Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın? bu gece misafirlerim gelecek yarın ben yokum he hatta bi kaç gün olmam. arkadaşım da gelecek küçük minik bi kızı var. yeni yürüyo çok tatlı ama.

bende iyyim, hadi simdiden kolay gelsin firsat buldukcada girersin canim ya,

bugün temizligimi yaptimm bende yorulmusum birazz simdide ezeli izliyorumm

bende iyyim, hadi simdiden kolay gelsin firsat buldukcada girersin canim ya,

bugün temizligimi yaptimm bende yorulmusum birazz simdide ezeli izliyorumm

iyi yapmışsın dinlen şimdi hakkın. bende işleri bitirdikten sonra dinlendim bugün ögleden sonra kitabımı bitirdim. misafir geliyo okuyamam diye. bitmek üzereydide

ateşle oynayan kız. millenıum serisi

amöa gerçekten fena sardı bu seri beni ya ejderha dövmeli kızı okudum ikiyi okudum şimdi sıra 3. de. onu da okumama gerek. gerçi geçen milliyetten de kuponla ödüllü kitaplar serisini aldım ama onlar şimdilik ilgimi çekmiyo. 3. okuyayım sonra onlara başlarım nasıl olsa okul yok işe gitmiyorum işim ne evde kitap kurdu

dövmeli kizi bende duymustum ama okumadim, suanda ,,askin gözyaslarini okuyorum yeni siparis verdim daha yeni basladim okumaya bakalim nasil

kizlar bu sabah saat 11:30 yegenim dünyaya geldi ama ben yoktum ablamin yaninda

iyiyim canim sen nasilsin

gözünüz aydın canım,Allah analı babalı büyütsün,,,
ben iyiyim canım,adetimde normale döndü,iyi gidiyor işte,başım ağrıyo biraz ,,,yarına randevu bulamadım,bi sonraki güne alıcam yani 4. günee

MERHABA KIZLAR TEKRARDAN..cıkarıldım ıste sacma sapan sebepler yuzunden sansızımda zor ıslerıde secıorum ne bıleyım neyse kpssye hazırlanan varmı kpssye hazırlanacam da ben..

iyi yapmissin canim ya, kitap nasil guzelmi peki

birincisi daha gerilim doluydu. mesela filmi de varmış ejderha dövmeli kızın ama onu izleyemem. kitaptan o kadar korkmuyorum okurken. ama filmini izlemekten korkarım. 2. sinin konusunu da begendim oda heyecanlıydı ama ilki daha heyecanlı geldi. eşim 1. sini okuyunca 2. sinin filmini izleyeceğiz ilk ikisi de güzeldi yani. bakalım 43. yü alayım da onu da okuyayım. :44:

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum geç oldu valla öyle yorgunum ki üstelik uykusuz mutfakta işlerim var onları yapıp sonra hemen yatacağım. herkese iyi geceler.. hepinizi öpüyorum

Evliyim Mutluyumm Aşıkım çocuksuzum :) burada toplanıyomuşuz öle didiler doğrumu gelmişimm :) :) :)

Amin canim saol
adetinin normale dönmesi iyi olmus canim yaaa.. bide agrili gecmistir kesin
4. güne randevu buldunmu bari canim,

bende ıkıncıyı yarıda bıraktım yahu..evde bır suru kıtap var okunacak..
ya bende öyle her kitabı okumuyorum zaten duydugum güzel olanları

takmıyorum ben artık bu sonuca alıştım,ee sende ne var ne yok canımmm

olsun canım üzülmeee. bende de bişey yok ne olsun ugraşıyorum ancak evle mutfakla misafirle falan işte. yoruldum iyice çıkıp yatacağım şimdi zaten

hadi kendinize iyi bakın iyi geceler

evt evt filmide var onun bi ara izleyeyim dedim ama vazgectim :18:
bir sürü kitap okudum simdiye kadar ama sadece bitanesini sevmistim onuda arkadasimdan alip okumustum ,,bir demet buket,, diye bi kitap aglamaktan helak olmustum be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…