hadi inşlhhh senin değerlerin bari iyi çıkarda bir an önce başlarsınız tedaviyee,,,rahim filmini nerde çektircektin güllü,anestezi uygulayacaklar mı,,,Allah yardım eder inşlhh sanadaaa
pazar pazar temizlik günümüz oldu hedinlenme zamanı kendine bide çay yada kahve yap. afiyetle iç canım. ben dinlenirken çay yaptım yarında halılara niyetleniyorum ben
sağol tatlım benimm
nenehatundacektırıcem canım lokal uyuşturuyolarmış, anestezili cok pahalı hemde nolur ne olmaz korkuyorum anestezıden dozunu ayarlayamazlar falan
ayyy valla çok iyi olurrr,,,hava çok sıcakk burda ,terledim,koca bi bardak su aldım yanıma,onu içeyimde sütlaç yapmıştık komşumla onu yiyeyim barii,,,enerji depolayalım birazcıkta demi amaa
ayy halıları ben yıkayacam yaa,mutfakla antrenin ki çok kirlendiii,,,balkonum geniş orda yıkasam diyorum,ama şu adetim belli olsunda ,ona göre suya gireyimm heheheee
hımmm anladım,marmara da çekmiyolar mı kız rahim filmi,yada pendik devlette,yada tuzla devlette,nenehatun özel,nekadara çektircen bariii,fiyatı çok pahalı olmasın,
kk dan bi arkadaşımda çekilecek oda 300 tl ye anestezili çekilcekmiş,,,anam ne kadar pahalı yaa
devlette çektirenlerde var ,5 kuruş ppara vermiyolarrr,iyice araştırdınmı güllü
tabi tabi kendine dikkat et. hatta normalde de suya pek girme üşütebilirsin. ye bakalım afiyet olsun canım..bende yemek yiyeceğim birazdan çoook acıktım. eşimi bekliyorum.
Koca yok evde bende temizlik çamaşır ütü..gani gani:-Dama o kadar büyük çaplı değil kızlar..tebrik ediyorum valla sizi
canım çekiyolarda aylar sonraya gün veriyolar, bide hiç uyuşturmadan cekiyolarmış, anestezisiz 225 dediler biraz indirim yaptırırız bakalım, anesteziliyede 350 demişlerdi.
evet yaa eşimde o yüzden yıkatalım diyoo,ama ben hevesleniyorum ,hortum bile aldım onun için,ben yıkayacamm,zaten çok yok,,,
benimde eşim bugün erken gelebilir ,dersi erken bitecekkk
senin eşin ne iş yapıyordu dilekkçimm
Hoşbuldum canım:)dün bizim bey evdeydi bütün giremedim nete..iki günde baya alışmışım buraya:)özledim valla..bu arada benimki burda takıldığımı bilmiyor söylemedim kızar diye sizce ne yapayım:26:
Hoşbuldum canım:)dün bizim bey evdeydi bütün giremedim nete..iki günde baya alışmışım buraya:)özledim valla..bu arada benimki burda takıldığımı bilmiyor söylemedim kızar diye sizce ne yapayım:26:
benimki fakülte hast. memur. hafta sonu çalışmıyo. hafta sonu meslek geliştirme kursuna gidiyordu bugün son artık. iki aydır tatil yüzü görmüyo zavallım. hafta sonları gitti hep bugün bitiyo işte.
benimkide normalde kızardı böyle üyeliğe falanda, kk dan okadar çok şey öğrendikkişimdi bişey olduğu zaman aç bakalım varmıymış aynısını yaşayan yada kızlara sor bakayım neymiş diyo
neyse kızlar ben çıkayım size doyum olmuyo aksama kadar oturabılırım pc nin başında ama kayınvalideme doğru gidicemm, akşama artık görüşrüz öpüyorum hepinizi
neyse kızlar ben çıkayım size doyum olmuyo aksama kadar oturabılırım pc nin başında ama kayınvalideme doğru gidicemm, akşama artık görüşrüz öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?