Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

evet ya ütü kollarimi cok yoruyo temizlik bitmezki ah bi bitse
napim canim ya ayni bildigin gibiii, pek bisey yapmadim öle evdeydim iste dün bi dügüne gittik geldik baskada bisey yapmadim ya, simdi temizlik beni bekliyor iste

canimmm ben kacayim oldumu esimde gelir birazdan temizligede baslasam iyi olur ya yine görüsürüz ok öptüm seni byeeee:80::80::80::80:

melisdenizin adeti geçmiş sanırım dün müydü neydi bahsediyordu. ama adet belirtileri var diyordu. ay inş. olmaz da hamiledir ya istiyordu herhalde o demi.

hakkında hayırlısı

hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten canim, belki hamilelik belirtisidir insallah hamiledir ya :18:

neyse ben kacarrrrr

peki canım bak işine sen. görüşürüz sonra. hoşçakal. öptüm byeee

yok buğün sabah oldumm canım yaa morelim bozuk hayırlısıı sendemiii oldunnn

hımmm,bende oldum,adetin 4. günü için randevu alıp testi hormon testini tekrarlayacam,soğan suyundanmıdır nedir,bu defa adetim sular seller gibi,mahvetti beni,kan kaybından gidecem neredeyse,,,eşimede randevu alıcam bu hafta içi ,
sende moralini bozma canım,eşin sperm testi vermişmiydi senin,

merhaba kzlar,henüz tanışmadığım arkadaslar...sizlere de selam.bugün tüp bebek denememden negatif sonuç aldım...bakın beterin beteri var.sizin birçogunuzun muhtemelen normal yollarla olacak birkaç ay içinde.umutsuzlanmayın bu kadar...

ımm napayım ıste yenı ısten cıkarıldım ben ya:S ev hanımlıgına alısmaya calsısıyorum..temızlık falan yaptım tabıkı asla kucmsemıyorum ama bana gore degıl..

ben geldimm hanumm:81:kızzlarr hasta aoldummm:84::84::84:

sizzzler naptınız

hayırlısı olsun canım. üzülme sakın hamile değilim diye.

bende dün oldummmmmmm maalesef,,,bzde umutlanmıştık kız senden ,gecikme olunca,,,

olsun kızlar ya takmayın bu kadar. hayırlısı

üzülme lalecim. inş daha sonra olur. her şeyde vardır bi hayır

kizlar bu sabah saat 11:30 yegenim dünyaya geldi ama ben yoktum ablamin yaninda

hayırlı olsun canım çok sevindim yegenin olduguna. inş. allah bizlere de nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…