hayırlı olsun canım çok sevindim yegenin olduguna. inş. allah bizlere de nasip eder..
geldim şekerim geldim benim adamdan fırsat olmuyo ki pc yi elime almaya
hosgeldin canim nasilsinnn:86::89:
hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın? bu gece misafirlerim gelecek yarın ben yokum hehatta bi kaç gün olmam. arkadaşım da gelecek küçük minik bi kızı var. yeni yürüyo çok tatlı ama.
bende iyyim, hadi simdiden kolay gelsin firsat buldukcada girersin canim ya,
bugün temizligimi yaptimm bende yorulmusum birazzsimdide ezeli izliyorumm
iyi yapmışsın dinlen şimdi hakkın. bende işleri bitirdikten sonra dinlendim bugün ögleden sonra kitabımı bitirdim. misafir geliyo okuyamam diye. bitmek üzereydide
ateşle oynayan kız. millenıum serisi
amöa gerçekten fena sardı bu seri beni ya ejderha dövmeli kızı okudum ikiyi okudum şimdi sıra 3. de. onu da okumama gerek. gerçi geçen milliyetten de kuponla ödüllü kitaplar serisini aldım ama onlar şimdilik ilgimi çekmiyo. 3. okuyayım sonra onlara başlarım nasıl olsa okul yok işe gitmiyorum işim ne evdekitap kurdu
kizlar bu sabah saat 11:30 yegenim dünyaya geldi ama ben yoktum ablamin yaninda
iyiyim canim sen nasilsin
iyi yapmissin canim ya, kitap nasil guzelmi peki
olsun kızlar ya takmayın bu kadar. hayırlısı
gözünüz aydın canım,Allah analı babalı büyütsün,,,
ben iyiyim canım,adetimde normale döndü,iyi gidiyor işte,başım ağrıyo biraz ,,,yarına randevu bulamadım,bi sonraki güne alıcam yani 4. günee
ya bende öyle her kitabı okumuyorum zaten duydugum güzel olanlarıbende ıkıncıyı yarıda bıraktım yahu..evde bır suru kıtap var okunacak..
takmıyorum ben artık bu sonuca alıştım,ee sende ne var ne yok canımmm
birincisi daha gerilim doluydu. mesela filmi de varmış ejderha dövmeli kızın ama onu izleyemem. kitaptan o kadar korkmuyorum okurken. ama filmini izlemekten korkarım. 2. sinin konusunu da begendim oda heyecanlıydı ama ilki daha heyecanlı geldi. eşim 1. sini okuyunca 2. sinin filmini izleyeceğizilk ikisi de güzeldi yani. bakalım 43. yü alayım da onu da okuyayım. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?