engelli raporu olan kızın biri sırf adam kaslı diye sokaktan adam çevirip senle gelcem diye gitmiş adamla...Senin ondan hiçbi farkın yok bence. Tek fark kızı o adamla evlendirdiler ama sen bunu bile yapamazsın seninki zaten evli
Iste bilmiyolar telinde kayitli ama uzun zamandir konusmamislarOrtak tanıdıklar da bilmiyor adamın medeni durumunu?
Enteresan.
neyyyyyyTaniyorum bir tanesi ablam digeri ablamin esi
Valla kuzen bile kalmadı, herkes farklı sehırde malesef![]()
Iste konu sahıbı üzülmek yerine, bızım bu ozledıgımız seyleri pekala yasayabilir daha 21ınde.
Cocuk ablamin 10 kusur yillik ayni okulundan bir cocuk ama istanbulda yasiyorneyyyyyy
Evli olup olmadığından haberleri yoksa çok görüşmüyorlar, ve onların vasıtasıyla bulmadın adamı, doğru mu?Taniyorum bir tanesi ablam digeri ablamin esi
Adam gizli evlenmiştir. Sonuçta ortak tanıdıklar bu günler içindir. Söylerlerdi sana evli olduğunuIste bilmiyolar telinde kayitli ama uzun zamandir konusmamislar
Bulmaca çözüyor mübarek.Evli olup olmadığından haberleri yoksa çok görüşmüyorlar, ve onların vasıtasıyla bulmadın adamı, doğru mu?
Ortak tanıdıklarını gerçek hayatta tanıyor muydun?
Şimdi hatırladım bu üyeyi, yaptığının yanlış olduğunu söylediğimiz için bize kezban demiştiablamin eski lise grubunda dolasiyorken bir tane cocuga denk geldim cocuk dediysem 30lu yaşların basinda ben 22 yasindayim bu arada neyse ben bunu cok begendim ve kendi rehberime kaydettim.Whatsapptan cocugu yanlislikla aradim numarasi yaptim dikkatini cekmek adina
Aynen oyle zaten cok samimi arkadaslari degilmis okillari yıllar sonra bir whatsapp grubu kurdu orda gordum konusmaya basladikEvli olup olmadığından haberleri yoksa çok görüşmüyorlar, ve onların vasıtasıyla bulmadın adamı, doğru mu?
Di mi ya? Stalk merakın temelindendir. Ben ex sevgilimin 2005'te lisesinde paylaşılan ergen fotoğrafını bulmuştum bir keresinde. Matematik yarışmasından mi ,okul yıllığı dan mi ne. Üstelik okuduğu liseyi bilmedigim gibi alfabeleri bile farklıydıbir de stalkın kralının yapıldığı bir dönemdeyiz adam komple sahte bir kimliğe ve yaşantıya sahip değilse ebesinin adresine kadar çoktan bulmuştum ben olsam![]()
İyi de o alıntıladığın mesaj aynı size dediği davranış.Şimdi hatırladım bu üyeyi, yaptığının yanlış olduğunu söylediğimiz için bize kezban demişti![]()
Ee ablanlar nasıl medeni durumunu bilmiyor bu değişiğinTaniyorum bir tanesi ablam digeri ablamin esi