- Konu Sahibi melekangel
-
arkadaslar sıze bırsey sorucam
ben reglım bıttıkten 2 hafta sonra doktora ılk defa hamıs ıcın bır engel var mı dıye kontrole gıttım hep gıtmem lazım derdım ama tam olarak dusunmedıgım ıcın gıtmemıstım.
bı ara bas donmem oldu farklı ıkı zamanda bayılıcak gıbıydım ve hıc bırsey yapasım gelmıyodu uyumak ıstıyordum calıstıgım ıcın uyuyamadımmı yuzum kızarıyordu.dedım noluyor ya hamıle kalırsan hemen kontrole gıdeyım dedım.eger sorun varsa sımdıden cozsun dıye..
bana doktor ne zmn adet oldugumu ne zmn olacagımı sordu bende soyledım sonrada belkı hamıle kalırsın ıkı gune bellı olur dedı bana.
sızce bu kadar erkenden nasıl bılıyor bana tuhaf geldı cok erken degıl mı bu konusma ıcın sızce yorumlarınız nelerdır
banada aynı seyı soyluyor aldatılanlar vs detlerını yazıyor ya bazen bakıyorum kafanı bulandırma okuyup okuyup bana sarmada dıyor sonra.
bırde bır sorun yasasak ac kadınlar klubunu topık ac sor bakalım benı mı senı mı haklı bulucaklar dıyor bunlar var ya az anasının koru degıl
canımm sen doktora nezaman gittin ve nekadar oldu? eğer doğru anladıysam yazdıklarını, reglin bitiminden sonraki 2. hafta ortalama yumurtlama haftası oluyor. Anladığım kadarıyla doktorun 2 güne belli olur dediği o. çünkü reglin 15.-20. günleri arası yumurtlama dönemi ve senin hamile kalman için en elverişli dönem.ama onun dışında yani daha bir sonraki regline 15 gün varken gebeliği anlayamaz. Sende belirtileri bukadar net hissetmezsin.. ama diyosanki kırmızılar gecikti ozaman süpeerr :))
Ahahahahal bendeede om kadar güldüm valla
Tepkiler aynı
Benimkide ps yi elimden aldı ve aynı tepkiyi verdii şaka gibii
Girdiğim zamnda sen yine oraya mmı girdin çık kafanı karıştırma ookuma ve ya okuduklarını bana soleme
Bizim gibi doruklarda yaşamasalarda onlar da istiolar tabiki .
ay cnm amınnn ınsallah Allah hayırlısıyla bızlere hamıle kalmayı nasıp etsın.aynen canım katılıorum sana ALLAHım hayırlısıyla bir hamile kalsak.
Benim bu aylardan umudum yok gerçi biraz zamn geçmesi lazım ama takıorum işte kafaya.
Yarın kandil bu mübarek zamnlarda dua edelim ALLAHım hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyelere işllhh.
Dua edelim.
heheheh :)) şimdi bide ben burda okuyup okuyup ona anlatıyorum,hatta uyguluyorum :)) en son keçiboynuzu içirdim sabaha kadar midesi bulandıbidahada ağzına sürmedi :))))
heheheh :)) şimdi bide ben burda okuyup okuyup ona anlatıyorum,hatta uyguluyorum :)) en son keçiboynuzu içirdim sabaha kadar midesi bulandıbidahada ağzına sürmedi :))))
arkadaslar aksama ne zmn nete gırersınız hep beraber gırelım yaw muhabbet olur benm kocıs gececı aksama yok cnm sıkılıyor o yuzden olur mu
Ben gelmeye çalışırım akşam malum kurtlar vadisi var ben yine ps başına
kızlar beni de ekleyin bat 12 şubat. pek umutlu değilim ama kısmet.
bu arada 20 aralıkta düşük nedeni ile kürtaj oldum. ilk ay korundum 16 ocakta ilk adetimi oldum. şimdiden ağzımda metalik bir tat var. psikolojik galiba:)
e ben de geleyim bari
selam herkese ..
1,5 yıldır olmuyor bizim de ,hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor ,kafama takmıyorum ama ben de katılayım aranıza belki bu ay olur ..
bat 18 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?