evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

şanslılardansın canım annenin yakın olması büyük şans yap çıksın aradan zaten sen gezmeye düşkünsen bebiş engellemez seni :)
oda gezer annişiyle :=))

derda_ m buldun benı bak.ugra bu topıgede muhabbet ederız cnm..napcan cnm ya ben gezmeyı severım esımde oyle suan zaten evlılıgımızn tadı cıkıyor.aslında bızım aklımıza kayınvalıdem soktu bunu yapın bır an evvel bakılır buyur hem hemen olcagını nerden bılıyorsunuz dıye dıye aklımıza yattı bu ıs.dedım bakarsanız bende yaparım..:)
tabı her ınsan cocuguna kendı bakmak ıster tabıkı ama cocuk dogduktan sonra yıne calısacagım ıcın destek sartttt...
derdam sen ne dusunuyorsun bu konuda sen napıcaksın[/QUOTE]

ben evlendiğimden beri çalışmıyorum zaten :)) bebiş olursada çalışmıcam doğal olarak tabi sen çalışmayı düşünüyosan iş ananelere babanelere düşüyo emin ol seve seve bakarlar sen yap kız büyür gider işte ben 2.5 senelik evliyim 8 ay önce düşünmeye başladık 4 ay korunmadım hamile kaldım ama boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar çalışmalara başladık bakalım nolcak hayırlısı :))
 
Selam kızlar
3.gün bugün sonunda lekenme tarzında bişeyler oldu moralim çok bozuldu.oldum da diyemiyorum olmadımda diyemiyorum mübarek günde sinirlerim tepemde
 

ben evlendiğimden beri çalışmıyorum zaten :)) bebiş olursada çalışmıcam doğal olarak tabi sen çalışmayı düşünüyosan iş ananelere babanelere düşüyo emin ol seve seve bakarlar sen yap kız büyür gider işte ben 2.5 senelik evliyim 8 ay önce düşünmeye başladık 4 ay korunmadım hamile kaldım ama boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar çalışmalara başladık bakalım nolcak hayırlısı :))[/QUOTE]

oyle ananeler babaneler yardımcı olacaklar ...valla cnm yarın kontrolum var ama formlara baktım erken gebelıklere okuyorum dıyorum ya psıkoljıktır yoktur hamılelık dıye kendımı kandırmayım dıyorum.bır yandan ıstıyorum valla napıcagımı sasırdım yarın bır olsada var mı yok mu anlasak bu zaman bekleme ısı benı cok sıkıyor.
 
Selam kızlar
3.gün bugün sonunda lekenme tarzında bişeyler oldu moralim çok bozuldu.oldum da diyemiyorum olmadımda diyemiyorum mübarek günde sinirlerim tepemde

slm cnm...ya bekle bakalım bır kac gun daha ne olcak. cocuk yerlesıyordur yada hastalanıyorsundur.takıp et bu surecı anormal bır sey gorursen kan tahlılı yada ıdrar tahlılı yaparsın..hakkımızda hayrlısı olsun ınsallah...
 
ya canlarım bır sey sorucam sızlere.
benm agzım hıc olmadıgı kadar kuru normalde olmazdı boyle seyler cunku cok sıvı tuketen bırıyım ben.agzım oyle bır kuruyor kı dudaklarım catladı nerdeyse agızda hep bı kuruluk.
bırde afedersınız ama ben gegırmem hıc belkı senede 2 defa gecenlerde gegırdım hep mıdem gurul gurul agzıma kadar gelıyor.bırde sureklı gordugum kısı bana dun cok kotu koktu.musterım geldı dun oda kotu koktu karsıdan normalde hıc bburnum koku almaz cok oyle.
aksam yatıyorum yuzum kızarıyor normalde de kızarmaz hıc anlamadım ben kendımımı dınlıyorum yoksa hamıs mıyım anlamadım sızdede oluyor mu boyle
 
oyle ananeler babaneler yardımcı olacaklar ...valla cnm yarın kontrolum var ama formlara baktım erken gebelıklere okuyorum dıyorum ya psıkoljıktır yoktur hamılelık dıye kendımı kandırmayım dıyorum.bır yandan ıstıyorum valla napıcagımı sasırdım yarın bır olsada var mı yok mu anlasak bu zaman bekleme ısı benı cok sıkıyor.[/QUOTE]

sabır canım yaa napıcaksın bu işler sabır gerektiriyo biz 9 ay da tutamayız onu içimizde :) inşallah allah gönlüne göre verir ben bile yarını bakliyorum valla sabırsızlıkla :))
 

canım buna verilcek en iyi cvp inşallah psikolojik değildir çünkü hamileleik isteyenlerde oluyo böle belirtiler ama ben sana inanıyorum hamişsindir inşallah :)
 
canım buna verilcek en iyi cvp inşallah psikolojik değildir çünkü hamileleik isteyenlerde oluyo böle belirtiler ama ben sana inanıyorum hamişsindir inşallah :)

ay cnm benm ya bana nasıl moral oluyorsun bılemessın..
ya bız 4 aydır denıyoruz hıc boyle olmadım ben olur mu olmas mı olursa suprız olmassa olmas dedık bız hep.ılk defa bu ay asırı bır yogunluk oldu zaten bu hamılelık belırtılerı gıbı topıge hıc gırmezdım ben.bı kac belırtı olunca gırdım baktım bu sefer psıkolojık mı demeye basladım cunku bır cok ınsan bu psıkolojıyı yasamıs.
bı an hamıleyımdır dıyorum bı an yok ya oyle bıseytakma onumuxdekı aya bak dıyorum beynım durdu..
yarın bakacaz artık gorurse bıseler gorur gormezse uzulurum ama saglık olsun
 

öle canım napcaksın allah sağlık versinde olur hiç merak etme :) ben de bu atdan ümitliydim ama şu an olmaz diyorum çünkü hiç bişi hissetmiyorum.. çok sorun etmemek lazım aslında biz çok takıyoruz ondan olacağı varsa da olmuyo
 

aynen oyle cnm daha hastalanmama 6 gun doktor ne gorecekkı dıyorum bısey gormez gıbı gelıyor bana ancak net bır sekılde gunum gecınce bellı olur.bencede takmayalım artık ya dedıgın gıbı olcaksada olmuyor daha sonra
 

evet canımcım şu mübarek günde allah herkesin gönlündeki hayırlı muradı versinn :)) bizimde inşallah
 

öle yapıcam artık neyse hayırlısı artık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…